Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm kesene bereket canımm :) Acıktım şimdi yine bunları görünceeBunlarda benm kurbanima recellik sosluk.. güzel kahvaltilarinda kullancak insallah..
Eki Görüntüle 1328592
kaybolma katilcik ben sonra ne yaparımm
hımmm kesene bereket canımm :) Acıktım şimdi yine bunları görüncee
Belki başka numaram varsen beni aradın çünkü, katilimle numaran aynı değil
anladım canimCanım erken göndericem ben demiştim ya , değişiklik olmuş kurbanım erken çıkmış şehir dışına o yüzden döndüğünde göndereceğim sanırım biraz geç olucak oda
Belki başka numaram var
anladım canim
oooyy geçmi,ş olsun çok çok...Allah kolaylık versin cnm.Selam kızlar.
Günler öyle yorucu geçiyor ki girip yazmaya fırsat bulamıyorum pek.
Oğlum diş çıkarıyor. Geceleri hiç uyumuyoruz resmen:-(
maşallahhhh o nasıl uyku öyle :)hayırlı sabahlar kuzulaar :))
dün akşam 8sularında uyuya kalmışım :))
4 gibi kalktım çok şükür :)
tmm kızmabeni mi kandırıyorsun sen
hayırlı sabahlar canım maşallah acaba bende birgün böyle uyuyabilecek miyim????hayırlı sabahlar kuzulaar :))
dün akşam 8sularında uyuya kalmışım :))
4 gibi kalktım çok şükür :)
çok tatlılar kime acaba bunlarBunlarda benm kurbanima recellik sosluk.. güzel kahvaltilarinda kullancak insallah..
Eki Görüntüle 1328592
çok tatlılar kime acaba bunlar
beğenir canımGünaydinlar herkeslereee..
Kurbancigimda begenir insallahhh .)
oh oh haftaya gönderimler başlıyor bakalım ilk kim kavuşacak hedişlerineGünaydınlarrr ben de dün 2 tane hediye daha aldım ama daha var bu akşam yine bi bakınırımm
bakalımm artıkkkkk hediyeleri yüklicemiz topik te açcaksın dimi canımmmoh oh haftaya gönderimler başlıyor bakalım ilk kim kavuşacak hedişlerine
8 saat uyumusum kuzu )maşallahhhh o nasıl uyku öyle :)
evet canım açıcam tabi bakalım neler alınmış nelerbakalımm artıkkkkk hediyeleri yüklicemiz topik te açcaksın dimi canımmm