- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben erken yollıcam canım cumartesi şehir değişikliği olucak iş gereği dönüşüm belli değil ondan yarın yada cuma yollamam lazımçok şeker olmuş bence haksızlık etme kendine canım
günaydın canımmmm katilimmmmmgünaydın kızlaaaaaaaaaaarrrrr
olur canım hayırdır nereye gidiceksin sen yollacaksın da canım katilin sana nasıl yollayacakBen erken yollıcam canım cumartesi şehir değişikliği olucak iş gereği dönüşüm belli değil ondan yarın yada cuma yollamam lazım
günaydın canımmmm katilimmmmm
olur canım hayırdır nereye gidiceksin sen yollacaksın da canım katilin sana nasıl yollayacak
Katilimle konuşucam telde eskişehire gidicem yıl sonu olduğu için hesapları kapatmak için fazla sürmez ama ben kurbanıma mahçup olmıyım erkenden kavuşsungünaydın canımmmm katilimmmmm
olur canım hayırdır nereye gidiceksin sen yollacaksın da canım katilin sana nasıl yollayacak
nasılsın katilcik :)günaydınnn tatlımmmm
anladım canım anlaştıktan sonra sorun değil canım umarım erken dönersinKatilimle konuşucam telde eskişehire gidicem yıl sonu olduğu için hesapları kapatmak için fazla sürmez ama ben kurbanıma mahçup olmıyım erkenden kavuşsun
bencede bunlar çoook şekerkiiiiiştee benimm paketim işyerinde tamamladımm paket yapmada sıfırım el becerimm yok bnim yaa kurbanımm k bakmaa bu kadar oldu
günaydın canımmgünaydın kızlaarrr
günaydın canımm
uykusuz bi haldeyim aynı ya bi değişiklik yok büyük ihtimalle diş ağrısı çekiyo kuzum diş eti şişmiti dün baktım da kızarmış sanırım geliyo artık ufak ufaknasılsın umranımm_ elifin nisamm nasıl oldu
uykusuz bi haldeyim aynı ya bi değişiklik yok büyük ihtimalle diş ağrısı çekiyo kuzum diş eti şişmiti dün baktım da kızarmış sanırım geliyo artık ufak ufak
aynen canım ama benim için çok sıkıntılı olacak şuan dişi olmamasına rağmen emzirirken ısırıyo beni canım acıyo dişi olsa kim bilir nasıl ısırıcakanaaammm elifimm nisaammmınn dişleri geliyorrrr, kocaman kız oldu artık o
aynen canım ama benim için çok sıkıntılı olacak şuan dişi olmamasına rağmen emzirirken ısırıyo beni canım acıyo dişi olsa kim bilir nasıl ısırıcak
teyzesi tam 8 ay 10 günlük 1 nisan da doğdu eşşeksıpaya bak sennn kaç aylık oldu umranım elif nisamm ?
tam sıpa yaaa bakışlar bile muzur zaten umranım, belli 1 nisan çocugu olduğuteyzesi tam 8 ay 10 günlük 1 nisan da doğdu eşşek
nasılsın katilcik :)
anladım canım anlaştıktan sonra sorun değil canım umarım erken dönersin
günaydın kızlaarrr
günnayydııınnnnn
rabbim sanada ansip eder inş. nazımmmmmm bi görcen naz evdeki hallerini birgün video ya çekip faceden atarım sana çok eşşek yatam sıpa yaaa bakışlar bile muzur zaten umranım, belli 1 nisan çocugu olduğu
iyiyimm kurbancıkk, sen nasılsınnnn
günnayydııınnnnn