• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Yaaaaaa ama hamileyiz burda arkadas ztn sindi dominos reklamini izledim o citir tavuk parcalari o citir ekmek pizza sufle bukdr mi guzel gozukur:)))) buarada asermek icin daha cok erken biliyorum ama ben iki gundur tursu yiyorum bildigin canim istiyo ya ama tuzlu diyede yemek istemiyorum cok

Acı ekşi istiyo cnmmm ama bulantımdan hiç bişiy yiyemiyorum akşama kendime kısır yapıcam ekşi ekşi acıda Turşu böyle diyorum ama kesin yemem :D

Acı ekş cnmmm ama bulantımdan hiç bişiy yiyemiyorum akşama kendime kisır yapıcam ekşi ekşi acıda Turşu böyle diyorum ama kesin yemem :KK70:
Ye eksiyi dogur ayseyi demisler acaba bizimki kiz mi:) ben kizciyim esim erkekci azonce telefonda konusuyoruz dedim iste yine tursu yiyorum ya diyo hic mi tatli istemiyo bari biri erkek olsa:)))

Ye eksiyi dogur ayseyi demisler acaba bizimki kiz mi:) ben kizciyim esim erkekci azonce telefonda konusuyoruz dedim iste yine tursu yiyorum ya diyo hic mi tatli istemiyo bari biri erkek olsa:)))
Bizdede tam tersi derler ekşi oglan tatlı kız :D amannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo :D bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan etkilendim bnde hep

Haha ben de hiç aşırı istek yok..bklm nolcak ben de bi kız bi erkek istiyorum bklm rabbim ne vercek

Bizdede tam tersi derler ekşi oglan tatlı kız :KK70: amannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo :KK70: bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan etkilendim bnde hep
Aynen aynı durumları yaşadım rabbim gönlümüze göre versin ama ikisi de kız olursa üzülürüm

Mideni kötü yapmasın.bulgur Reflü yapıyo bende midem yanıyo yedikten sonra
Bizim daha test günümüz bile gelmedi ama eşimle evde geyik yapıyoruz. Ikiz olursa isimlerini bordo mavi koyacakmış. Kız mavi erkek bordo. Her sabah kalkıyoruz bordo mavi babaya selam verin diyorum göbeğimi tutup. Eşimde selam diyo. Ya da bordo Çocuğum kahve mi içsek diyorum eşim kahve yapıyo. Acayip kaptırdık kendimizi. Negatifi görürsem nasıl kaldırırım bilmiyorum.

Bizim daha te günümüz bile gelmedi ama eşimle evde geyik yapıyoruz. Ikiz olursa isimlerini bordo mavi koyacakmış. Kız mavi erkek bordo. Her sabah kalkıyoruz bordo mavi babaya selam verin diyorum göbeğimi tutup. Eşimde selam diyo. Ya da bordo Çocuğum kahve mi içsek diyorum eşim kahve yapıyo. Acayip kaptırdık kendimizi. Negatifi görürsem nasıl kaldırırım bilmiyorum.
Bende senin gibiydim cnm daha sonucu almadn burda uc canliyim ben mi kalkip getireyim fln diyodum ama bizinki hem yamuk yamuk gulup:) hemde dur bakalim kaptirma kendini diue uyariyodu:)

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41513036, member: 677465de tam tersi derler ekşi oglan tatlı kız :KK70: amannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo :KK70: bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz
küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan
etkilendim bnde hep[/QUOTE]

Bende bazen istem disi bebektn bahsederken oglum diyorum ama sanirim esimn erkek istegi etkiledi bunu yoksa hem gozumde bi prenses canlaniyo:)

[QUOTE="oz-ge-mavi, post: 41513036, member: 677465de tam tersi derler ekşi oglan tatlı kız :KK70: amannn sacma aslında bnm eşimde erkek istiyodu ilk tedaviye başladığımızda 3 negatifi alınca hayırlısı olsun kız erkek fark etmez diyo şimdi hep bn cok erkek istiyorum yani içimden hep öyle geciyo :KK70: bide bnm erkek kardeşim yok etraf Tarafından biraz
küçümseme oldu hep bnları duyduk bnlardan
etkilendim bnde hep

Bende bazen istem disi bebektn bahsederken oglum diyorum ama sanirim esimn erkek istegi etkiledi bunu yoksa hem gozumde bi prenses canlaniyo:)[/QUOTE]
bn oyl hisdiyorum siz ikizlerinki bnce 1 kiz 1 rkek olucakkk :KK74:

Bende senin gibiydim cnm daha sonucu almadn burda uc canliyim ben mi kalkip getireyim fln diyodum ama bizinki hem yamuk yamuk gulup:) hemde dur bakalim kaptirma kendini diue uyariyodu:)
Benim eşimde çok Soğukkanlı. Kızıyorum bazen. Diyorum ki bi elle, Konuş hissetsinler seni. Odun herif işte

Back