2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

yok canım keseyı görmeye henüz gıtmedık 5.gun embrıyolarıydı ve 12 hazıranda transfer yapıldı yanı daha erken ztn ama doktorum 6 temmuza cagırdı sanırım kese artık gozukurse kalp atışına da bakmak ıcın
hıımm benimde 3. gün 11 haziran transfer edildi. 6 temmuz o zaman kalp atışı dahi görünür. ya benim için günler sanki geçmiyor yarın kan testini tekrarlayacağım en az 1 hafta sonra kese görünür. gerçektende pozitifi görmek yetmiyor sonraki aşamalar daha can alıcı

Bilmiyordum canım ama eğer tıp bilgilerim beni yanıltmazsa 3.ay bitince azalarak bitiyor bulantılar.we dediğim gibi hiç endişe etme ilk 3 ay bebiş anneden beslenmez ikinci 3 ayın ortalarnda anneden beslenmeye başlar ki sen o zamana zaten düzelmiş olursun Allahın izniyle:))
Ağzından bal damlıyor cnmm inş bitmiş olur :)

Ben bugün itibariyle progestan iğneyi bıraktım çok şükür, kalçamda yer kalmadı mosmor oldu oturamıyorum valla.iğne yerine crinone jeli sabah akşam yap dedi doktorum.darısı başınıza kızlar...:)
amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu

amin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu

Ben transferden 5 gün önce başladım iğneye .test sonucumu aldıktan sonra 10 tane daha vurundum..toplam 27 iğne yaptı, kalçamda mercimek gibi duruyor son olduklarım.:))

Ay cok üzüldüm canım.inşallah adet olabilirsin.bide bu sıkıntı var.üzülme ama beraber baslarız.bizim bebiişerimiz yasıt olur inşallaj
canım bence değer yükselmez.daha önce kaybınız mı var ki??
yok canım yükselmez, şaka yapıyorum zaten, bu sefer olmadı, ilk denememdi tüp, bakalım kısmet:)

Back