- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.861
Ya dua edin. Çok korkuyorum test günü içinallah seni napmasinhamilelikt bi duygular olusuyo ymiyon bak bn sabahtan bri acimmmmm yrsem kusucam biliyorum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya dua edin. Çok korkuyorum test günü içinallah seni napmasinhamilelikt bi duygular olusuyo ymiyon bak bn sabahtan bri acimmmmm yrsem kusucam biliyorum
![]()
hr zmn diyorum dua cnm sizlre cunku bn cok iyi biliyorum negatiflrin n demek oldugunu dualarimdasiniz allahim ins kalbindekini vrsin...Ya dua edin. Çok korkuyorum test günü için
Aslında kişide kişiye degişiyo cnm hiç hamilelik belirtisi yaşamayıp hamilen olan çok tanıdıgım var bnce kafana takıp Bebeğini husursuz etmrYa bişey sorucam gebe olan arkadaşlara benim her adetimden önce tüp bebek yaptırdığım aylar dahil yüzümde biryerde kocaman bir sivilce çıkardı ama bu ay çıkmadı bunu acaba sonucun olumlu olarak algılayabilirmiyim yarın test günüm ama hiç belirtim yok sizlerde sivilce var mi ?
Kizlarr benim ikizler tek yumurta ikizleriymisdr dedigine gore birbirine cook benzeyecekler ve cinsiyetleride ayni olacakmis :) inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Ikı tane mi konmuştu cnm
İnşallah canımamın cnm senınde gelecek bebış ınsallah![]()
niye cekıyorsun bileğim acıyor belım ağrıyor biley deseydinHaklisin cnm sonra ah vah etmektnse.. azonce esime msj attim gruptaki kizlar is yapma dedi ben ortaligi toplarim aksm sen supruursun evi diye tamam demis o da:) ogunde ztn tabak canak ona tasitirim o degilde gecende annemde iftardaydik annem tabak mabak hazir masayi azcik sutarafa cekelim tutda dedi o an tutuldum kaldim mecbur tutup masa cekmistik ama cok korkmustum sukurler olsunki etkilememisti ama daha oyle risklere girmem ztn halbuki belim buara sakat deseymisim ya iste bi an tutuldum
Yapma bekleeeYapamıycam ki( cuma yapsam diyordum 10. Gün ama 13. Gün vermiş listede. Yani pazartesi. Üffff bilmiyorum
Et sote pilav salataKızlarrrr akşama neler pişiriyorsunuz havamız değişsin biraz![]()
Aipariş ver hemen cok çektiyse al gel otur yeYaaaaaa ama hamileyiz burda arkadas ztn sindi dominos reklamini izledim o citir tavuk parcalari o citir ekmek pizza sufle bukdr mi guzel gozukur:)))) buarada asermek icin daha cok erken biliyorum ama ben iki gundur tursu yiyorum bildigin canim istiyo ya ama tuzlu diyede yemek istemiyorum cok
fazla kaptırma kendini üzüntüsü cok oluyorBizim daha test günümüz bile gelmedi ama eşimle evde geyik yapıyoruz. Ikiz olursa isimlerini bordo mavi koyacakmış. Kız mavi erkek bordo. Her sabah kalkıyoruz bordo mavi babaya selam verin diyorum göbeğimi tutup. Eşimde selam diyo. Ya da bordo Çocuğum kahve mi içsek diyorum eşim kahve yapıyo. Acayip kaptırdık kendimizi. Negatifi görürsem nasıl kaldırırım bilmiyorum.
canım benim her adet döneminde en az 1 tane sivilcem olurdu ve yine 1 tane oldu. ve bunlar kişiden kişiye değişiyor. bazılarında 9 ay boyunca o adet günü gelince sivilcelenme lekelenme bile olabiliyor hamile olmasına rağmen. inşallah yarın güzel haberini verirsinYa bişey sorucam gebe olan arkadaşlara benim her adetimden önce tüp bebek yaptırdığım aylar dahil yüzümde biryerde kocaman bir sivilce çıkardı ama bu ay çıkmadı bunu acaba sonucun olumlu olarak algılayabilirmiyim yarın test günüm ama hiç belirtim yok sizlerde sivilce var mi ?
maşallah tüp bebekte de tek yumurta ikizi olabiliyormu kiKizlarr benim ikizler tek yumurta ikizleriymisdr dedigine gore birbirine cook benzeyecekler ve cinsiyetleride ayni olacakmis :) inşallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi
Ozge vitamin olarak ne kullaniyosun? Kullanmiyosan eczaneye sor hamileler icin iyi bir vitamin verirlerse biraz olsun kendine gelirsin.Ağzından bal damlıyor cnmm inş bitmiş olur :)
maşallah tüp bebekte de tek yumurta ikizi olabiliyormu kiçok şaşırdım
Maşallah allah sağlıkla dogurmak nasip etsin.Evet canim binde bir oluyormus oda bana denk geldi kendimi şanslı hissediyorum![]()
amin canım aynen yedil içtikte allah olmayanlara versin açlik zor bu zamanlarda anlıyoruzçok şükür doyduk. Allah aç Olanları doyursun. 8. Gününe bitirmiş bulunuyorum bugün.
benimde iki tüp bebek denememdede cıktı sıvılce.kızımda çıkan hala duruyor hattaYa bişey sorucam gebe olan arkadaşlara benim her adetimden önce tüp bebek yaptırdığım aylar dahil yüzümde biryerde kocaman bir sivilce çıkardı ama bu ay çıkmadı bunu acaba sonucun olumlu olarak algılayabilirmiyim yarın test günüm ama hiç belirtim yok sizlerde sivilce var mi ?
bencede kendini şanslı say çok güzel bi duygu olsa rabbim sağ salim nasip etsinEvet canim binde bir oluyormus oda bana denk geldi kendimi şanslı hissediyorum![]()
çok şükür doyduk. Allah aç Olanları doyursun. 8. Gününe bitirmiş bulunuyorum bugün.
Bizler ne olacağız? Moral oluyorsunuz bizim gibi tedavi bekleyenlere.Kızlar şurda on kişi falanız whatsap grubu kursak çok daha kolay olmaz mı? Şubat anneleri diye hem çok pratik olur