2015 yılbaşı çekilişi

Arkadaşlar Bildiğiniz üzere her sene bir çekiliş yapıyoruz.Bu benim ilk çekilişim olacak umarım kazasız belasız hallederiz :KK51::KK51:
Katılmak İsteyen arkadaşlr burda buluşup bir liste yapalım ve çekiliş gününe kadar muhabbetimize buradan devam edelim istiyorum :KK54: :KK54:

çekiliş günü 1 ARALIK 2014

Çekilişin nasıl olacağına gelirsek çekilişi yapan Kişi ki o kişide benim :KK68: isimlerin yazılı olduğu bir kura çekicem tabiki katılacak olanlar katılım bilgisiyle beraber adres bildirimi yapacak bana özelden sonra çekilişi yapıp kimin kime hediye alacağını adresiyle birlikte bildireceğim tabi kimsenin birbirinden haberi olmayacak ..:KK23::KK23::KK23:

çekilişten sonra partnerimizin hediye seçiminde kolaylık sağlaması için bir topik daha açıcaz ve kendimizi tanıtıcaz :KK15: :KK15:

Katılımcılar adresleri topladığımda Adres,Ev telf ,Cep numarası ve adını soyadını vermek zorundadır
kişisel bilgilerini paylaşmak istemeyen katılmasın
hiçbir yer ve hiçbir şekilde bilgileriniz zikredilmeyecek ben de saklı kalacaktır.

Kargo problemi dolayısıile yurtdışı katılımı yoktur ve en önemli not msj sayısı az olanalr listeye adını yazdırmasın lütfen :KK12: :KK12:

Katılımcılar

UmRaN_63
altinkaya35
cesmi_naz
cameliee
jilyzone
MissGamzeli
Sefimlii
LuLu
raptiye
hilalkahraman
toredo
askyokolmak
Kayacans
pafiremm
monarkkk
perfectBlue

Tanıtma topiğimiz de açılmış bulunmaktadır
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2015-yilbasi-cekilisi-tanitim-topigi.766049/
bende geldimmm :)

kızlar şartlı olarak ne alalım tavsiyeleriniz neler kırmızı iç çamaşırı mı? ayna mı? cüzdan mı? farklı fikirleri olan @cesmi_naz Hazal zamani Hazal zamani A askyokolmak A altinkaya35 ve diğer arkadaşlar
cüzdan olabilir parfüm olabilir oyunak olabilir ama lütfen gerçekten içinden gelmeyen katılmasın topiğe sırf hediye alabılmek için katılanlar olmasın tamam herkesin maddi durumu aynı olmayabılır ama tanıtımda onu ıstıyorum bunu ıstıyorum yazanlar özensizce hediye yollıcaksa katılmasın lütfen.ben her hediye alışverişinde çıktığımda heyacandan kalpim pıt pıt atıyor,acaba bunu alsam beğenirmi,şu hoşuna gidermi diye. ( kimseye değil sözüm genel olarak )

bence kesin birşey olmasın herkes içinden ne gelirse onu alsın illede şu bu olmasın bence :)
canım tabi ki de tanıtımın dışında istediğin şeyleri de alırsın ama sonuçta yılbaşına özgü bir hediye olmalı
cüzdan olabilir parfüm olabilir oyunak olabilir ama lütfen gerçekten içinden gelmeyen katılmasın topiğe sırf hediye alabılmek için katılanlar olmasın tamam herkesin maddi durumu aynı olmayabılır ama tanıtımda onu ıstıyorum bunu ıstıyorum yazanlar özensizce hediye yollıcaksa katılmasın lütfen.ben her hediye alışverişinde çıktığımda heyacandan kalpim pıt pıt atıyor,acaba bunu alsam beğenirmi,şu hoşuna gidermi diye. ( kimseye değil sözüm genel olarak )
zaten sohbete katılmayanları çıkarıyoruz canım benim sonuçta hediye bahane güzel dostluklar olsun diye aracı sadece hediyeler ki çok güzel dostlar edindim bu sayede ama dediğin gibi sadece hediye için katılıp ama sohbete girmeyenler çıkarılacaktır

canım tabi ki de tanıtımın dışında istediğin şeyleri de alırsın ama sonuçta yılbaşına özgü bir hediye olmalı
zaten sohbete katılmayanları çıkarıyoruz canım benim sonuçta hediye bahane güzel dostluklar olsun diye aracı sadece hediyeler ki çok güzel dostlar edindim bu sayede ama dediğin gibi sadece hediye için katılıp ama sohbete girmeyenler çıkarılacaktır

o zaman madem yılbaşı yılbaşı kılasigi kırmızı iç çamaşırı :) paralı bir yıl için cüzdan :) mutlu bir yıl için tabiki çikolataaaa :)))

o zaman madem yılbaşı yılbaşı kılasigi kırmızı iç çamaşırı :) paralı bir yıl için cüzdan :) mutlu bir yıl için tabiki çikolataaaa :)))
çikolata zaten var canım şekerleme yani illa çikolata olcak diye bişey yok şeker olabilir herşey yani anket açıyorum ozaman çoğunluk neyse o olsun ozaman:D

kesinlikle katılıyorum..bi önceki çekilişte herkes kendini ve zevklerini anltıyor; ama karşı taraf kendi maddi manevi zevkine göre hediye alıyor..
ne güzel şeyler oluşturuyorlar..:))

çikolata zaten var canım şekerleme yani illa çikolata olcak diye bişey yok şeker olabilir herşey yani anket açıyorum ozaman çoğunluk neyse o olsun ozaman:D
arkadaşlar bence iç çamaşrı olayı güzel :)klasik..
çikolata olabilir..
cüzdan bence olamsın hemen hemen herkesin var çünkü..
::) mektup olsun mutlakaa :D
en güzeli dostluklar daim olsun inşaallah :))

canım ben bitane sarevden aldım siyah bi tane royal homedan aldım krem kapiçino 2tanede yaptırdım biri pudra güpürlü biride krem pikeli nevresim takımı aldım 4tane yeter diye düşünüyorum canım 2tanede misafire aldım nevresim takımı

güle güle kullan canım. ben de bu pazar halledecem inşallah :KK51:

kızlarrr çekiliş varmışş haberım yokmuş eski katılcıgım sagolsun haber verdı :)) Hemen nasıl katılıcagıma bakıp bende katılmak istiyorum yine :)

Back