- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
paketlenmiş hallerini en son gönderirken çekerim canım :)
tmm sabırsızlıkla bekliyorummmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
paketlenmiş hallerini en son gönderirken çekerim canım :)
nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorum
ağlamaaa amöaaaaaa kıyamamLütfen yapma öyle birşey Üzülürüm ağlarım
heyecanlancan tabi kii kuzum:))Ayy çok heyecanlandım ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)
heyecanlancan tabi kii kuzum:))
bende evde dınlenmedeydım yat dedı doktorum sancım cıkmıstı nst de.2 gun sonra tekrarladık sancı yoktu cok sukur.yoksa hastaneye yatıracaktı.o yuzden bıraz inzivaya cekıldım ve de agırlastım artık açıkcası.kalan zamanlarda da hedıye ışlerıme yogunlastım.cok sukur bıtırmek uzereyım....bende durumlar böyle işte.
Aleyküm selam hatunn Nabersin
Selam kızlar ben geldim anca geldim malum dogum gunumdu bugun :) Gelen giden bitmedi :)
sevgili kurbancığım ve sevgili katilim MissGamzeli nerelerdesiniz yahu bi ses verin kurbancığım eşimin telefonu bi yerlerde unutmuş bugün elimize geçecek o yüzden seni unuttum sanma haaaaa bak
kaybolma katilcik ben sonra ne yaparımm
geçmiş olsun...
iyidir hatun, sen nabersinnn???
happy birthdayyyy
burdayımmm burdayımmmm
geçmiş olsun canım allah sabır versinSelam kızlar.
Günler öyle yorucu geçiyor ki girip yazmaya fırsat bulamıyorum pek.
Oğlum diş çıkarıyor. Geceleri hiç uyumuyoruz resmen:-(
burdayımmmmmnerde benim katilim
burdayımmmmm
oyyyy neden ben değilmişim bakayımsen degilsin bi kere beni kandırma
oyyyy neden ben değilmişim bakayım
geçmiş olsun...
iyidir hatun, sen nabersinnn???
happy birthdayyyy
burdayımmm burdayımmmm
iyi akşsamlarrrrrrrrrrrrrrIyi aksamlar herkeseeee....
Canım erken göndericem ben demiştim ya , değişiklik olmuş kurbanım erken çıkmış şehir dışına o yüzden döndüğünde göndereceğim sanırım biraz geç olucak odaburdayımmmmm