- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
Evet bende balıkesirde okumuştum her sene burda alışkınım doğudan farkı yok Balıkesir'de kar göremeyince tuhaf olmuştumburaya kar zor yağar termal bölge olduğu için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bende balıkesirde okumuştum her sene burda alışkınım doğudan farkı yok Balıkesir'de kar göremeyince tuhaf olmuştumburaya kar zor yağar termal bölge olduğu için
ne güzel yaaa İzmir kara hasret keşke burayada yağsaGünaydınlarrrrrrrrrr
burası bembeyaz ve hala lapa lapa kar yağıyoo
doğrudur bende istanbul da çok gördüm ama burada göremeyince kötü oluyoEvet bende balıkesirde okumuştum her sene burda alışkınım doğudan farkı yok Balıkesir'de kar göremeyince tuhaf olmuştum
Tatlim kotuyum ua acikcasi .s
Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..
Evet bende balıkesirde okumuştum her sene burda alışkınım doğudan farkı yok Balıkesir'de kar göremeyince tuhaf olmuştum
oooo katilcikkkkk nerelerdesinaaaaa balıkesirde mi okudunnnnn
iviiiiiiiiiit sen de miiiiiiiiaaaaa balıkesirde mi okudunnnnn
Sagl cnm.başınız sağolsun canım. mülakat için de inşallah hayırlısı olur..
oooo katilcikkkkk nerelerdesin
iviiiiiiiiiit sen de miiiiiiii
ooowwww çok heyecan yaptımmm bakalım ne zaman gelecekburdayımmm kargon yola çıktı bugünnnn
yok, ben kendim balıkesirliyimmm
günaydın canım iyilik seni sormalıGünaydın kızlaaaar nasılsınızzz ne var ne yok
burdayımmm kargon yola çıktı bugünnnn
yok, ben kendim balıkesirliyimmm
hayır canımHerkes kavuştumu hediyelerine ? ümrancım
kaç kişi kaldı peki ?hayır canım
çok şükür bende iyiyim tatlımgünaydın kızlarrrr
ooowwww çok heyecan yaptımmm bakalım ne zaman gelecek
günaydın canım iyilik seni sormalı
hediyesini almayan toredo A altinkaya35 hilalkahraman YEKTA61 @gunessel @pantera14(yani sen) @cesmi_naz benHerkes kavuştumu hediyelerine ? ümrancım
8 kişi canımkaç kişi kaldı peki ?
allah iyilik versin canımçok şükür bende iyiyim tatlım