2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu
Şahin bey öylemi diyor. Yandık desene iğnelerden:KK17: Neyse pozitifi görünce hepsi unutuluur zaten inşallah :KK45:

yukarda ismin varya oraya tıkla kişisel bilgilerden hamilelik takvimi kısmana tahmini doğum günü yaz kaydet canım.

Kızlarrr ben hamilelik takvimini yapamadım yaa..zorlu yollardan geldik bi takvimi beceremedim.:)))
canım kese içinde bebek 7. haftada yani kalp atımında görülür hayırlı olsun bendaha keseye gitmedim
Aynen uykum geri geldi hep uyumak istiyorum...kızlar keseleri dün gördük te bebeği göremedim ne demek?

Aynen senin gibi düşünüyorum özge ama senin en azından miden falan bulaniyo bence bunlarda iyiye işaret yani bebeğin varlığını gösteriyor
Yok cnm ger şeklinden korkuyorum bunlar psikolojikmende olabılur kndımı psıkolojikmn hamilede hissedebilirşm böyle sacma seylerde var :KK34:

Yok cnm hiç bişey olmaz.için rahat etmicekse ama bugünden itibaren sabah vurulurmaya başla.gör bak clexane el daha rahat edeceksin çünkü içindeki ilaç bitince kendi atıyo.dün eczaneye eşim almak için gitti benimkileri eczane oksapar alıyordun abi istersen oksapar vereyim yine Demiş.ben yok yok özellikle clexane istiyorum dedim.bi de onu yaparken iki parmağınla etini sıkıştır ve öyle yap bide Sak'ın acıyor diye ovuştırma yoksa acayip morarıyor.göbeğin dolduğu veya morardığı zaman koldan da yapabilirsin
cnm kendı kendıne nasıl atıyo anlamadım bende clexanda daha rahat ettım ama sundan dolayı ıgnesı daha ınce geldı bana ve daha az yanma oluyo ama kendı kendıne atma olayını anlamadım yaa etımı skstırıyorum ıgne bıtene kdr da sıkılı tutuyorum sonra cekıyorum cektıkten sonra etımı bırakıyorum doğru dımı? ovalamıyorum ama ıgne yerı sınek ısırıgı gıbı kırmızı oluyo bazen

Tüp bebek druma da sordum daha erken iki hafta sonra kontrol dedi...insan işte korkuyo... ikiz de zor olacak ama çok şükür demi cnm :)
cnm senın transferın hangı gun olmuştu aramızda 4 gun gozukuyoda takvımde doğrumu benım takvım emın olmaya çalışıyorum.. benımde az kaldı ınsallah bebıs ya da bebıslerı görmeye 12 güncük:/

Back