• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Kizlaarr internet probleminden dolayı pek giremiyorum, bir an önce TTNET in eve internet baglamasini bekliyorum :110:
Hediyelerim dun bana ulaşması gerekiyordu fakat ptt kargo sağolsun benim dis kapiyi acmami beklemeden geldik bulamadık yazisini yapistirip gitmiş :63:
Buraya yeni tasindigimiz için şube nin nerde olduğunu da bilmiyorum ama bugün içerisinde ulaşmaya calisacagim kendisine.
Ben de hediyelerimi istemsiz bazi gecikmelerden dolayı perşembe gonderecegim.umarım kurbancik hediyeleri görünce beni affeder :eek:

Kizlaarr internet probleminden dolayı pek giremiyorum, bir an önce TTNET in eve internet baglamasini bekliyorum :110:
Hediyelerim dun bana ulaşması gerekiyordu fakat ptt kargo sağolsun benim dis kapiyi acmami beklemeden geldik bulamadık yazisini yapistirip gitmiş :63:
Buraya yeni tasindigimiz için şube nin nerde olduğunu da bilmiyorum ama bugün içerisinde ulaşmaya calisacagim kendisine.
Ben de hediyelerimi istemsiz bazi gecikmelerden dolayı perşembe gonderecegim.umarım kurbancik hediyeleri görünce beni affeder :eek:
nedir bu kargoculardan çektiğimiz yawff

Selam herkeslereeeee Bursadan günesli bi günleeee...:KK49::KK49::KK49:
merhaba canımmm

nedir bu kargoculardan çektiğimiz yawff

Selam herkeslereeeee Bursadan günesli bi günleeee...:KK49::KK49::KK49:
merhaba canımmm

Katilcik kargom gelmiş ama şubede suan eşimi ikna edersem aksama aliriz edemezsem perşembe gününe kalacak

merhaba kızlar sonunda bende hediyelerime kavuştum burdan sevgili katilim monarkkk monarkkk a çok teşekkür ediyorum
vaktim olursa bugün yetişemessem yarın resimleri topiğe yüklicem
ayrıca benimde hediyelerim hazır bugün paketledim ama 10 dk farkla yetişemedim postahaneye
yarın kargolıcam inşallah

Ben de hediyelerime kavustum, katilim de canim pafirem mis :KK68: eğer telefondan yukleyebilirsem hediyelerimi yukleyecegim hemen :KK68:

Back