• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorum

oh oh ne güzle inşallah yetiştirirsin kuzum :))
fotonu görmek isterim :))

bende evde dınlenmedeydım yat dedı doktorum sancım cıkmıstı nst de.2 gun sonra tekrarladık sancı yoktu cok sukur.yoksa hastaneye yatıracaktı.o yuzden bıraz inzivaya cekıldım ve de agırlastım artık açıkcası.kalan zamanlarda da hedıye ışlerıme yogunlastım.cok sukur bıtırmek uzereyım.:KK9:...bende durumlar böyle işte.

geçmiş olsun...

Aleyküm selam :KK66: hatunn Nabersin

iyidir hatun, sen nabersinnn??? :KK59:

Selam kızlar ben geldim anca geldim malum dogum gunumdu bugun :) Gelen giden bitmedi :)

happy birthdayyyy :KK73::KK30:

sevgili kurbancığım ve sevgili katilim MissGamzeli MissGamzeli nerelerdesiniz yahu bi ses verin kurbancığım eşimin telefonu bi yerlerde unutmuş bugün elimize geçecek o yüzden seni unuttum sanma haaaaa bak :KK70: :KK70:

burdayımmm burdayımmmm :KK6:

Selam kızlar.

Günler öyle yorucu geçiyor ki girip yazmaya fırsat bulamıyorum pek.

Oğlum diş çıkarıyor. Geceleri hiç uyumuyoruz resmen:-(

Back