• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

günaydınnn hatunlaaaarrr :cool:

eğer katilim buralardaysa ve beni duyuyorsa, kendisine kırıldığımı belirtmek isterim... benimle iletişim kurmasını isterdim... o zaman göndereceği hediyeler manevi anlamda çok çok daha değerli olurdu benim için... ama şu an hiç hevesim yok...
Canım senin katil dah hiç yazmadımı :( Kimmiş çok merak ettim cidden

kuzularımmm sabunalrımızdan bir demet almaz mısınız?

Eklentiler

• sabun1.jpg
    sabun1.jpg
    101,5 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar günaydın dün çok yoğundum yazamadım hiç. Nasılsınız ne var ne yok bakayımmm

benim de hediyelerim tamam gibi, ama yılbaşı donu bulamadım bugün, daha piyasaya çıkmamışlaaaaarrr :cool:
olsun canım önemli değil daha 15ine çok var bende kısmet olursa cts günü göndericem hafta içi elinde olur kurbancığımın bu hafta gönderemezsem biraz zor gönderebilirim çünkü
geciktirmem canım, o hafta içi yollarım da ancak çarşamba falan olur sanırım o_O

aa benim adresim belli oldu, sana yazayım da özelden yarın da katilime haber veririm :KK51:
olsun kuzum 15 inden sonra ulaşımlar başlar artık hadi hayırlı olsun nazımmm teş.ederim ;)
kuzularımmm sabunalrımızdan bir demet almaz mısınız?
mükemmel ben bi tane alayım bari :D :D :D
Kızlar günaydın dün çok yoğundum yazamadım hiç. Nasılsınız ne var ne yok bakayımmm
günaydın canım iyilik seni sormalı

Bende bayadir yoktum kizlar ya nasilsiniz hediyelerinizi aldiniz mi bakalm
ooohhhoooo bitirdim bile canikomm bi çikiletalarım kaldı :KK48:

Back