- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
baya varmışızz8 kişi canım
allah iyilik versin canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya varmışızz8 kişi canım
evet canımbaya varmışızz
sağol kuzummm benimmmm8 kişi canım
sağol kuzummm benimmmm
nedir bu kargoculardan çektiğimiz yawffKizlaarr internet probleminden dolayı pek giremiyorum, bir an önce TTNET in eve internet baglamasini bekliyorum
Hediyelerim dun bana ulaşması gerekiyordu fakat ptt kargo sağolsun benim dis kapiyi acmami beklemeden geldik bulamadık yazisini yapistirip gitmiş
Buraya yeni tasindigimiz için şube nin nerde olduğunu da bilmiyorum ama bugün içerisinde ulaşmaya calisacagim kendisine.
Ben de hediyelerimi istemsiz bazi gecikmelerden dolayı perşembe gonderecegim.umarım kurbancik hediyeleri görünce beni affeder
merhaba canımmmSelam herkeslereeeee Bursadan günesli bi günleeee...
nedir bu kargoculardan çektiğimiz yawffKizlaarr internet probleminden dolayı pek giremiyorum, bir an önce TTNET in eve internet baglamasini bekliyorum
Hediyelerim dun bana ulaşması gerekiyordu fakat ptt kargo sağolsun benim dis kapiyi acmami beklemeden geldik bulamadık yazisini yapistirip gitmiş
Buraya yeni tasindigimiz için şube nin nerde olduğunu da bilmiyorum ama bugün içerisinde ulaşmaya calisacagim kendisine.
Ben de hediyelerimi istemsiz bazi gecikmelerden dolayı perşembe gonderecegim.umarım kurbancik hediyeleri görünce beni affeder
merhaba canımmmSelam herkeslereeeee Bursadan günesli bi günleeee...
günaydın canımGünaydın kızlaaaar nasılsınızzz ne var ne yok
aaa ne güzel ya merkezdenmiydinn ben merkezde okudum
Günaydın hekeseeee
nbr nasılsıngünaydın canım
Balıkesir'de bil.tek. pro okudum canımevet canım, merkezz :)
hangi bölüm mezunusun sen?
Katilcik kargom gelmiş ama şubede suan eşimi ikna edersem aksama aliriz edemezsem perşembe gününe kalacak
teşekkür ederimmtamam canımmm sağ salim ulaşsın da sana, geç olsa da olur
Kızlarr selamm ben geldim napıyorsunuz görmeyeli :)