- 2 Ağustos 2009
- 4.165
- 2.079
- 773
bende geldimmm :)Arkadaşlar Bildiğiniz üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum![]()
çekiliş günü 1 ARALIK 2014
Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benimisimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..
çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz![]()
Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.
Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen![]()
Katılımcılar
UmRaN_63
altinkaya35
cesmi_naz
cameliee
jilyzone
MissGamzeli
Sefimlii
LuLu
raptiye
hilalkahraman
toredo
askyokolmak
Kayacans
pafiremm
monarkkk
perfectBlue
Tanıtma topiğimiz de açılmış bulunmaktadır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.766049/