ah cnaım çekilişte baya çeyizin olur :))
kuzum geliniliğin ve fotoğrafçı ve düğün salonu en önemlisi :))
eşya az olsun ama bu 3 ü mükemmel olsun :)
aynen canım düğün yeri için bi kaç yer var aklımda gelinlik modeli hazır gibi sadece dikim için yer bulmam lazım :) fotoğrafçıda aklımda bi kaçtane var en önemlileri bitti gibi :))
günaydın canım kesinlikle öyledir burddaki herkes çok iyi şeker tatlıdır canım benimbenim kurbancığımdı eski çekilişten, çok güzel ve tatlı birisidir kendisi
hoşgeldin canım sen deeeeee
günaydınnnnn
canım düğün seneye eylül ekim gibi olacak nasipse :)düğün ne zaman olacak nasipse
Oo şekerim naber?selam şekerim
oo tamam o vakıt öenmlileri hallettysen :))aynen canım düğün yeri için bi kaç yer var aklımda gelinlik modeli hazır gibi sadece dikim için yer bulmam lazım :) fotoğrafçıda aklımda bi kaçtane var en önemlileri bitti gibi :))
olur olr katıl tabi buaradA AÇTIĞIM DİNİ PAYLAŞIM ALANI TOPİĞĞİME DE BEKLERİM :))Takipteyim hatta muhabbetinize de katılırım isterseniz
canım tanıtma topiği açtım ordan kendini tanıtabilirsin artık ve özelden bana adres bilgilerini gönderir misinkayacans
oo tamam o vakıt öenmlileri hallettysen :))
sonrasında fotoğraflar kalıoo ve de video :))
inşallah istedign her şey olr..
sizin iş güç durumu ne :?
senn ve nişanlının?
canım düğün seneye eylül ekim gibi olacak nasipse :)
AH KUZUM ben memurum eşim de memur :))evet canım asıl önemlileri hallettim gibi :) nişanlım muhasebeci bende görsel tasarım uzmanıyım. Sen napıyorsun canım iş güç
AH KUZUM ben memurum eşim de memur :))
ayrı şehirlerdeyz bi süreliğine :)
Merhaba :) benimde kısmetse mayısta olacak :)
ooo çok iyi hadi hayırlısı çeyiz durumun nedir yoksa sende benden misin :)
ayy sorma eksik çokhalletmeye çalışıyorum işte
ooof sende bendensin desene benimde eksikler çok sadece nevresim olayını halledebildim :) tabak çanak falan filan hep duruyo inşallah onlarıda hallederim :)
inşallah kuzum benim :)memurluk iyi canım ama ayrı şehirlerde olmanız kötü olmuş inşallah biran önce yan yana olursunuz:)
benimde tam tersi :) nevresim araştırıyorum halane aldın sen kaçar tane?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?