2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Kızlar bi sorum var size. Aranızda saçını boyatamıcam var mı. Benim saçlarım normalde koyu ama turuncu kullanıyorum. Tedaviye başlamadan önce de boyatmamıştım. Daha Dr a bile gitmedim hele bi kese gör de öyle bunları düsün diyebilirsiniz ama şuan dahi baya kötü oldu saçlarım. Ne tavsiye edersiniz. Benim aklımdan bikez gidip bitkisel boyayla koyu renge boyatmak geliyo(saçlarıma kıyamıyorum ama yapcak bise yok)

Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir mi

Gamze çok üzüldüm cnm ya Dr unla görüşseydin neden böyle oldu acaba...
Ama sıkma canını pozitifi gördün
Bi sonrakinde inş sağlıkla kavusursun bebeğine

Doktorla daha görüşemedik,burdaki doktor iki gün sonra yenile Demiş ama bana göre bitti gibi.bundan sonra yükselse bile normal gebelik olabilir mi
gamze simdi gördüm yazdıgını.. senden ogleden sonra haber gelicek diye bekliyodum. hey allahım ya.. gecen sefer benim basıma gelen sey olmuş. benim yükselmedi ama allahtan ümit kesilmez. aynı hastanede mi yaptırdın.

kızlar aklıma takılıyor banyo etmekten ve yaptığım hareketler de sürekli korkuyorum yanlış bişey yaparım bişey olur falan diye tedirgin oluyorum siz günü nasıl geçiriyorsunuz ne sıklıkla banyo ediyorsunun

Çok sık yağlanır saçım erteliyorum biraz ama kötü olunca gryorum ılık suda 5-10 dk ayakta duş alıp çıkıom hemen cnm

İlk 3 ay kesinlikle boyama cnm sonra belki bitkisel boya ile

Neden duşa giremiyorsunuz. Opu dan sonra bana ertesi gün itibari ile ılık duş alabilirsin günlük hayatını aynen devat ettir dediler

Saol canım tşkler lütfen sende kendini üzme bak ben ilk defa pozitif alıyorum sen en azından tutundugunu gördün bir dahakine inşallah kavusursun evladina
Hayırlısı yapacak bişey yok canım,sende Sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini,değerin çok iyi maşallah,bu sefer nasip etmiş işte Rabbim

Çok sık yağlanır saçım erteliyorum biraz ama kötü olunca gryorum ılık suda 5-10 dk ayakta duş alıp çıkıom hemen cnm
ben transferden sonra 3 kere yıkandım ılık suyda kısa sürede çıkıyorum hemen. bi de evde yalnızım eşim evi süpürüyor siliyor bende yemek yapıyorum sofra hazırlıyorum blaşıkları makinaya yerleştiriyorum. dolaplara kesinlikle uzanmıyorum onu da eşim yapıyor. bu kadar işi kendimin yapmasında bi sıkıntı olmaz herhalde elimden geldiğince de uzanıyorum dinleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…