hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını arkadaşına da allah sabırlar versinBisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..
Sagol ablacim ya amin amin insallaahhhh.... Allahimin bi bildgi var yani bole olduysada napalim..hakkında hayırlısı olsun canım sıkma canını arkadaşına da allah sabırlar versin
Kızlar günaydın herkese
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....
Böyle düşüncelere sahip insanlar katılmıcak ozaman.. Bunu da biz bilemiyoruz malesef işte.. ama insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmasa keşke !Hediye sınırı da getirsek, istediğimiz hediyeleri katilimize tek tek sipariş etsek de , îçinde özen olmadıktan sonra çözüm olmaz...
Kullanmadığı ıvır zıvırları göndermeye zaten meraklı millet. Ondan sonra o sayıyı tamamlamak iiçin evinden birşeyler gönderecek...
Böyle düşüncelere sahip insanlar katılmıcak ozaman.. Bunu da biz bilemiyoruz malesef işte.. ama insan kendisine yapılmasını istemediği bişeyi başkasına yapmasa keşke !
pasif bi üye de değil kendisi hemen hemen her topikte fink atan birisi herşeyi bilerek neden yapılır bu anlam veremedimİşte maalesef, düşünmeden katılıyor çoğu kişi. Yani sonradan ben öğrenciyim, bu ara işsizim, bu ay başka masraflarım vardı diyecekler de katılmasın o zaman.
Çünkü bu işin belli bi masraf getirdiği belli, ona göre düşünüp katılmak lazım. Yoksa kurbanına da haksızlık olur, bütçe ayırmak için uğraşan diğer üyelere de...
Sanmıyorum, kimse bol param var diye katılsın. Herkesîn belli sıkıntısı var, ama başka şeyden kısıp daha çok hediye almaya çalıştık. Tek hediye alam arkadaş herkese haksızlık etmiş oldu
Kızlar iyi geceler uykulu halimle bir kaç bir şey yazayım dedim.
Katilim Umman hediyelerini bir kaç gün önce yolladı ama kargoda bir sıkıntı oldu sanırım cuma gunubulasir demişler ulaşmadı. Büyük ihtimal bugün ulasir . is adresimi vermiştim sürekli oradayim diye. Sorun su ki cumartesileri calismiyorum. Doğum iznim devam ediyor. Ben hediyelerime pazartesi kavusacagim. İste ki arkadaşından rica ettim benim için saklayacak. :)
İkinci konuda dun alissverisimi yaptım kurbanın hilal için. Onun bu aralar sıkıntıları var. Umarım bu zamanlarında küçükte olsa yüzünü guldurebilirim. Cikilota mizida kutuya attım mi hediyeler pazartesi kargoda inşallah.
Neyse sonunda katilimi ogrendim ya.
çok güzel cnm davetiyende cıvıl cıvıl çiçeğin de uyumlu mutluluklar dilerim
teşekkür ederim tatlım pazartesi salı ancak ulaşır hafta sonuna kalmış baktım bugün hala ankarada gözüküyor cnm :)Kargomu gönderdim. yarın sabah eline ulaşır sevgili kurbancım :)
hilal sanamı çıktı bnm eski kurbanımdı cici bi kızdır kendısıKızlar iyi geceler uykulu halimle bir kaç bir şey yazayım dedim.
Katilim Umman hediyelerini bir kaç gün önce yolladı ama kargoda bir sıkıntı oldu sanırım cuma gunubulasir demişler ulaşmadı. Büyük ihtimal bugün ulasir . is adresimi vermiştim sürekli oradayim diye. Sorun su ki cumartesileri calismiyorum. Doğum iznim devam ediyor. Ben hediyelerime pazartesi kavusacagim. İste ki arkadaşından rica ettim benim için saklayacak. :)
İkinci konuda dun alissverisimi yaptım kurbanın hilal için. Onun bu aralar sıkıntıları var. Umarım bu zamanlarında küçükte olsa yüzünü guldurebilirim. Cikilota mizida kutuya attım mi hediyeler pazartesi kargoda inşallah.
Neyse sonunda katilimi ogrendim ya.
Cok tesekkür ederim kuzum sagolçok güzel cnm davetiyende cıvıl cıvıl çiçeğin de uyumlu mutluluklar dilerim
Insllah hayrlisiyla eline olasir tatlim ya .)
hilal sanamı çıktı bnm eski kurbanımdı cici bi kızdır kendısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?