2015 yılbaşı çekilişi

günaydın canımmmm yarenim :) benim de oldu olacak bekliyorum geçmiş olsun bu arada sıcak şeyler iç sürekli

Çok teşekkür ederim tatlımmm . Çok vasat bir durumdayımm

ayy çok kötü geçmiş olsun canım benim

Çok sağol kuzummm

evlenince geçiyo kuzum yani biraz azalıyo ama doğum yapınca düzeliyorsun inş. sende tez zamanda düzelirsin
1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyy

Halbuki onada ne kadar güzel hediyeler göndermiş Yekta.. :'( monarka üzüldüm keşle LULU daha çok özenseydi...
Benim hediyelerimde geldi katilim tahmin ettiğim gibi kayacans :) o kadar güzel şeyler almış ki kesesine bereket en kısa zamanda resim yüklücem... Ayrıca bende kargoda bir sorun yaşadım kurbanımın hediyeleri bugün gidecek kusura bakmasın azcık heyecanlansın kim olduğumu bilmiyor

Çok teşekkür ederim tatlımmm . Çok vasat bir durumdayımm

Çok sağol kuzummm

1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyy
allah yardımcın olsun kuzummm
o kargo ile alakalı olur böyle şeyler o sorun değil canım ama bende züldüm keşke eski topiklere bi baksaydın @LuLu neyse sağlık olsun artık ben monarkkk arkadaşımıza d asöyledim ben bişeyler yapıcam tamamlicam hediyelerini canım düğün hediyesi olarak kabul et ok

hatta kabul ederse bende hediye göndermek isterim monarka gerçekten çok üzüldüm... kutudan çıkan hediyelere bakmak çok güzel ve manevi bir duygu bu duyguyu yaşaması gerek monarkında.. :)

hatta kabul ederse bende hediye göndermek isterim monarka gerçekten çok üzüldüm... kutudan çıkan hediyelere bakmak çok güzel ve manevi bir duygu bu duyguyu yaşaması gerek monarkında.. :)
kesinlikle katılıyorum sana canımmm ozaman bi dahaki çekilişimiz monarkka düğün hediyesi olsun

sağol tatlımmm

bugun bikaç parça daha hediye aldım kurbancıka, ufak ufak bi sürü hediye oldu ama salı gününden önce gönderemeyecegim sanırım, kusura bakmaz inşallah

Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..

Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..

mulakat için hayırlısı olsun tatlım, arkadaşın için de Allah sabırlar versin hepinize. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

mulakat için hayırlısı olsun tatlım, arkadaşın için de Allah sabırlar versin hepinize. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah

Oyle canim ya hayrlisida iste insn yinede uzuluyr o kdr iki asamyi gecp sonnda elenmek uzucu.. amin insallahh.. cok iyi bi teyzeydi...

Oyle canim ya hayrlisida iste insn yinede uzuluyr o kdr iki asamyi gecp sonnda elenmek uzucu.. amin insallahh.. cok iyi bi teyzeydi...

valla canım bir sürü mulakattan olumsuz dönmüş, 1 seneden fazla zamandır iş arayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yokki

Hatuncuklar selamlar ben geldimm nasılsınız napıyorsunuz çok yoruldum bugun kaç aydır evde hamlaşmışım.

Bu çok daha iyi olur bencede :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…