• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi

Canım hoşgeldin aramıza :) cook tatlı bir kurbandin yine kurbanim ol benim :))))
Hoşbulduk canım sende çok çok düşünceli ve zevkli bir katıldın keşke yine sen çıksan :KK51: Hem yabancıya gitmemiş olurum :KK53: İyiki haber verdin bana .

evet arkadaşlar yavaş yavaş iletişim bilgilerini alayım özel den
NOT!!! Konu kısmına nickinizi yazarsanız sevinirim kızlar

Ben bilgilerimi gönderdim ama nicki yazma kısmını sonradan okudum o_O Konuya sadece çekiliş yazdım o yüzden

Bu arada aceleden merhaba demeyi unutmuşum herkese merhaba Neşeler hepinizin olsun :KK50:

Günaydın kızlar ben haftasonu teyzemlerdeyim giremeyebilirim bana adreslerini gondermeyenler göndersin tanitmayanlar tanitsin pzt günü görüşürüz

Selam kizlar bende yilbasi cekilisine katiliyorum. Uzun zamandr girmiyordum foruma.. cok mutlu oldum yaaa

Arkadaşlar Bildiğiniz üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz :KK51::KK51:
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum :KK54: :KK54:

çekiliş günü 1 ARALIK 2014

Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benim :KK68: isimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..:KK23::KK23::KK23:

çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz :KK15: :KK15:

Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.

Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen :KK12: :KK12:

Katılımcılar

UmRaN_63 + tanıttı
altinkaya35
cesmi_naz
cameliee
jilyzone
MissGamzeli + Tanıttı
Sefimlii
LuLu
raptiye
hilalkahraman
toredo
askyokolmak
Kayacans +
pafiremm +
monarkkk + tanıttı
perfectBlue
gunessel + tanıttı
Blackangel90 + tanıttı
umman123

Hangisi alınmalı hadi kızlar ankete

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-anket.766094/

Tanıtma topiğimiz de açılmış bulunmaktadır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.766049/
cnm çekiliş günü 1 aralıksa hediyeliri ne zaman yollamaya başlıcaz?
yılbaşındamı?

Back