- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 133
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
Aynen oyle bu gun 8. Gun test gunum cuma. Hadi yap deyin ya
Ya senin test sonucunu gorunce yaptirsam cikarmi dedim zatenBugün sonuç çıkar bence de.. Sende benim gibi dayanamadıysan yaptır gitsin. Pozitifler gelsin
Ya senin test sonucunu gorunce yaptirsam cikarmi dedim zaten
kızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
sağol canım.........Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin..
Aynı gün yaprtmışız benim 9. Gündü 5. Gün embriyosu değerim 302 çıktı inşallah sağlıklı devam eder ...senin kaç çıktı ?kızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
benim 127 çıktı yarın tekrar baktıracağım............Aynı gün yaprtmışız benim 9. Gündü 5. Gün embriyosu değerim 302 çıktı inşallah sağlıklı devam eder ...senin kaç çıktı ?
Canım korkacak bişey yok 2/3 günde bir o şekilde geri geliyor.turuncu,yeşilimsi,siyahlı olabilir.doktor kırmızı kanlı olmadığı sürece normal dedi
Gayet ii senin de bence..ama insan gene korkuyo ya bişi olursa diye dra gttin mi pekibenim 127 çıktı yarın tekrar baktıracağım............
Aynen oyle bu gun 8. Gun test gunum cuma. Hadi yap deyin ya
henüz değil doktor yarında değerinize baktırıp arayın dedi siz gittiniz mi?Gayet ii senin de bence..ama insan gene korkuyo ya bişi olursa diye dra gttin mi peki
3 te gidicem.. bklm hayırlı sonuçlarımız olsun inşallahhenüz değil doktor yarında değerinize baktırıp arayın dedi siz gittiniz mi?
kızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
Hayırlı ugurlu olsun canım.. kat kat artsın değerler insallah.. Olumlu ol umudumuz kırılmasınkızlar mrb bende dün gördüm pozitifi dün 10.günümdü inşalalh artar değerim......
Sagol canım insallah Allah nasip etmiştir bu sefer..Heveslebekleyen hayırlı olsun değerlerimiz kat kat artsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?