2015 yılbaşı çekilişi

hoşbulduk canım saol. evet hayata heycan katıyo nasılsınız:)
ben çok şükür iyyim canımcım :)
çalışıyorum :))
evimi güzelce temizlemem gerekiyor anlican büyük temzilik yapcam..:)
yarın sabah annemin evine temizliğe gidicem camlar kaopılar yerler süpür sil halıları ser derken :)) yorulcaaz biraz :))
benimkine de pazara anca sıra gelir galibaa :)

sen nasılsın neler yaparsın?

Oyyy çok istiyordum ben katılmayı ya, ciddi maddi sıkıntılardayım düğün öncesi o yüzden bu kez yine katılamıyorum :KK51:

ben çok şükür iyyim canımcım :)
çalışıyorum :))
evimi güzelce temizlemem gerekiyor anlican büyük temzilik yapcam..:)
yarın sabah annemin evine temizliğe gidicem camlar kaopılar yerler süpür sil halıları ser derken :)) yorulcaaz biraz :))
benimkine de pazara anca sıra gelir galibaa :)

sen nasılsın neler yaparsın?

ooo kolay gelsin sana canım temizlik hemde cam silmee :( ALLAH yardımcın olsun :) bende çalışıyorum işteyim yeni nişanladım dediğim gibi onun koşturması vardı bitti çok şükür şimdi düğün hazırlığı kaldı ama onada baya var :)

ooo kolay gelsin sana canım temizlik hemde cam silmee :KK43: ALLAH yardımcın olsun :) bende çalışıyorum işteyim yeni nişanladım dediğim gibi onun koşturması vardı bitti çok şükür şimdi düğün hazırlığı kaldı ama onada baya var :)
ov bvu güzel :))
nişanlılık sonrası düğün beklemece :))
her şeyini planlı yap benden tavsiye..içine sinsin :))
geri dönüşü yok maalesef:))

ov bvu güzel :))
nişanlılık sonrası düğün beklemece :))
her şeyini planlı yap benden tavsiye..içine sinsin :))
geri dönüşü yok maalesef:))

aynen canım ya nişanım baya aceleye geldi elbisem bile son ana kalmıştı ama çok şükür heryer istedigim gibi yolunda gitti ama düğünü öyle yapmıcam çok şükür bayada vakit var şu nişan yorgunluğunu atayım hemen hazırlıklara başlıcam daha ceyizim bile yok :))

aynen canım ya nişanım baya aceleye geldi elbisem bile son ana kalmıştı ama çok şükür heryer istedigim gibi yolunda gitti ama düğünü öyle yapmıcam çok şükür bayada vakit var şu nişan yorgunluğunu atayım hemen hazırlıklara başlıcam daha ceyizim bile yok :))
ah cnaım çekilişte baya çeyizin olur :))
kuzum geliniliğin ve fotoğrafçı ve düğün salonu en önemlisi :))
eşya az olsun ama bu 3 ü mükemmel olsun :)

Back