• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..
hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını arkadaşına da allah sabırlar versin

Kızlar iyi geceler uykulu halimle bir kaç bir şey yazayım dedim.
Katilim Umman hediyelerini bir kaç gün önce yolladı ama kargoda bir sıkıntı oldu sanırım cuma gunubulasir demişler ulaşmadı. Büyük ihtimal bugün ulasir . is adresimi vermiştim sürekli oradayim diye. Sorun su ki cumartesileri calismiyorum. Doğum iznim devam ediyor. Ben hediyelerime pazartesi kavusacagim. İste ki arkadaşından rica ettim benim için saklayacak. :)

İkinci konuda dun alissverisimi yaptım kurbanın hilal için. Onun bu aralar sıkıntıları var. Umarım bu zamanlarında küçükte olsa yüzünü guldurebilirim. Cikilota mizida kutuya attım mi hediyeler pazartesi kargoda inşallah.

Neyse sonunda katilimi ogrendim ya. :D

Günaydın kızlar nasılsınız ben direksiyon sınavında görevliyim bugun aksam 5 e kadr :(

Kızlar günaydın herkese:D :D
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....

Hediye sınırı da getirsek, istediğimiz hediyeleri katilimize tek tek sipariş etsek de , îçinde özen olmadıktan sonra çözüm olmaz...

Kullanmadığı ıvır zıvırları göndermeye zaten meraklı millet. Ondan sonra o sayıyı tamamlamak iiçin evinden birşeyler gönderecek...

Hediye sınırı da getirsek, istediğimiz hediyeleri katilimize tek tek sipariş etsek de , îçinde özen olmadıktan sonra çözüm olmaz...

Kullanmadığı ıvır zıvırları göndermeye zaten meraklı millet. Ondan sonra o sayıyı tamamlamak iiçin evinden birşeyler gönderecek...
Böyle düşüncelere sahip insanlar katılmıcak ozaman.. Bunu da biz bilemiyoruz malesef işte.. ama insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmasa keşke !

Böyle düşüncelere sahip insanlar katılmıcak ozaman.. Bunu da biz bilemiyoruz malesef işte.. ama insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmasa keşke !

İşte maalesef, düşünmeden katılıyor çoğu kişi. Yani sonradan ben öğrenciyim, bu ara işsizim, bu ay başka masraflarım vardı diyecekler de katılmasın o zaman.

Çünkü bu işin belli bi masraf getirdiği belli, ona göre düşünüp katılmak lazım. Yoksa kurbanına da haksızlık olur, bütçe ayırmak için uğraşan diğer üyelere de...

Sanmıyorum, kimse bol param var diye katılsın. Herkesîn belli sıkıntısı var, ama başka şeyden kısıp daha çok hediye almaya çalıştık. Tek hediye alam arkadaş herkese haksızlık etmiş oldu

İşte maalesef, düşünmeden katılıyor çoğu kişi. Yani sonradan ben öğrenciyim, bu ara işsizim, bu ay başka masraflarım vardı diyecekler de katılmasın o zaman.

Çünkü bu işin belli bi masraf getirdiği belli, ona göre düşünüp katılmak lazım. Yoksa kurbanına da haksızlık olur, bütçe ayırmak için uğraşan diğer üyelere de...

Sanmıyorum, kimse bol param var diye katılsın. Herkesîn belli sıkıntısı var, ama başka şeyden kısıp daha çok hediye almaya çalıştık. Tek hediye alam arkadaş herkese haksızlık etmiş oldu
pasif bi üye de değil kendisi hemen hemen her topikte fink atan birisi herşeyi bilerek neden yapılır bu anlam veremedim
bidaki çekilişe meslekleri mi yazalım illa nicklerin yanına napalım sırf maddiyat acısından bakmakta saçma az parayla çok seyde alan olur mektubunda maneviyatı belli eder çok parayla az şeyde alan olur mektubunda o sıcaklığı hissettirmez diye düşünüyorum ....
üzüldük hepimiz

kızlar selam bu konu hakkında bende fikir belirtmek istiyorum hediye için kesinlikle bir bütçe ayırmak lazım illaha çok parça olcak diye saçma sapan şeyler koymak yerine kullanışlı bi kaç parçada konabiir bunu düşünüp girmek lazım önemli olan özel ve anlamlı hediyeler seçmek örneğin ben ilk çekişilde toredeoya 6 kişilik istanbul desenli kahve fincanı takımı aldım yanında bi kaç parça daha vardı ama o aldığım takım 6-7 parça ufak tefek şeylerin yerini fazlasıyla tutuyordu ama bana gelen 1 çifti küpe ve bir anahtarlık dı yani bence bir bütçe ayırmak lazım haksızlık olmasın

Katilim Umman hediyelerini bir kaç gün önce yolladı ama kargoda bir sıkıntı oldu sanırım cuma gunubulasir demişler ulaşmadı. Büyük ihtimal bugün ulasir . is adresimi vermiştim sürekli oradayim diye. Sorun su ki cumartesileri calismiyorum. Doğum iznim devam ediyor. Ben hediyelerime pazartesi kavusacagim. İste ki arkadaşından rica ettim benim için saklayacak. :)

İkinci konuda dun alissverisimi yaptım kurbanın hilal için. Onun bu aralar sıkıntıları var. Umarım bu zamanlarında küçükte olsa yüzünü guldurebilirim. Cikilota mizida kutuya attım mi hediyeler pazartesi kargoda inşallah.

Insllah hayrlisiyla eline olasir tatlim ya .)

Benim de katilcim bugün vermiş kargoya hediyelerimi, ben de sali günü gonderecegim inşallah :KK51:
Bu arada jet modem imin kotası bittiği için pek gelemeyebilirim kizceler, evime internet bağlanır bağlanmaz buradayim :KK49:

naber kızlar bende pzrtsı alışverişimi tamamlıyorum
kurbanım kusura bakmasın bıraz maddı problem vardı hallettık çok şükür cicilerini salı günü yollıcam

benim hediyelerim de hazır, kurbanıma doğru yola çıkmak üzere Pazartesi'yi bekliyorlar :KK55:

bugün göndermeye yetişemedim, kargolar kapanmışşş:eek:

1111.jpg

hilal sanamı çıktı bnm eski kurbanımdı cici bi kızdır kendısı

Benim katilcigimde dün aradı benimle görustu sesini duydum cok sekerdi. Kargosunu bi kac aksaklıktan dolayı geciktigini arayıp söyledi bana üzülmiyim die cok düsünceli kendisii kendisine selaam ederim burdan :)

Back