- 25 Ağustos 2011
- 6.461
- 673
- 198
Burdan hiç biyer daha yılbaşı moduna girmemiş ya dün bi iki baktım bende sexiliiii bişi bulamadımmmhuuuu huuuuuuu
kurbanımaaa yılbaşı donu bakıcamm bugünnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burdan hiç biyer daha yılbaşı moduna girmemiş ya dün bi iki baktım bende sexiliiii bişi bulamadımmmhuuuu huuuuuuu
kurbanımaaa yılbaşı donu bakıcamm bugünnn
inşallah kuzummm olur bilgi veririmben de şimdi çıkıyorum kurbancıka hediye almak için avm ye kırmızı alayım da bari yeniyılda şans getirsin
inşalah önemli bişeyi çıkmaz canım, bizi de haberdar et emi doktordan dönünce
ooowwww nasıl bişey alcan bana
oooowwww bebekim fazla sexiii olmasın haaaakırmızı veee seksiiiii
oooowwww bebekim fazla sexiii olmasın haaaa
mmmm şeyyyy kızıma kardeş neyim gelir kazarannedennn kiiiiiiii
katilinin ardım ama teli meşgulnedennn kiiiiiiii
mmmm şeyyyy kızıma kardeş neyim gelir kazaran
yok kkuzum zaten 2 tane bebe var bende yeterli o biri nisammmmmm biride kocişşşş
hımmmmmmmm
gelsinn yaaaaa nolcak kiiiii
Hızlı umran ...Sevgulu kurbancığım herşeyin hazır akşama paketlemenide yaptıktan sonra artık geriye göndermek kalıyor ve allahtan bi mani çıkmazsa cts günü kargonu göndereceğummmmm umarım beğenirsin aldıkları beğenmezsen kafanu kırarum ha bak ona göre
napim canım zamanım vardı zaten çekiliş yaptığım gün başladım almaya bakalım kurbancığımda beğencek mi resim paylaşmtım bak bakalım olmuşmu tabi o daha ilk halleriydiHızlı umran ...
benımde sadece paketleme işim kaldı nasıl bir konsept hazırlasam acep ki diye düşünüyorum...
yok kkuzum zaten 2 tane bebe var bende yeterli o biri nisammmmmm biride kocişşşş
pazartesi gonderim başlayacak son tarih yok ama yılbaşından önce elinde olması şartumranıımmmm, hediyeleri göndermek için pazartesi başlıyoruz ama son gün ne zaman
A.selam canım resimleri bekliyoruz bak unutmaselam kızlar bende aldım hedıyelerımı belkı bırkac sey daha alıp paket yapa cagımm
pazartesi gonderim başlayacak son tarih yok ama yılbaşından önce elinde olması şart
benim de hediyelerim tamam gibi, ama yılbaşı donu bulamadım bugün, daha piyasaya çıkmamışlaaaaarrr