• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

ben de bozuyorum hep yaa :KK53: o yüzden artık doğum günü planımı benimle beraber yapıyorlar ne istersin ne yapalım diye :KK70: hediye siparişi bile veriyorum ben, erkekler bana çiçek alsın, kızlar kafasına göre takılsın diye :KK53: geçen sene uyuz bi arkadaşım kaktüs almıştı bana çiçek istedim diye :63:
Kaktüsde değerli bir hediye aslında ulaşılmaz aşkı simgeler benim gözümde tabi bu :D

Kaktüsde değerli bir hediye aslında ulaşılmaz aşkı simgeler benim gözümde tabi bu :D

valla normalde neyi temsil eder bilmem de benim salak arkadaşım, kaktüs ölmeyen bi çiçek olduğu için almış :KK53: o çiçek hep yaşayacağı için ömür boyu onu hatırlamak zorunda kalırmışım :KK53:

valla normalde neyi temsil eder bilmem de benim salak arkadaşım, kaktüs ölmeyen bi çiçek olduğu için almış :KK53: o çiçek hep yaşayacağı için ömür boyu onu hatırlamak zorunda kalırmışım :KK53:
hahahah :D Ne kadar düşünceliymiş :))

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz hepsi değerlidir benim için, ben hediyelerin kutularını bile saklarım yani de kaktüse baya şaşırmıştım ne yalan söyleyim :KK53: bi de soruyor ayda 1 suladın mı bu ay çiçeği diye :KK70:
Hımmm soruyorsa sana önem veren birisi demekki. Benim eşim bile sormaz aldıgı çiçeklerin son güncel durumunu :D

günaydın dostlar...

yolculuğum onca sisse rağmen çok şükür sağ salim bitti :))

evimdeyim:))

ayağa kalkıp kahvaltımı hazırlamam ve de işe götüreceğim yemeğimi hazırlamam gerek :))

buarada kurbanımmmmmm sanaaa aldığım güzelliklereee bayıalacaksınnn :))

Back