- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.821
Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]
Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..[/QUOTE]
aman cnm dıkkat et merdivenden düşmek en korktuğum aman...
Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..[/QUOTE]
aman cnm dıkkat et merdivenden düşmek en korktuğum aman...