• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar aklıma takılıyor banyo etmekten ve yaptığım hareketler de sürekli korkuyorum ybişey yaparım bişey olur falan diye tedirgin oluyorum siz günü nasıl geçiriyorsunuz ne sıklıkla banyo ediyorsunun
Cnm ben 2 gunde bir dus aldim hala aliyorum ama allahtn nasilsa yaz ilik olmasina dikkat ediyorum sicak yapmiyorum yani.. is kismina gelince simdi evi toplicm tvalet banyo cs yikicam yarin sa kalanini yormadn agir kaldirmadn bence hersey yapilabilir gibi

Cnm ben 2 gunde bir dus aldim hala aliyorum ama allahtn nasilsa yaz ilik olmasina dikkat ediyorum sicak yapmiyorum yani.. is kismina gelince simdi evi toplicm tvalet banyo cs yikicam yarin sa kalanini yormadn agir kaldirmadn bence hersey yapilabilir gibi
valla lavobaları da eşime bıraktım çamaşır suyu hiç kullanma dedi doktorum ben de transferden öncesinden beri elime almadım. yarın kayınvalidem gelecek artık o yapar. canım benim 2. tüpbebek deneme düşükle sonuçlandı ister istemez kendimi kasıyorum korkuyorum. o zaman da bayram öncesine denk gelmişti biraz evi toparladım öyle cam kapı silmede yok dolab içim falan temizlemiştim sonrasında kanamam oldu bu sefer temkinli davranıyorum

valla lavobaları da eşime bıraktım çamaşır suyu hiç kullanma dedi doktorum ben de transfe öncesinden beri elime almadım. yarın kayınvalidem gelecek artık o yapar. canım benim 2. tüpbebek deneme düşükle sonuçlandı ister istemez kendimi kasıyorum korkuyorum. o zaman da bayram öncesine denk gelmişti biraz evi toparladım öyle cam
kapı silmede yok dolab içim falan
temizlemiştim sonrasında kanamam oldu bu
sefer temkinli davranıyorum
Aaaa bi sn neden camasir suyuna sakin dokunma dedi uff yaa simdi icime kurt dustu bende kadin mi cagirsam h sonuda iftara
misafir davet ettim ev berbat anca yavas yavas toplarim gibi dusunmustum

Henüz görüşemedik doktorla ya varmı böyle bişey geri dönüş yapmadılar :KK43:
Ya acaba diyorum ama tamamen benim akil.. 2 embriyodan 1 i dusmusse fln boyle deger azalmasi olurmu hani nebiliyim[/QUOTE]
En düşük 17miş heralde,aslında öyle bişey olabilirmiki o_Oforumda bi arkadaşın başına gelmiş ilk test 11,ikinci test 0 a düşmüş ,3.test tekrar 12 olmuş şu an 3aylık hamile,çok ilginç geldi

Aaaa bi sn neden camasir suyuna sakin dokunma dedi uff yaa simdi icime kurt dustu bende kadin mi cagirsam h sonuda iftara
sormadım ama çamaşır suyu zaten sakıncalı kimyasal madde sonuçta solunum yoluyla içimize gidiyor ama nedenini açıkcası sormadım doktora uzak dur dedi bende hay hay ne dediyse yapıyorum

Ya acaba diyorum ama tamamen benim akil.. 2 embriyodan 1 i dusmusse fln boyle deger azalmasi olurmu hani nebiliyim
En düşük 17miş heralde,aslında öyle bişey olabilirmiki o_Oforumda bi arkadaşın başına gelmiş ilk test 11,ikinci test 0 a düşmüş ,3.test tekrar 12 olmuş şu an 3aylık hamile,çok ilginç geldi[/QUOTE]
canım seni yenii farkettim kan değerin düşmüş peki doktorunla hala görüşmedin mi ne diyecek bi bak hemen umutsuzluğa kapılma

canım bi de sen bu durmda niye misafir çağırıyorsun. ben yakın arkadaşlarıma hamile olduğumu söyledim iftardan sonra gelelim dedile evin durumu belli kabul etmedim yani şimdi gelseler ister istemez elim durmayacak sağı solu toplamaya kalkacak uygun bi dille gelmeyin dedim:KK45::KK45:biraz arsızım ama ne yapayım bebeği düşünüyorum

canım bi de sen bu durmda niye misafir çağırıyorsun. kın arkadaşlarıma hamile olduğumu söyledim iftardan sonra gelelim dedile evin durumu belli kabul etmedim yani şimdi gelseler ister istemez elim durmayacak sağı solu toplamaya kalkacak uygun bi dille gelmeyin dedim:KK45::KK45:biraz arsızım ama ne yapayım bebeği düşünüyorum
Ya bilselee aslnda kimse kabul etmez ztnde kimse bilmiyoki ee herkes de bizi cagiriyo gitbgit cagirma sebepte sunamayinca mecbur cagircm ama kasmicm yaa oyle cok cesitle bu ramazan boyle oldu dicem sonra soyleyince anlarlar artk

Ya bilselee aslnda kimse kabul etmez ztnde kimse bilmiyoki ee herkes de bizi cagiriyo gitbgit cagirma sebepte sunamayinca mecbur cagircm ama kasmicm yaa oyle cok cesitle bu ramazan boyle oldu dicem sonra soyleyince anlarlar artk
bence de canım fazla kendini yorma misafirlerinin yanında da bilmiyorlar diye kendini zorlama sakın eşin yardımcı olsun çok zor buluyoruz bu bebekleri hiç bişey için riske atma

kızlar değerim 0.3 e yükselmiş :)))) gülüyorum amam 2 gün önce zırıl zırıl ben de ağladım tabi ki ama doktorum çok iyi ya, moral verdi, negatif alanlar bakın, doktorum dedi ki önümüzdeki ay doğal çalışma yapın adetten sonra, gebe kalma olasılığı oluyo dedi tedaviden sonra, benim olmazsa 2 ay sonra başka bir yöntem deneyecekmiş, ne olduğunu söylemedi henüz,
yani demek istediğim gamze ve diğer negatif alan arkadaşlar adetle gün sayın, 10.-12.-14. ve 16. günlerde eşinizle beraber olun, allahtan ümit kesilmez derler, sevgiler selamlar

[QUOTE="demede, post: 41510426, member: 52769nce de canım fazla kendini yorma misafirlerinin yanında da bilmiyorlar diye kendini zorlama sakın eşin yardımcı olsun çok zor buluyoruz bu bebekleri hiç bişey için riske atma[/QUOTE]
Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum

Ya acaba diyorum ama tamamen benim akil.. 2 embriyodan 1 i dusmusse fln boyle deger azalmasi olurmu hani nebiliyim
En düşük 17miş heralde,aslında öyle bişey olabilirmiki o_Oforumda bi arkadaşın başına gelmiş ilk test 11,ikinci test 0 a düşmüş ,3.test tekrar 12 olmuş şu an 3aylık hamile,çok ilginç geldi[/QUOTE]
canım hersey olabilir.. ama benim dr um bana test tekrarı istemişti. 5 in altına düşene kadar test yaptım. senden de her halukarda test isticek. mucizeler hep var, hepimiz mucizelerin peşindeyiz, insallah seni bulmuştur bu sefer.. allahtan ümit kesilmez, olumsuz olursa da duaya ve denemeye devam.. verecek olan o, hepimize hayırlısını versin inşallah

[QUOTE="demede, post: 41510426, member: 52769nce de canım fazla kendini yorma misafirlerinin yanında da bilmiyorlar diye kendini zorlama sakın eşin yardımcı olsun çok zor buluyoruz bu bebekleri hiç bişey için riske atma
Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]
aynen öyle canım dikkat et. ben rahatsızım diyorum dizim ağrıyor zaten biliyorlar bende öyle bahane ediyorum. üst komşum sürekli çağırıyor niye çıkmıyorsun gel falan diyo bende dizimi bahane ediyorum

[QUOTE="demede, post: 41510426, member: 52769nce de canım fazla kendini yorma misafirlerinin yanında da bilmiyorlar diye kendini zorlama sakın eşin yardımcı olsun çok zor buluyoruz bu bebekleri hiç bişey için riske atma
Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]
canım felaket tellallıgı yapmak istemem.. biz cok şanslıyız, allah nasip etti suan enazından şuan hamileyiz.. bu anı yaşamayı nekadar istedigini nekadar hayal ettiğini sakın unutma. bebeklerine en ufak bi zarar gelse cok üzülürsün, ozaman tedavini birilerinin bilip bilmemesi okadar önemsiz oluyo ki.. sen şuan herseyden önemlisin, kendini koru kolla lütfen.. dün halam bana soyledi masayı çekelim diye, haberi yok kimsenin annemden başka, direkt anneme soyledim. isterse anlasın halamda:) biz değerliyiz,şanslıyız, bunu korumamız lazım

canım felaket tellallıgı yapmak istemem.. biz cok şanslıyız, allah nasip etti suan enazından şuan hamileyiz.. bu anı yaşamayı nekadar istedigini nekadar hayal ettiğini sakın unutma. bebeklerine en ufak bi zarar gelse cok üzülürsün, ozaman tedavini birilerinin bilip bilmemesi okadar önemsiz oluyo ki.. sen şuan herseyden önemlisin, kendini koru kolla lütfen.. dün halam bana soyledi masayı çekelim diye, haberi yok kimsenin annemden başka, direkt anneme soyledim. isterse anlasın halamda:) biz değerliyiz,şanslıyız, bunu korumamız lazım
aynen bende herşeyi eime bırakıyorum. bizimde sadece kayınvalidem biliyor kendi aileme bile söylemedik gerek görmedik. yarın kayınvalidem gelecek hiç iş yapmam artık

[/QUOTE]Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]

Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..

Back