• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Kızlar günaydın herkese:D :D
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....

Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....

çok haklısın canımmmm...

onu görünce ben de çok şaşırdımm yaaa :KK57:

sana bi sürü bi sürü hediyecik yola çıkacak yarınnn :KK55:

Günaydınn.. Yaaa Onun katili kimmiş ki ?

Bende çok şaşırdım direk ilk ben yazmak istemedim bu durumu üzrime yüklenilir diye ama açıklık getirmişsin canm ne güzel :KK51:

Günaydınn.. Yaaa Onun katili kimmiş ki ?
LuLu
Bende çok şaşırdım direk ilk ben yazmak istemedim bu durumu üzrime yüklenilir diye ama açıklık getirmişsin canm ne güzel :KK51:
ben ilk başt asadece monarkk tek hediyesini paylaştı andım dikkat edince gerçek ortaya çıktı ve üzücü oldu
annemin el emeği bile var :D sadece sana özel bişey :D

yarın vericem kargoya, sana pazartesi gelir, nereye yollayayım? ev adresine mi iş adresine mi?
katilcikkkkkkkk ölcem meraktan ne yapmışşş teşekkür ederellerinden öperim anneciğinin annem benimmmmmmm iş yerine gönder canım ya burdan elime ulaşır eve geç gittiğim için geri dönüyor artık şubeye gitmem gerekir :(

Aaaa bunu çok duydum ben ama doğru mu yaa evlenince mi bebek yapınca mı geçiyo :confused::confused::confused:

bende çok kötü oluyordum serum yemeden kendime gelemezdim o derece kötü oluyordum ama bebiş olunca çok şükür hasta olduğumu anlamıyorum bile bi bakmışım amannnn regl olmuşum :KK48::KK48:

Back