- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
Güzel haberlerle dön inşallah çok heycanlandım BeennYola ciktimya sagdan soldan durtuyor sanki agrilar korkudan galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel haberlerle dön inşallah çok heycanlandım BeennYola ciktimya sagdan soldan durtuyor sanki agrilar korkudan galiba
sağol canım hepimizin olulu olsun inşalllahhhhHayırlı ugurlu olsun canım.. kat kat artsın değerler insallah.. Olumlu ol umudumuz kırılmasın
Canım jeli sürdükten sonra hareket ediyo musun. Ben yattıgım yerde bacaklarımı hareket ettiriyorum. Dr a gecen sefer sormuştum sıkıntı degil Demişti o topaklı dökülmene biliyim renk görünce kötü hissettim . bildiğin turuncu. hayırlısı bakalım canım.
Ben devlet hastanesi durumunu bilemiyorum. Ama cok heyecanlandım burda, ver gel mutlu olalım hadiKizlar ogleden sonra da yapiliyor degilmi bu test devlette
ben dün yaptırdım devletin acilinde 1 saaatte çıktıBen devlet hastanesi durumunu bilemiyorum. Ama cok heyecanlandım burda, ver gel mutlu olalım hadi
kaçıncı gün bugün sizin ???Kizlar heyecan dorukta gidiyorum yoldayim simdi haber veririm size dua edin hayirlisi ins
Canım jeli sürdükten sonra hareket ediyo musun. Ben yattıgım yerde bacaklarımı hareket ettiriyorum. Dr a gecen sefer sormuştum sıkıntı degil Demişti o topaklı dökülme
gözünüz aydın devamı gelir inşalalhh :)Merhabalar bende haziren ayında tüp bebek yaptıranlardanım bugün transferden sonra 9.günüm normalde yarın gelin demişlerdi ama biz bekleyemedik bugün sabah gittik betahcg 109.7 çıktı sabahtan beri hala şoktayım inanamıyorum 10 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememizdi.şimdi cuma günü bidaha gelin dediler taesti tekrarlayacaklar inşallah artmaya devam eder cumaya kadar.Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
İnşallahhh Allah razı olsun.amingözünüz aydın devamı gelir inşalalhh :)
Gözün Aydın canım, Allah Devamını getirsin sağlıklaİnşallahhh Allah razı olsun.amin
Aminn inşallahGözün Aydın canım, Allah Devamını getirsin sağlıkla
Gözün aydın. Hayırlı olsun. Sağlıkla kucaklaİnşallahhh Allah razı olsun.amin
Hayırlı olsun canım,inşallah artar,kaçıncı gün embriyosuydu?Merhabalar bende haziren ayında tüp bebek yaptıranlardanım bugün transferden sonra 9.günüm normalde yarın gelin demişlerdi ama biz bekleyemedik bugün sabah gittik betahcg 109.7 çıktı sabahtan beri hala şoktayım inanamıyorum 10 yıllık evliyim ilk tüp bebek denememizdi.şimdi cuma günü bidaha gelin dediler taesti tekrarlayacaklar inşallah artmaya devam eder cumaya kadar.Rabbim bütün isteyenleri sevindirsin inşallah.
İkiz bence kesin kese göründü mü cnmKızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.
Canım süper bence. Hadi hayırlı olsunKızlar, 11.gün test yapmıştım ben 576 çıkmıştı değerim..14. gün yine yaptırdım az önce aldım sonucu 3197 çıkmış..kızlar artış iyi mi sizce, sıcaktan kafam durdu vallahi hesap falan yapamıyorum.
İkiz bence kesin kese göründü mü cnm