- 3 Eylül 2014
- 706
- 669
- 53
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.761
Şahin bey öylemi diyor. Yandık desene iğnelerdenamin canım iğne yüzünden oturmaya yer kalmadı.benim doktorum ise iğneyi tahlil yaptırana kadar vurdur dedi.
kızlar iğnemin 2. kutusu yarın bitiyor anlatan hemşireler 1 kutu ilave al demişlerdi ama transfer esnasın da dr şahin bey tahlil olana kadar dedi sizce ne yapayım. Bir de tahlilden tarihinden sonra ya 2 ya da 3 adet kalacak onlaro devam edip bittikten sonra jeli yapsam olur mu
Sizde sorun neydi canım. TebriklerTşkler canım senin de 4. Denemendi özge insan inanamiyor hep negatif aldığımız için inşallah 2ye katlarda sağlıklı bir gebelik olur
Bn hala inanamıyorum bi görsem bide kalp atışını duysam içim çok rahatlıycakTşkler canım senin de 4. Denemendi özge insan inanamiyor hep negatif aldığımız için inşallah 2ye katlarda sağlıklı bir gebelik olur
canım kese içinde bebek 7. haftada yani kalp atımında görülür hayırlı olsun bendaha keseye gitmedimKızlarrr ben hamilelik takvimini yapamadım yaa..zorlu yollardan geldik bi takvimi beceremedim.:)))
Aynen uykum geri geldi hep uyumak istiyorum...kızlar keseleri dün gördük te bebeği göremedim ne demek?
Bizde eşim de azosperm vardı canım tesayla sperm alınıyor 3 defa Bahçeci umut tüp bebek merkezi oradakiler negatif. 4. Denemem Memorial Şişli'de tedavi oldum bende de rezerv az dediler ama 9 yumurtam toplanmistiSizde sorun neydi canım. Tebrikler
gözünüz aydın olsun tebriklerBizde eşim de azosperm vardı canım tesayla sperm alınıyor 3 defa Bahçeci umut tüp bebek merkezi oradakiler negatif. 4. Denemem Memorial Şişli'de tedavi oldum bende de rezerv az dediler ama 9 yumurtam toplanmisti
Aynen senin gibi düşünüyorum özge ama senin en azından miden falan bulaniyo bence bunlarda iyiye işaret yani bebeğin varlığını gösteriyorBn hala inanamıyorum bi görsem bide kalp atışını duysam içim çok rahatlıycak
Tşkler canım allah razı olsungözünüz aydın olsun tebrikler
Aynen cnm ya stres çokBn hala inanamıyorum bi görsem bide kalp atışını duysam içim çok rahatlıycak
Yok cnm ger şeklinden korkuyorum bunlar psikolojikmende olabılur kndımı psıkolojikmn hamilede hissedebilirşm böyle sacma seylerde varAynen senin gibi düşünüyorum özge ama senin en azından miden falan bulaniyo bence bunlarda iyiye işaret yani bebeğin varlığını gösteriyor
Çok hemde çok şu ayın 1 gelseydi artıkAynen cnm ya stres çok
cnm kendı kendıne nasıl atıyo anlamadım bende clexanda daha rahat ettım ama sundan dolayı ıgnesı daha ınce geldı bana ve daha az yanma oluyo ama kendı kendıne atma olayını anlamadım yaa etımı skstırıyorum ıgne bıtene kdr da sıkılı tutuyorum sonra cekıyorum cektıkten sonra etımı bırakıyorum doğru dımı? ovalamıyorum ama ıgne yerı sınek ısırıgı gıbı kırmızı oluyo bazenYok cnm hiç bişey olmaz.için rahat etmicekse ama bugünden itibaren sabah vurulurmaya başla.gör bak clexane el daha rahat edeceksin çünkü içindeki ilaç bitince kendi atıyo.dün eczaneye eşim almak için gitti benimkileri eczane oksapar alıyordun abi istersen oksapar vereyim yine Demiş.ben yok yok özellikle clexane istiyorum dedim.bi de onu yaparken iki parmağınla etini sıkıştır ve öyle yap bide Sak'ın acıyor diye ovuştırma yoksa acayip morarıyor.göbeğin dolduğu veya morardığı zaman koldan da yapabilirsin
Kese var ama bebek daha görünmüyo ne demek?
bunu keseyı bebegı görmüşler anca soyleyebılır ama ztn daha cok erken degılmı sımdı onlar bır susam tanesı kdr var yokKese var ama bebek daha görünmüyo ne demek?
Tüp bebek druma da sordum daha erken iki hafta sonra kontrol dedi...insan işte korkuyo... ikiz de zor olacak ama çok şükür demi cnm :)Normal canım, benim de dün keseleri gördü doktorum içi dolu dedi ama daha bebeği göremedik..erken yani daha merak etme..
İki hafta sonra kalp atışı bebek görünür dedi drum bklm hayırlısıbunu keseyı bebegı görmüşler anca soyleyebılır ama ztn daha cok erken degılmı sımdı onlar bır susam tanesı kdr var yok
Tüp bebek druma da sordum daha erken iki hafta sonra kontrol dedi...insan işte korkuyo... ikiz de zor olacak ama çok şükür demi cnm :)
cnm senın transferın hangı gun olmuştu aramızda 4 gun gozukuyoda takvımde doğrumu benım takvım emın olmaya çalışıyorum.. benımde az kaldı ınsallah bebıs ya da bebıslerı görmeye 12 güncük:/Tüp bebek druma da sordum daha erken iki hafta sonra kontrol dedi...insan işte korkuyo... ikiz de zor olacak ama çok şükür demi cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?