- 25 Mayıs 2013
- 13.913
- 20.312
- 598
sen içini ferah tut :)hoşbuldum :) inşallah dediğin gibi olur ben de güzel arkadaşlıklar edinebilirim![]()
çok güzel zamanalr geçireceğiz inşallah :))
aktif olmak pzylaşım yapmak da önemli tabi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen içini ferah tut :)hoşbuldum :) inşallah dediğin gibi olur ben de güzel arkadaşlıklar edinebilirim![]()
Canim hosgeldin ben cok sujur iyuyim..gece gece uykum kacti da biraz takikirim
Cekikisler hayata heyecan katiyortanimadigin insan kilometreler otesinden sevgisini sunuyor
Ne hos
bende bendeeee katılıcam
geçen sene aksiliklere geldim
inşallah bu sene çok güzel olur :)
hoşgeldin canım tanıyalım seni
çoğumuz yanı duumdayız canım ev iş çoluk çocukhoşbulduk canım nasılsın :) nasıl tanıtsamki ev iş arasında gidip gelen biriyim birde yeni nişanladım :)
çoğumuz yanı duumdayız canım ev iş çoluk çocuk![]()
ben çok şükür iyyim canımcım :)hoşbulduk canım saol. evet hayata heycan katıyo nasılsınız:)
kesinlikle zor canımaynen canım ya bayan olmak zor :)
ben çok şükür iyyim canımcım :)
çalışıyorum :))
evimi güzelce temizlemem gerekiyor anlican büyük temzilik yapcam..:)
yarın sabah annemin evine temizliğe gidicem camlar kaopılar yerler süpür sil halıları ser derken :)) yorulcaaz biraz :))
benimkine de pazara anca sıra gelir galibaa :)
sen nasılsın neler yaparsın?
anladım canım neyse başka sefere artıkOyyy çok istiyordum ben katılmayı ya, ciddi maddi sıkıntılardayım düğün öncesi o yüzden bu kez yine katılamıyorum![]()
ov bvu güzel :))ooo kolay gelsin sana canım temizlik hemde cam silmeeALLAH yardımcın olsun :) bende çalışıyorum işteyim yeni nişanladım dediğim gibi onun koşturması vardı bitti çok şükür şimdi düğün hazırlığı kaldı ama onada baya var :)
ov bvu güzel :))
nişanlılık sonrası düğün beklemece :))
her şeyini planlı yap benden tavsiye..içine sinsin :))
geri dönüşü yok maalesef:))
ah cnaım çekilişte baya çeyizin olur :))aynen canım ya nişanım baya aceleye geldi elbisem bile son ana kalmıştı ama çok şükür heryer istedigim gibi yolunda gitti ama düğünü öyle yapmıcam çok şükür bayada vakit var şu nişan yorgunluğunu atayım hemen hazırlıklara başlıcam daha ceyizim bile yok :))
hoşgeldin canım tanıyalım seni
kızlaaarrrr merhaba.asivemai arkadaşımız beni de davet etti. ben de katılmak isterim. ilk olacak bu. heyecan yaptım yahu :)
günaydın hatunlar nasılsınız ne var ne yok :)
Oyyy çok istiyordum ben katılmayı ya, ciddi maddi sıkıntılardayım düğün öncesi o yüzden bu kez yine katılamıyorum![]()
Takipteyim hatta muhabbetinize de katılırım istersenizolsun kzuucum bi dahakine katılıtrsın sen de:))
takipteeeeeeeeeeeeeeeeeee kal![]()
benim kurbancığımdı eski çekilişten, çok güzel ve tatlı birisidir kendisi
hoşgeldin canım sen deeeeee
günaydınnnnn![]()
Takipteyim hatta muhabbetinize de katılırım isterseniz![]()