• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

günaydın dostlar...

yolculuğum onca sisse rağmen çok şükür sağ salim bitti :))

evimdeyim:))

ayağa kalkıp kahvaltımı hazırlamam ve de işe götüreceğim yemeğimi hazırlamam gerek :))

buarada kurbanımmmmmm sanaaa aldığım güzelliklereee bayıalacaksınnn :))

ne aldınn söylee lütfeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn :)

ne diyim Allah kavuştursun tekrar bende aynı işte canım dün oturuyordum o saatlerde nişanda yapılacaklar vs planı yapıyordum :)

Günaydın hatunlar hepimize kolay çabucak geçen bir hafta diliyorummmm

nasıl hazırlıklar :))
güneydın kuzum
cicilerin felen hazır mı:))

Günaydın kızlarrr :) Bugün itibariyle kurbanımın hediyeleri tamam :) çook heyecanlandım ve hemen gönderesim vaar :)

ay neler aldın bakalım :)) ben de göndermek istiyorummm:))

Günaydın herkeseeee :KK68::KK68:

günaydınnn :)) canımmmmm

nasıl hazırlıklar :))
güneydın kuzum
cicilerin felen hazır mı:))

ay neler aldın bakalım :)) ben de göndermek istiyorummm:))

günaydınnn :)) canımmmmm
nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorum

sevgili kurbancığım ve sevgili katilim MissGamzeli MissGamzeli nerelerdesiniz yahu bi ses verin kurbancığım eşimin telefonu bi yerlerde unutmuş bugün elimize geçecek o yüzden seni unuttum sanma haaaaa bak :KK70: :KK70:

nişanlığım dikiliyor canım onun haricinde toplam kişi sayısı belirlemeye çalışıyorum kalacak yer sorunu var çok kalabalık geliyor erkek tarafı. Biyandan eksikliklerim var paramda yok çok el çiçeğimi alıcam bu ay söz elbisemle nışan ayakkabım alınacak daha onları ocak maaşına bırakıyorum

rabbim kolaylıklar versin canım çok zor işler valla ama şunu sakın unutma 1 evlilik 5 yılda anca oturuyor 5 yıla kadar çok sıkıntılar çekersin ama sonra herşey unutulup gider

Back