- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.841
Ye eksiyi dogur ayseyi demisler acaba bizimki kiz mi:) ben kizciyim esim erkekci azonce telefonda konusuyoruz dedim iste yine tursu yiyorum ya diyo hic mi tatli istemiyo bari biri erkek olsa:)))Acı ekş cnmmm ama bulantımdan hiç bişiy yiyemiyorum akşama kendime kisır yapıcam ekşi ekşi acıda Turşu böyle diyorum ama kesin yemem
Bizdede tam tersi derler ekşi oglan tatlı kızYe eksiyi dogur ayseyi demisler acaba bizimki kiz mi:) ben kizciyim esim erkekci azonce telefonda konusuyoruz dedim iste yine tursu yiyorum ya diyo hic mi tatli istemiyo bari biri erkek olsa:)))
Haha ben de hiç aşırı istek yok..bklm nolcak ben de bi kız bi erkek istiyorum bklm rabbim ne vercekYe eksiyi dogur ayseyi demisler acaba bizimki kiz mi:) ben kizciyim esim erkekci azonce telefonda konusuyoruz dedim iste yine tursu yiyorum ya diyo hic mi tatli istemiyo bari biri erkek olsa:)))
Aynen aynı durumları yaşadım rabbim gönlümüze göre versin ama ikisi de kız olursa üzülürümBizdede tam tersi derler ekşi oglan tatlı kızamannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan etkilendim bnde hep
hayirlisiyla ins rabbim kalbimizdekini gonlumuzdekini vrsin . bn o kdr cok korkuyorumki etrafin dilinden .Aynen aynı durumları yaşadım rabbim gönlümüze göre versin ama ikisi de kız olursa üzülürüm
Mideni kötü yapmasın.bulgur Reflü yapıyo bende midem yanıyo yedikten sonraAcı ekşi istiyo cnmmm ama bulantımdan hiç bişiy yiyemiyorum akşama kendime kısır yapıcam ekşi ekşi acıda Turşu böyle diyorum ama kesin yemem
cok istiyo suan tabi daha aksama cok var cnm 10 da yiycz biz hic yememktn 1 kasik ymk daha iyidirMideni kötü yapmasın.bulgur Reflü yapıyo bende midem yanıyo yedikten sonra
Bizim daha test günümüz bile gelmedi ama eşimle evde geyik yapıyoruz. Ikiz olursa isimlerini bordo mavi koyacakmış. Kız mavi erkek bordo. Her sabah kalkıyoruz bordo mavi babaya selam verin diyorum göbeğimi tutup. Eşimde selam diyo. Ya da bordo Çocuğum kahve mi içsek diyorum eşim kahve yapıyo. Acayip kaptırdık kendimizi. Negatifi görürsem nasıl kaldırırım bilmiyorum.Mideni kötü yapmasın.bulgur Reflü yapıyo bende midem yanıyo yedikten sonra
Öyle tabi bende yeme ile ilgili sıkıntı olmadığı için DÜNYAYI versen yerimcok istiyo suan tabi daha aksama cok var cnm 10 da yiycz biz hic yememktn 1 kasik ymk daha iyidir
Bende cok istiyorum ikiz olursa biri erkek biri kiz olsa cok mutlu olurdum tabiki once saglik ama insan istiyo iste:)Haha ben de hiç aşırı istek yok..bklmam nlcak ben de bi kız bi erkek istiyorum bklm rabbim ne vercek
Bende senin gibiydim cnm daha sonucu almadn burda uc canliyim ben mi kalkip getireyim fln diyodum ama bizinki hem yamuk yamuk gulup:) hemde dur bakalim kaptirma kendini diue uyariyodu:)Bizim daha te günümüz bile gelmedi ama eşimle evde geyik yapıyoruz. Ikiz olursa isimlerini bordo mavi koyacakmış. Kız mavi erkek bordo. Her sabah kalkıyoruz bordo mavi babaya selam verin diyorum göbeğimi tutup. Eşimde selam diyo. Ya da bordo Çocuğum kahve mi içsek diyorum eşim kahve yapıyo. Acayip kaptırdık kendimizi. Negatifi görürsem nasıl kaldırırım bilmiyorum.
allah seni napmasinÖyle tabi bende yeme ile ilgili sıkıntı olmadığı için DÜNYAYI versen yerim
İkiz olması bile millet ne der kaygısı uyandırıyo ama cidden takmamak gerek önemli olan bebeklerimizin sağlıklarıhayirlisiyla ins rabbim kalbimizdekini gonlumuzdekini vrsin . bn o kdr cok korkuyorumki etrafin dilinden .
oyl tabiki cnmm hayirlisi il saglikli ozursuz ayipsiz dogsunlar insİkiz olması bile millet ne der kaygısı uyandırıyo ama cidden takmamak gerek önemli olan bebeklerimizin sağlıkları
[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41513036, member: 677465de tam tersi derler ekşi oglan tatlı kızamannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz
küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan
etkilendim bnde hep
Amin cnmoyl tabiki cnmm hayirlisi il saglikli ozursuz ayipsiz dogsunlar ins
Benim eşimde çok Soğukkanlı. Kızıyorum bazen. Diyorum ki bi elle, Konuş hissetsinler seni. Odun herif işteBende senin gibiydim cnm daha sonucu almadn burda uc canliyim ben mi kalkip getireyim fln diyodum ama bizinki hem yamuk yamuk gulup:) hemde dur bakalim kaptirma kendini diue uyariyodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?