2015 yılbaşı çekilişi

umran tşkler canım .. bu arada bılgıler sonramı atılacak....
R.EDERİM TOREDO :KK52: EVET CANIM DAHA SONRA BİLGİ VERİCEM BEN HEPİNİZE
aynen ümranım ...hem kopukluk oluyor hem yazışmalara yetısılmıyor bırsey yazıyorsun hooop bır bakmıssın 5-10 sayfa atmıs yetısılmıyor .kendı adıma soylım her dakıka gırme sansım olmuyor konulara sohbetlere yetısemıyorum. hem senınde bebısın var senıde cok yormak ıstemeyız :D
az olsun öz olsun dürüst arkadaslarımız olsun :-):-):-):-):-):-)
TEŞ.LER HİLALCİM SAĞOL BENİ DÜŞÜNDÜĞÜN İÇİN ŞUAN 11 KİŞİYİZ AZ BİRAZ DAHA TALEP OLDU MU TAMAMDIR

yeni gördüm konuyu.mailimden :)
hediyeleri gönderme zamanımız ne zaman olacak acaba? benım doğum yılbaşına geliyor da ...

20 aralık canım ama eğer sen katılırsan erken gönderebilirsin sen. çünkü geçen 8 mart çekilişinde benim doğumum da denk geliyor diye bende erkenden göndermiştim :)

:D temeeemmdir ozaman :) bende varım...güzel bir çekiliş olur inşallah...
zorunlu hediyeler olacakmı?

bu arada ümrancım bebişin doğmuş,Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah.çokta tatlııı Maşallah :)

bu arada ümrancım bebişin doğmuş,Allah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsın ınsallah.çokta tatlııı Maşallah :)
ay sağol canım benim teşekkür ederim evet doğdu büyüdü çok şükür sıkıntılı dönemleri atlattık canım darısı sana olur inşallah hayırlısı ile

umranımmmm :KK68::KK68: benim ankarada pek girme durumum olmuyor da, ama şimdi 10 gun buralardayım, yettim sohbete :KK48:
hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolma
ayyy evett inşallah öyle oluurrrr :KK68: acaba umran ufak bir torpil geçermi ki bize :KK8::KK8:
mmmmm bi düşüneyim nazım :KK58: şans kısmet işi bu kim kime dumduma :KK70::KK70::KK70:

hayırdır neden giremiyon kuzummmm face de de pek görünmüyon zaten hep buralarda ol sen nazım kaybolma
mmmmm bi düşüneyim nazım :KK58: şans kısmet işi bu kim kime dumduma :KK70::KK70::KK70:

ankarada olunca gündüz genelde bişeylerin peşinde koşturuyor oluyorum, akşamları da 3 kişi aynı odada kalınca bazen laptopu açasım gelmiyor hiç :KK61: ama en azından 10 gün buralardayım, sonrası kısmet diyelim :KK51:
yaparsın sen umranım bi torpil yaa, kavuşturalım şu gençleri :KK48:

Çeşminaz nasılsın kıss :KK37::)
iyiyim canım :KK68: bebişin hayırlı olsun, kocaman olmuş bile :KK46:

Back