• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

sevgili katilim Toredo :))
sen bi katilden öte şu süreçte en zor günümde kilometreler ötesinde olsan da gerek mesajlarınla gerekse canım sıkkın dediğim an aramalarınla beni hiç yalnız bırakmadın...
iyi ki sen benim katilim olmuşsun iyi ki varsın ve inşaallah var olacaksın :))
sevgili kediciklerinle musmutlu yıllar :)))

öncelikle hediyelerimi sabırsızlıklaaaa ilk açtığım an :)) biraz dağıtmış olabilirimmm kusuruma bakmayın :))Eki Görüntüle 1340396

aaah en sevdiğim :)) ayaklarım için ve bakımım için özenle seçtiği güzel gülsuyumm :))Eki Görüntüle 1340396 Eki Görüntüle 1340400

güzel mumluklarım ve mumlarım :)) aslında leoparlı bi mumum vardı amaaa onu iş yerinde bıraktım malumm koli ağır oluncaa :))Eki Görüntüle 1340411

hımmmm rengarenk kutulu içerisinde çikolatalı pişmaniye olan hediyem :)) o akdar güzelki tadı..hem de Bursa'dan :)))Eki Görüntüle 1340422 Eki Görüntüle 1340423

göz ve dudak bakımım için :)) en kalitelisinden :))) likit maskara ve dudak kremim:))Eki Görüntüle 1340429
kokulu tesbihim :)) her zikrimde sevapları paylaşacağımız tesbihimiz :))
bir deeeee kremimmm :))Eki Görüntüle 1340435

rengine aşık olduğum başörtümm :))Eki Görüntüle 1340443

ovvv kadın siluetli tablom :)Eki Görüntüle 1340447

en en en en güzeli ruhumu aydınlatacak ufkumu gennişletecek güzel kitaplarım:)Eki Görüntüle 1340452

hediyeleirminnnnn toplu haliii:))

teşekkür ederm Hazal zamani Hazal zamani cummm :))))):KK68:

canım benim begenmene çok sevindim çokk..hatta biliyorsun başka şeylerde varda alınmadı ama bendee:)))

ve sen birgün gelip elden alacaksın:)))

Eve kocaman bir koli geldi, canım benim nasıl özenle hazırlamış kutuları açarken heyecandan ölecektim, cok cici bir de mektup yazmış okurken gözlerim doldu :KK51:
o kadar mutluyum ki , bir dost kazandığım için..
çok cici bir de cerceve vardı fotoğrafta cıkmamıs hemen duvara astım :)

Eklentiler

• 10867034_859425274102237_139601420_n.webp
    10867034_859425274102237_139601420_n.webp
    27 KB · Görüntüleme: 182
Eve kocaman bir koli geldi, canım benim nasıl özenle hazırlamış kutuları açarken heyecandan ölecektim, cok cici bir de mektup yazmış okurken gözlerim doldu :KK51:
Güle güle kullan hepsini tatlımmmmm :KK68:

güle güle kullan çok özenilmiş ve güzel..

amaaa detay ver birazzzz yaaa, anlaşılmıyo ki böyle küçücük resimde :(

Aaa getcekten cok guzel ozenilerek hazrlanilmis yani.. :)

Eki Görüntüle 1341445 Eki Görüntüle 1341449 Eki Görüntüle 1341453

Katilim blackangel90...hediyelerim kupa, vücut losyonu, çoraplar, ev babeti, kazak, tshirt, mum, ayna ve çikolata. Bir de iç çamaşırı...

Hediyeleri için tekrar teşekkür ederim, kesesine bereket...
kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın katillerinizinde kesesine bereket

Benimde cicilerim geldi sevgili katilim tuğçe çok güzel şeyler göndermiş kelebeklerime bayıldım fincanlara çok güzel inşallah eşimle kahve içmek nasip olur :) kış aylarının kurtarıcısı kremde göndermiş hepsi için çooook teşekkür ederim canım benim aldığın cicimi koyamadım kusura bakma :oops::oops::oops:

Eklentiler

• IMAG0034.webp
    IMAG0034.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 141
  • IMAG0035.webp
    IMAG0035.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 133
  • IMAG0036.webp
    IMAG0036.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 137
  • IMAG0038.webp
    IMAG0038.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 126
  • IMAG0039.webp
    IMAG0039.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 144
  • IMAG0040.webp
    IMAG0040.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 136
  • IMAG0041.webp
    IMAG0041.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 152
  • IMAG0043.webp
    IMAG0043.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 150
  • IMAG0044.webp
    IMAG0044.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 147
  • IMAG0045.webp
    IMAG0045.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 134
Benimde cicilerim geldi sevgili katilim tuğçe çok güzel şeyler göndermiş kelebeklerime bayıldım fincanlara çok güzel inşallah eşimle kahve içmek nasip olur :) kış aylarının kurtarıcısı kremde göndermiş hepsi için çooook teşekkür ederim canım benim aldığın cicimi koyamadım kusura bakma :oops::oops::oops:

Canım şal ve çoraplar çıkmadı mıo_O

herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....

herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....
çok üzüldüm canım senin adına ama ben elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam sana

çok üzüldüm canım senin adına ama ben elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıcam sana

ne gibi? :) olur mu öyle şey canım benim. teşekkür ediyorum. bu da benim topiğe ilk katılma şansım demekki :) seneye artık hayırlısı ile..

Back