- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Hayırlı olsun beni yazın şöyle en afillisinden![]()
tabi canım hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun beni yazın şöyle en afillisinden![]()
aminnn zeynepcim aminnn okuyor musun çalışıyo musun?
anladım canım tekrardan hoşgeldin sefa getirdinsağolasın :) 29 yaşındayım..ön muhasebe satış destek olarak çalışıyorum ..
sen?
seni tanıyabilir miyiz jilyzonehoşbuldum canım.
seni tanıyabilir miyiz jilyzone
oyyy nazımmmmm ben seni çok iyi tanıyom kuzum ama hadi sende tanıt kendinide kızlar tanısın seni kuzumhiç bana seni tanıyalım naz cım demedin![]()
oyyy nazımmmmm ben seni çok iyi tanıyom kuzum ama hadi sende tanıt kendinide kızlar tanısın seni kuzum
NOTTTT!!!! naz kızımın teyzesi oluyor :) :) ilgililere duyrulur![]()
nazım sen bizim herşeyimizsinevett ben Elif Nisa mın manevi teyzesi naz oluyorumgördüğünüz üzere biraz kıskancım, Ümrancım sizinle ilgilendi diye çatladım burda
29 yaşındayım, işsiz bir mimarım, şimdilik ankarada ikamet ediyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
![]()
allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsunHanımlar 23 yaşındayım Tokatlıyım ama İzmir'de yaşıyorum.
Taze 2 haftalık nişanlıyım..Bilgisayar ve Uydu sistemleri işi yapıyorum : )
nazım sen bizim herşeyimizsin![]()
allah tamamına erdirsin canım hayırlı olsun
kesinlikle ama zamanı var canım herkese mesaj attım gelirler elbethavaya girdim çok fenabir an önce kalabalık olsa da buralar, bir sürü sohbetler muhabbetler dönse yine
![]()
kesinlikle ama zamanı var canım herkese mesaj attım gelirler elbet![]()
Hoşgeldin bende izmirliyim azıcık ev sahipliği yapayım :))Hanımlar 23 yaşındayım Tokatlıyım ama İzmir'de yaşıyorum.
Taze 2 haftalık nişanlıyım..Bilgisayar ve Uydu sistemleri işi yapıyorum : )
Tabi canim benimzaman baya çok canım toplanırız yavaş yavaş diye düşünüyorum bende![]()
gel canım katıl sende8 mart´ta ki çekilişe katıldım, güzel geçmişti.
Yalnız ben biraz geç yollamıştım kargomu.
Bilemedim katılsam mı, katılmasam mı? :)
tabi canım sorun değil sonra katılırsın muhabetlerimizebende katılmak ıstıyorum fakat şu sıralar pek giremem 1 ay kadar anca ara ara girebilirim sorun olmazsa bende katılmak ıstıyorum![]()
tabi hoşgeldinMerhaba beni de yazın :) katılmak isterim![]()
Tabi canim benim
gel canım katıl sende