• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]

Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..[/QUOTE]
aman cnm dıkkat et merdivenden düşmek en korktuğum aman...

Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum
canım felaket tellallıgı yapmak istemem.. biz cok şanslıyız, allah nasip etti suan enazından şuan hamileyiz.. bu anı yaşamayı nekadar istedigini nekadar hayal ettiğini sakın unutma. bebeklerine en ufak bi zarar gelse cok üzülürsün, ozaman tedavini birilerinin bilip bilmemesi okadar önemsiz oluyo ki.. sen şuan herseyden önemlisin, kendini koru kolla lütfen.. dün halam bana soyledi masayı çekelim diye, haberi yok kimsenin annemden başka, direkt anneme soyledim. isterse anlasın halamda:) biz değerliyiz,şanslıyız, bunu korumamız lazım[/QUOTE]
:)haklısın cnm az naz etmedı kucuk sıpalar ınsallah hayırlısıyla dvm eder doğar büyürler sağlıklı saglıklı

9. Gün 54tü 11. Gün 18 :KK43:
Belkı yükselir tekrardan canım ya.
kızlar aklıma takılıyor banyo etmekten ve yaptığım hareketler de sürekli korkuyorum yanlış bişey yaparım bişey olur falan diye tedirgin oluyorum siz günü nasıl geçiriyorsunuz ne sıklıkla banyo ediyorsunun
sıcak su doldurup içine oturmazsan sorun yok canın

ben transferden sonra 3 kere yıkandım ılık suyda kısa sürede çıkıyorum hemen. bi de evde yalnızım eşim evi süpürüyor siliyor bende yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum blaşıkları makinaya yerleştiriyorum. dolaplara kesinlikle uzanmıyorum onu da eşim yapıyor. bu kadar işi kendimin yapmasında bi sıkıntı olmaz herhalde elimden geldiğince de uzanıyorum dinleniyorum
Ben hiçbirleye dikkat etmedim kızımda hep söylerim evimde tadilat vardı.yemek yapıyorsum temizliğimi yapıp yatıyorsun sonrasında
Ya acaba diyorum ama tamamen benim akil.. 2 embriyodan 1 i dusmusse fln boyle deger azalmasi olurmu hani nebiliyim
En düşük 17miş heralde,aslında öyle bişey olabilirmiki o_Oforumda bi arkadaşın başına gelmiş ilk test 11,ikinci test 0 a düşmüş ,3.test tekrar 12 olmuş şu an 3aylık hamile,çok ilginç geldi[/QUOTE]
Evet ilğinç insallah seninde öyledir
sormadım ama çamaşır suyu zaten sakıncalı kimyasal madde sonuçta solunum yoluyla içimize gidiyor ama nedenini açıkcası sormadım doktora uzak dur dedi bende hay hay ne dediyse yapıyorum
ben hamile kalıgım günden beri arap sabunu kullanıyorum;-)sıvu arap sabunu ile yerleri siliyorum lavabo wc heryer arap sabunu ile silip yıkıyorum.

Haklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum[/QUOTE]

Dün benim başıma da geldi bi kaza..doktora gitmek için kapıdan çıktım, apartmanın merdivenlerini silmişler ıslaktı, iki basamak indim, ayağım kaydı düştüm bir kaç basamak, kolum bacağım sıyrıldı.. doktora gidene kadar içim içimi yedi, ağlaya ağlaya gittim..Allah a çok şükür bi şey olmamış..korkma canım bi şey olmamıştır..[/QUOTE]
Geçmiş olsun canım.. Düşme anlarında bebekler hep Güvenli yerde olurmus, öyle derler, bide bizimkiler susam daha, verilmiş sadakan varmış, kaza bu işte geldimi geliyo

Eşim oruç tutuyor. Havalar yüzünden ağır yemek yiyemiyor. ApaRatif şeylere bayılır. Amerikan salatası kuskus kızartma salata ver oooooo yeter ona
Benim eşim de öyle patates kızartması Hamburger kip burger o tür şeyleri istiyo bnde onları yapıcam yanına artık Kereviz salatası bide normal salata hafif oluyo rahatsız etmiyo onu

Back