- 26 Ağustos 2013
- 845
- 721
- 123
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.781
Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir miGamze 2 gün sonra tekrar testini yenile. Doktora sordun mu ?
İnşallah Hakkımızda hayırlısıAy cok üzüldüm canım.inşallah adet olabilirsin.bide bu sıkıntı var.üzülme ama beraber baslarız.bizim bebiişerimiz yasıt olur inşallaj
canım bence değer yükselmez.daha önce kaybınız mı var ki??
Tebrik ederim canım..Kulak değer 231 çıktı galiba hamileyim 10. Gün için iyi bi değerdir inşallah
İçini ferah tutmaktan başka çaren yok. Herşeyde bi hayır vardır diyeceğiz.Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir mi
9. Gün 54tü 11. Gün 18Gamze ilk değerin kaçtı
Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir mi
Saol canım tşkler lütfen sende kendini üzme bak ben ilk defa pozitif alıyorum sen en azından tutundugunu gördün bir dahakine inşallah kavusursun evladinaTebrik ederim canım..
gamze simdi gördüm yazdıgını.. senden ogleden sonra haber gelicek diye bekliyodum. hey allahım ya.. gecen sefer benim basıma gelen sey olmuş. benim yükselmedi ama allahtan ümit kesilmez. aynı hastanede mi yaptırdın.Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir mi
Çok sık yağlanır saçım erteliyorum biraz ama kötü olunca gryorum ılık suda 5-10 dk ayakta duş alıp çıkıom hemen cnmkızlar aklıma takılıyor banyo etmekten ve yaptığım hareketler de sürekli korkuyorum yanlış bişey yaparım bişey olur falan diye tedirgin oluyorum siz günü nasıl geçiriyorsunuz ne sıklıkla banyo ediyorsunun
İlk 3 ay kesinlikle boyama cnm sonra belki bitkisel boya ileKızlar bi sorum var size. Aranızda saçını boyatamıcam var mı. Benim saçlarım normalde koyu ama turuncu kullanıyorum. Tedaviye başlamadan önce de boyatmamıştım. Daha Dr a bile gitmedim hele bi kese gör de öyle bunları düsün diyebilirsiniz ama şuan dahi baya kötü oldu saçlarım. Ne tavsiye edersiniz. Benim aklımdan bikez gidip bitkisel boyayla koyu renge boyatmak geliyo(saçlarıma kıyamıyorum ama yapcak bise yok)
Aynı hastane canım,hayırlısıgamze simdi gördüm yazdıgını.. senden ogleden sonra haber gelicek diye bekliyodum. hey allahım ya.. gecen sefer benim basıma gelen sey olmuş. benim yükselmedi ama allahtan ümit kesilmez. aynı hastanede mi yaptırdın.
ne o canım iğneden mi korkuyorsun. Olsun değer canım yeterki sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsunŞahin bey öylemi diyor. Yandık desene iğnelerdenNeyse pozitifi görünce hepsi unutuluur zaten inşallah
Hayırlısı yapacak bişey yok canım,sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini,değerin çok iyi maşallah,bu sefer nasip etmiş işte RabbimSaol canım tşkler lütfen sende kendini üzme bak ben ilk defa pozitif alıyorum sen en azından tutundugunu gördün bir dahakine inşallah kavusursun evladina
ben transferden sonra 3 kere yıkandım ılık suyda kısa sürede çıkıyorum hemen. bi de evde yalnızım eşim evi süpürüyor siliyor bende yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum blaşıkları makinaya yerleştiriyorum. dolaplara kesinlikle uzanmıyorum onu da eşim yapıyor. bu kadar işi kendimin yapmasında bi sıkıntı olmaz herhalde elimden geldiğince de uzanıyorum dinleniyorumÇok sık yağlanır saçım erteliyorum biraz ama kötü olunca gryorum ılık suda 5-10 dk ayakta duş alıp çıkıom hemen cnm
Öyle canım hayırlısını istedik belkide böyleymiş hayırlısı,doktorla hala görüşemedimGamze çok üzüldüm cnm ya Dr unla görüşseydin neden böyle oldu acaba...
Ama sıkma canını pozitifi gördün
Bi sonrakinde inş sağlıkla kavusursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?