2015 yılbaşı çekilişi

ah cnaım çekilişte baya çeyizin olur :))
kuzum geliniliğin ve fotoğrafçı ve düğün salonu en önemlisi :))
eşya az olsun ama bu 3 ü mükemmel olsun :)

aynen canım düğün yeri için bi kaç yer var aklımda gelinlik modeli hazır gibi sadece dikim için yer bulmam lazım :) fotoğrafçıda aklımda bi kaçtane var en önemlileri bitti gibi :))

aynen canım düğün yeri için bi kaç yer var aklımda gelinlik modeli hazır gibi sadece dikim için yer bulmam lazım :) fotoğrafçıda aklımda bi kaçtane var en önemlileri bitti gibi :))

düğün ne zaman olacak nasipse :KK51:

oo tamam o vakıt öenmlileri hallettysen :))
sonrasında fotoğraflar kalıoo ve de video :))

inşallah istedign her şey olr..
sizin iş güç durumu ne :?
senn ve nişanlının?

evet arkadaşlar yavaş yavaş iletişim bilgilerini alayım özel den
NOT!!! Konu kısmına nickinizi yazarsanız sevinirim kızlar

oo tamam o vakıt öenmlileri hallettysen :))
sonrasında fotoğraflar kalıoo ve de video :))

inşallah istedign her şey olr..
sizin iş güç durumu ne :?
senn ve nişanlının?

evet canım asıl önemlileri hallettim gibi :) nişanlım muhasebeci bende görsel tasarım uzmanıyım. Sen napıyorsun canım iş güç

ooof sende bendensin desene benimde eksikler çok sadece nevresim olayını halledebildim :) tabak çanak falan filan hep duruyo inşallah onlarıda hallederim :)

benimde tam tersi :) nevresim araştırıyorum hala :( ne aldın sen kaçar tane?

benimde tam tersi :) nevresim araştırıyorum hala :KK43: ne aldın sen kaçar tane?

canım ben bitane sarevden aldım siyah bi tane royal homedan aldım krem kapiçino 2tanede yaptırdım biri pudra güpürlü biride krem pikeli nevresim takımı aldım 4tane yeter diye düşünüyorum canım 2tanede misafire aldım nevresim takımı

Back