- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
ooooooo resimleri bekliyoruz bakalım neler gelmişcanım bende iki gündür göndericem geç kalıyorum evden çıkarken aceleden unutuyorum bende hediyelerime kavuştum yarında ben göndericem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ooooooo resimleri bekliyoruz bakalım neler gelmişcanım bende iki gündür göndericem geç kalıyorum evden çıkarken aceleden unutuyorum bende hediyelerime kavuştum yarında ben göndericem :)
ooooooo resimleri bekliyoruz bakalım neler gelmiş
iyi günlerde kullan canımmmkoydum canım bak birsürü cici geldi :)
Kızlar günaydın herkese
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....
neler gelcek acabaaaaaa????? azcık resim paylaşsaydın yaçok haklısın canımmmm...
onu görünce ben de çok şaşırdımm yaaa
sana bi sürü bi sürü hediyecik yola çıkacak yarınnn
iş yerine mi gönderdin eve miçok haklısın canımmmm...
onu görünce ben de çok şaşırdımm yaaa
sana bi sürü bi sürü hediyecik yola çıkacak yarınnn
Kızlar günaydın herkese
Kızlar burda ki amaç hem dostluk kazanmak ve ilerletmek hemde çekiliş yaptık bilinidiği üzere ki hediyeleşmek için ama iç çamaşırı dışında 1 tek hediye ile gönderim yapılmasın mümkünse her ne kadar maddiyatta sıkıntı da olsa kimseyi mahçup etmemeliyiz buna dikkat edersek sevinirim ki ben monarkkk arkadaşımıza üzüldüm çünkü tek hediye geldi burda sınır konulmadı ama tek hediyede olacak diye birşey de söz konusu olmadı.Bundan sonraki çekilişlerde sayı sınırı getirilecek ki kimseye haksızlık olmasın.Bundan sonra alacağımız hediye sayısına dikkat edersek sevinirim....
Bende çok şaşırdım direk ilk ben yazmak istemedim bu durumu üzrime yüklenilir diye ama açıklık getirmişsin canm ne güzelKızlar günaydın herkese
hayırlı olsun işinn kurbanımmmmmKızlar selamlar bu saat oldu ancak girebildim :) Geldim baktım ve gidiyorum yarın işe başlayacağım bu saatte uyuyamadım hala yarın akşam görüşürüz inş kendinize cici bakın
neler gelcek acabaaaaaa????? azcık resim paylaşsaydın ya
iş yerine mi gönderdin eve mi
LuLuGünaydınn.. Yaaa Onun katili kimmiş ki ?
ben ilk başt asadece monarkk tek hediyesini paylaştı andım dikkat edince gerçek ortaya çıktı ve üzücü olduBende çok şaşırdım direk ilk ben yazmak istemedim bu durumu üzrime yüklenilir diye ama açıklık getirmişsin canm ne güzel
katilcikkkkkkkk ölcem meraktan ne yapmışşş teşekkür ederellerinden öperim anneciğinin annem benimmmmmmm iş yerine gönder canım ya burdan elime ulaşır eve geç gittiğim için geri dönüyor artık şubeye gitmem gerekirannemin el emeği bile var sadece sana özel bişey
yarın vericem kargoya, sana pazartesi gelir, nereye yollayayım? ev adresine mi iş adresine mi?
ayy çok kötü geçmiş olsun canım benimGünaydın kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim sancılıyım çok özel günümde ve iş yerimdeyim puffff
evlenince geçiyo kuzum yani biraz azalıyo ama doğum yapınca düzeliyorsun inş. sende tez zamanda düzelirsinGünaydın kızlar nasılsınız. Ben pek iyi değilim sancılıyım çok özel günümde ve iş yerimdeyim puffff
canım senin eşin nasıl olduayy çok kötü geçmiş olsun canım benim
Aaaa bunu çok duydum ben ama doğru mu yaa evlenince mi bebek yapınca mı geçiyoevlenince geçiyo kuzum yani biraz azalıyo ama doğum yapınca düzeliyorsun inş. sende tez zamanda düzelirsin
bebekte kesin geçiyo kendimden biliyorumAaaa bunu çok duydum ben ama doğru mu yaa evlenince mi bebek yapınca mı geçiyo
Aaaa bunu çok duydum ben ama doğru mu yaa evlenince mi bebek yapınca mı geçiyo
bebekte kesin geçiyo kendimden biliyorum
Evlenmenin faydaları heebende çok kötü oluyordum serum yemeden kendime gelemezdim o derece kötü oluyordum ama bebiş olunca çok şükür hasta olduğumu anlamıyorum bile bi bakmışım amannnn regl olmuşum
kesinlikleEvlenmenin faydaları hee