• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

günaydınnn hatunlaaaarrr :cool:

eğer katilim buralardaysa ve beni duyuyorsa, kendisine kırıldığımı belirtmek isterim... benimle iletişim kurmasını isterdim... o zaman göndereceği hediyeler manevi anlamda çok çok daha değerli olurdu benim için... ama şu an hiç hevesim yok...

günaydınnn hatunlaaaarrr :cool:

eğer katilim buralardaysa ve beni duyuyorsa, kendisine kırıldığımı belirtmek isterim... benimle iletişim kurmasını isterdim... o zaman göndereceği hediyeler manevi anlamda çok çok daha değerli olurdu benim için... ama şu an hiç hevesim yok...
burdayım :KK24::KK24:

sen değilsin kiii ama yaaaaa :cry:
:( :( :( bişeycik diyemicem neyse senin için bi telefon görüşü yapçem bebekim ama şuan müdür bey odasında çıkıp gidince ararım katilini

Canimmmm onceki gece yolculuk ve hic uyumadan 8 saat calisirsa snrasinda oyle uyursun :KK66:
aahhhh nerde o günler bi uyusam varya ne 8 saat 12 saat uyanmam inanki o derece uykusuzumm ah ah

:KK43: :KK43: :KK43: bişeycik diyemicem neyse senin için bi telefon görüşü yapçem bebekim ama şuan müdür bey odasında çıkıp gidince ararım katilini

aahhhh nerde o günler bi uyusam varya ne 8 saat 12 saat uyanmam inanki o derece uykusuzumm ah ah

tamam canımmmm, çok sevinirim...

evet ya bi kaç gecedir ağlayarak uyanıyo gözleri kapalı başıda bi sağa bi sola uyku sermiyken ağlıyo cts günü kontrolü var bakalım inş. sıkıntılı bişeyi yoktur

ruya falan mı görüyor acaba canım, yada bişeylerden mi korkuyor ki o_O

Back