- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
Aynen bende bulamadim.. var ama begenemedim pek acikcasi... guzel seyler cikmamis daha..
aynennn, onu bekletiyim biraz daha dedimm, ayın 15 gibi çıkmış olurlar artık heraldeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende bulamadim.. var ama begenemedim pek acikcasi... guzel seyler cikmamis daha..
aynennn, onu bekletiyim biraz daha dedimm, ayın 15 gibi çıkmış olurlar artık heraldeee
katilimm :)Günaydınlarrr ben de dün 2 tane hediye daha aldım ama daha var bu akşam yine bi bakınırımm
Canım senin katil dah hiç yazmadımı Kimmiş çok merak ettim ciddengünaydınnn hatunlaaaarrr
eğer katilim buralardaysa ve beni duyuyorsa, kendisine kırıldığımı belirtmek isterim... benimle iletişim kurmasını isterdim... o zaman göndereceği hediyeler manevi anlamda çok çok daha değerli olurdu benim için... ama şu an hiç hevesim yok...
Canım senin katil dah hiç yazmadımı Kimmiş çok merak ettim cidden
Aaaa neden acabahayır canımm, hiçbir şekilde, bi kerecik bile, bi kelime bile ulaşmadı bana...
Cok hoslar masallah...kuzularımmm sabunalrımızdan bir demet almaz mısınız?
Ne güzel yapmışsın canım eline saglık :)kuzularımmm sabunalrımızdan bir demet almaz mısınız?
Aaaa neden acaba
hayır canımm, hiçbir şekilde, bi kerecik bile, bi kelime bile ulaşmadı bana...
Neyse az kaldı zaten belli olur kimmiş,neden yazmamış.İyi geceler canım sanadabilseeemmmmmmm
kızlar iyi geceleeeeeerrrr
teşekkür ederim canımcım :)Ne güzel yapmışsın canım eline saglık :)
teşekkür ederim kuuzm:)Cok hoslar masallah...
olsun canım önemli değil daha 15ine çok var bende kısmet olursa cts günü göndericem hafta içi elinde olur kurbancığımın bu hafta gönderemezsem biraz zor gönderebilirim çünkübenim de hediyelerim tamam gibi, ama yılbaşı donu bulamadım bugün, daha piyasaya çıkmamışlaaaaarrr
olsun kuzum 15 inden sonra ulaşımlar başlar artık hadi hayırlı olsun nazımmm teş.ederimgeciktirmem canım, o hafta içi yollarım da ancak çarşamba falan olur sanırım
aa benim adresim belli oldu, sana yazayım da özelden yarın da katilime haber veririm
mükemmel ben bi tane alayım barikuzularımmm sabunalrımızdan bir demet almaz mısınız?
günaydın canım iyilik seni sormalıKızlar günaydın dün çok yoğundum yazamadım hiç. Nasılsınız ne var ne yok bakayımmm
ooohhhoooo bitirdim bile canikomm bi çikiletalarım kaldıBende bayadir yoktum kizlar ya nasilsiniz hediyelerinizi aldiniz mi bakalm
değilimm ayollkatilimm :)
çok şeker olmuş bence haksızlık etme kendine canımiştee benimm paketim işyerinde tamamladımm paket yapmada sıfırım el becerimm yok bnim yaa kurbanımm k bakmaa bu kadar oldu