• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

günaydın canımmmm yarenim :) benim de oldu olacak bekliyorum :D geçmiş olsun bu arada sıcak şeyler iç sürekli

Çok teşekkür ederim tatlımmm . Çok vasat bir durumdayımm

ayy çok kötü geçmiş olsun canım benim

Çok sağol kuzummm

evlenince geçiyo kuzum yani biraz azalıyo ama doğum yapınca düzeliyorsun inş. sende tez zamanda düzelirsin
1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyy

LuLu

ben ilk başt asadece monarkk tek hediyesini paylaştı andım dikkat edince gerçek ortaya çıktı ve üzücü oldu
katilcikkkkkkkk ölcem meraktan ne yapmışşş teşekkür ederellerinden öperim anneciğinin annem benimmmmmmm iş yerine gönder canım ya burdan elime ulaşır eve geç gittiğim için geri dönüyor artık şubeye gitmem gerekir :KK43:

Halbuki onada ne kadar güzel hediyeler göndermiş Yekta.. :'( monarka üzüldüm keşle LULU daha çok özenseydi...
Benim hediyelerimde geldi katilim tahmin ettiğim gibi kayacans :) o kadar güzel şeyler almış ki kesesine bereket en kısa zamanda resim yüklücem... Ayrıca bende kargoda bir sorun yaşadım kurbanımın hediyeleri bugün gidecek kusura bakmasın azcık heyecanlansın kim olduğumu bilmiyor :D

Çok teşekkür ederim tatlımmm . Çok vasat bir durumdayımm

Çok sağol kuzummm

1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyy
allah yardımcın olsun kuzummm
Halbuki onada ne kadar güzel hediyeler göndermiş Yekta.. :'( monarka üzüldüm keşle LULU daha çok özenseydi...
Benim hediyelerimde geldi katilim tahmin ettiğim gibi kayacans :) o kadar güzel şeyler almış ki kesesine bereket en kısa zamanda resim yüklücem... Ayrıca bende kargoda bir sorun yaşadım kurbanımın hediyeleri bugün gidecek kusura bakmasın azcık heyecanlansın kim olduğumu bilmiyor :D
o kargo ile alakalı olur böyle şeyler o sorun değil canım ama bende züldüm keşke eski topiklere bi baksaydın @LuLu neyse sağlık olsun artık ben monarkkk monarkkk arkadaşımıza d asöyledim ben bişeyler yapıcam tamamlicam hediyelerini canım düğün hediyesi olarak kabul et ok ;)

o kargo ile alakalı olur böyle şeyler o sorun değil canım ama bende züldüm keşke eski topiklere bi baksaydın @LuLu neyse sağlık olsun artık ben monarkkk monarkkk arkadaşımıza d asöyledim ben bişeyler yapıcam tamamlicam hediyelerini canım düğün hediyesi olarak kabul et ok :KK66:

hatta kabul ederse bende hediye göndermek isterim monarka :D gerçekten çok üzüldüm... kutudan çıkan hediyelere bakmak çok güzel ve manevi bir duygu bu duyguyu yaşaması gerek monarkında.. :)

hatta kabul ederse bende hediye göndermek isterim monarka :D gerçekten çok üzüldüm... kutudan çıkan hediyelere bakmak çok güzel ve manevi bir duygu bu duyguyu yaşaması gerek monarkında.. :)
kesinlikle katılıyorum sana canımmm ozaman bi dahaki çekilişimiz monarkka düğün hediyesi olsun :-):-)

o kargo ile alakalı olur böyle şeyler o sorun değil canım ama bende züldüm keşke eski topiklere bi baksaydın @LuLu neyse sağlık olsun artık ben monarkkk monarkkk arkadaşımıza d asöyledim ben bişeyler yapıcam tamamlicam hediyelerini canım düğün hediyesi olarak kabul et ok :KK66:
sağol tatlımmm

bugun bikaç parça daha hediye aldım kurbancıka, ufak ufak bi sürü hediye oldu ama salı gününden önce gönderemeyecegim sanırım, kusura bakmaz inşallah :KK51:

Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..

Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..

mulakat için hayırlısı olsun tatlım, arkadaşın için de Allah sabırlar versin hepinize. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah :110:

mulakat için hayırlısı olsun tatlım, arkadaşın için de Allah sabırlar versin hepinize. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah :110:

Oyle canim ya hayrlisida iste insn yinede uzuluyr o kdr iki asamyi gecp sonnda elenmek uzucu.. amin insallahh.. cok iyi bi teyzeydi...

Oyle canim ya hayrlisida iste insn yinede uzuluyr o kdr iki asamyi gecp sonnda elenmek uzucu.. amin insallahh.. cok iyi bi teyzeydi...

valla canım bir sürü mulakattan olumsuz dönmüş, 1 seneden fazla zamandır iş arayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yokki :KK51:

Hatuncuklar selamlar ben geldimm nasılsınız napıyorsunuz çok yoruldum bugun kaç aydır evde hamlaşmışım.

Kızlar günaydın herkese:D :D
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....

Bu çok daha iyi olur bencede :)

Back