- 4 Ocak 2015
- 453
- 826
- 208
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Canım ben de beklemedeyim. Ağustos ay gibi başlamayı düşünüyorum tekrar. Kimseyle konuşamadığımız şeyleri konuşup, rahatlıyoruz burada. Birbirimize destek oluyoruz. İyi ki varsınızselam kızlaaaar. misafirim vardı, kısa bir süre giremedim, topik kapanmış
oz-ge-mavi davetin için çok teşekkürler canım. diğer topikte yine kavga çıktı herhalde. neyse her türlü negatiflikten uzak durmak gerek. insanı etkiliyor ister istemez.
H Heveslebekleyen tebrikler, darısı başımıza inşallah. sanırım şu an burada herkesin transferi oldu.
en uzak benimki galiba. ama ben de o zamana kadar hem bilgi edinip hem moral depoluyorum sizin sayenizde.
ağustosa kadar rahimde tutunmayı kolaylaştırmak ve yumurta sayısını arttırıcı bitkisel kürleri uygulayayım diyorum, siz ne dersiniz? sizce bir faydası olur mu?
oy kuzum sağol sizin kan ne zaman inş pozitif çıkar
inşallah canım allahım naip etsin hepimizebenim test günüm normalde cumartesi ama yarın yaptırmayı düşünüyorum. sabah ekenden kan verip eger negatif olursa oruca niyetlenmeyi düşünüyorum . inşallah çıkar bişeyler 7.günüm olacak.
Kızlar diğer topik kapanmış galiba her yerde sizi aradım sonunda buldum
Cnm bende pko var aslnda yokta yumurtaliklarim uyarilmaya cok hazirmis rezervim fazlaydi bu ohss oknayi engelliyomus bi nebze sanirim birde kaliteyi arttiriyomjs aslnda bildigin seker ilaci ama oyleymis iste ama hala neden dvm ettiriyo onu anlamadim
Cnm sonradn duzeldm gittim yani ise gliforuda simdi acikladim seker ilaci ama icindeki bi madde iyi geliyomus iste..Canım glifor ne için bana vermediler öyle bi ilaç,bugün işe gitmesen bari ya yat uzan dinlen biraz canım iştede rezil olursun
Buarada sen sormustun dimi ikiz olursa anlasilck diye.. evet o bendim ama artik tinlamiyorum yeterki olsun dicem ozmn ama tek olursa dememekte kararliyim:) kuzum aslnda soylede denebilir igne kullaniyodum fazla yumurta uretiyodu o igne ikiside dollenmis bitti.. gerisinden onlara ne
Cnm bende pko var aslnda yokta yumurtaliklarim uyarilmaya cok hazirmis rezervim fazlaydi bu ohss oknayi engelliyomus bi nebze sanirim birde kaliteyi arttiriyomjs aslnda bildigin seker ilaci ama oyleymis iste ama hala neden dvm ettiriyo onu anlamadim
Çığlık atasim geldi Harikasın yadün ben dayanamayıp test yaptım. 3.gün embriyosu 8. gün kan testinde 65 cıktı değerim:)
Buarada sen sormustun dimi ikiz olursa anlasilck diye.. evet o bendim ama artik tinlamiyorum yeterki olsun dicem ozmn ama tek olursa dememekte kararliyim:) kuzum aslnda soylede denebilir igne kullaniyodum fazla yumurta uretiyodu o igne ikiside dollenmis bitti.. gerisinden onlara ne
Çığlık atasim geldi Harikasın yaben bu gece uyuyamadim oldumu olmadimi diye.birsey de hissetmiyorum stres hormonlarim tavan yapti aldim yastigimi oglumun yanina yattim agladim biraz senin msj gorunce heyecanlandim simdi.esimde boyle olacagina test yapgiralim dedi bu destekle galiba ogleden sonra kan vericem en azindan su iki gun bosuna icim icimi yemez ya bir akil verin kafam bir kazan
kzlar şimdi lavabpyagirdim crinone jel topak şeklinde ve turuncu renkte gelmiş. ne bu şimdi
Aynen oyle bu gun 8. Gun test gunum cuma. Hadi yap deyin yaSenin de 3.gün embriyosu mu?
Canım korkacak bişey yok 2/3 günde bir o şekilde geri geliyor.turuncu,yeşilimsi,siyahlı olabilir.doktor kırmızı kanlı olmadığı sürece normal dedikzlar şimdi lavabpyagirdim crinone jel topak şeklinde ve turuncu renkte gelmiş. ne bu şimdi
Bugün sonuç çıkar bence de.. Sende benim gibi dayanamadıysan yaptır gitsin. Pozitifler gelsinÇığlık atasim geldi Harikasın yaben bu gece uyuyamadim oldumu olmadimi diye.birsey de hissetmiyorum stres hormonlarim tavan yapti aldim yastigimi oglumun yanina yattim agladim biraz senin msj gorunce heyecanlandim simdi.esimde boyle olacagina test yapgiralim dedi bu destekle galiba ogleden sonra kan vericem en azindan su iki gun bosuna icim icimi yemez ya bir akil verin kafam bir kazan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?