- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
Katilcik çok meraktayim :)benim hediyelerim de hazır, kurbanıma doğru yola çıkmak üzere Pazartesi'yi bekliyorlar
bugün göndermeye yetişemedim, kargolar kapanmışşş
Eki Görüntüle 1344167
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katilcik çok meraktayim :)benim hediyelerim de hazır, kurbanıma doğru yola çıkmak üzere Pazartesi'yi bekliyorlar
bugün göndermeye yetişemedim, kargolar kapanmışşş
Eki Görüntüle 1344167
Katilcik çok meraktayim :)
canım ilk sayfada link var hediye topiğinin ordan bakabilirsinkızlar neden herkes foto yüklemiyorrrr :?
peki canımazıcık daha merakta kalacaksınnnn
hadi bakalım bekliyoruz resimlerimerhaba kızlaaarrr :) benim hediyem gecikmeli olarak yola çıkcak ama olsun kurbanım ile konuştum sıkıntı yok :) benim hediyelerimde geldi resim atıcamda malesef kart okuyucumu bulamıyorum ama en kısa zamanda atcem
Kızlar şu konuda yardıma ihtiyacım var konuya bi bakın size zahmet
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evim-cok-sade-yardim.780848/
merhaba kızlaaarrr :) benim hediyem gecikmeli olarak yola çıkcak ama olsun kurbanım ile konuştum sıkıntı yok :) benim hediyelerimde geldi resim atıcamda malesef kart okuyucumu bulamıyorum ama en kısa zamanda atcem
Kızlar şu konuda yardıma ihtiyacım var konuya bi bakın size zahmet
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/evim-cok-sade-yardim.780848/
günaydın hatunlar güzel mutlu bi hafta olur inş.
Günaydın canlaaar nasılsınızzz keyifler nasıll
günaydın canımgünaydın kızlar mutlu güzel haftalar
günaydın canım ne güzelllllll izmir e de yağsınnnn noluuurrrrGünaydınlarrrrrrrrrr
burası bembeyaz ve hala lapa lapa kar yağıyoo
Geç yağar heraldee oralara ama burası kadar da yağmaz tabigünaydın canım ne güzelllllll izmir e de yağsınnnn noluuurrrr
buraya kar zor yağar termal bölge olduğu içinGeç yağar heraldee oralara ama burası kadar da yağmaz tabi