günaydın canımmmm yarenim :) benim de oldu olacak bekliyorumgeçmiş olsun bu arada sıcak şeyler iç sürekli
ayy çok kötü geçmiş olsun canım benim
1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyyevlenince geçiyo kuzum yani biraz azalıyo ama doğum yapınca düzeliyorsun inş. sende tez zamanda düzelirsin
LuLu
ben ilk başt asadece monarkk tek hediyesini paylaştı andım dikkat edince gerçek ortaya çıktı ve üzücü oldu
katilcikkkkkkkk ölcem meraktan ne yapmışşş teşekkür ederellerinden öperim anneciğinin annem benimmmmmmm iş yerine gönder canım ya burdan elime ulaşır eve geç gittiğim için geri dönüyor artık şubeye gitmem gerekir
allah yardımcın olsun kuzummmÇok teşekkür ederim tatlımmm . Çok vasat bir durumdayımm
Çok sağol kuzummm
1 sene daha var evlenmeme ooooyyy oyyy
o kargo ile alakalı olur böyle şeyler o sorun değil canım ama bende züldüm keşke eski topiklere bi baksaydın @LuLu neyse sağlık olsun artık benHalbuki onada ne kadar güzel hediyeler göndermiş Yekta.. :'( monarka üzüldüm keşle LULU daha çok özenseydi...
Benim hediyelerimde geldi katilim tahmin ettiğim gibi kayacans :) o kadar güzel şeyler almış ki kesesine bereket en kısa zamanda resim yüklücem... Ayrıca bende kargoda bir sorun yaşadım kurbanımın hediyeleri bugün gidecek kusura bakmasın azcık heyecanlansın kim olduğumu bilmiyor
kesinlikle katılıyorum sana canımmm ozaman bi dahaki çekilişimiz monarkka düğün hediyesi olsunhatta kabul ederse bende hediye göndermek isterim monarkagerçekten çok üzüldüm... kutudan çıkan hediyelere bakmak çok güzel ve manevi bir duygu bu duyguyu yaşaması gerek monarkında.. :)
kesinlikle katılıyorum sana canımmm ozaman bi dahaki çekilişimiz monarkka düğün hediyesi olsun
Evet arkadaşlar katılmak isteyen bana özelden yazsın
katilcik duy sesinineye katılıyoruz gene bakalım :) hem benim katilimden halen ses yok ümrancım ya 1 yazsın ya bu kadarmı zor şu topikde hep isyankar kız oldum oldum katilim yüzünden
sağol tatlımmm
günaydın fıstığım. konuşamaık hiç. nasılsın???
Bisey geldmi ust uste geliyr valla yaaa.. mulakat sonucum olumsuz.. dunde en yakin arkadasimin buyuk teyzesi vefat etti.. Allahim sabir versin herseyin hayrlisini versin hepimiz icin..
mulakat için hayırlısı olsun tatlım, arkadaşın için de Allah sabırlar versin hepinize. Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah
Oyle canim ya hayrlisida iste insn yinede uzuluyr o kdr iki asamyi gecp sonnda elenmek uzucu.. amin insallahh.. cok iyi bi teyzeydi...
valla canım bir sürü mulakattan olumsuz dönmüş, 1 seneden fazla zamandır iş arayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum ama hayırlısı buymuş demekten başka çaremiz yokki
Kızlar günaydın herkese
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?