2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bn hollandadayım cnm doktorum asla serum vermez mümkün degıl cok kötü yapıyo bulantı bni bide dedıgın gbi bebek beslenmez dıye düşünüyorum ne zmn gecer bu bulantılar
Özgesin ya seninle aramızda 1 gün var ve senin bu bulantılarını çatlaklarını okuyunca ben korkuyorum valla .ben de henüz hiç bişey yok acaba diyorum ters giden bişeyler mi var ben de

ya dayan birazcık canım kıyamam:) ama çok da tuzlu yeme, zararlı, doktoruna da sor sen ya tuzlu yemek çok istenen bir şey değil gebeliklerde, kilo bile verebilirsin ama korkma, ilk 3 ay bebeğe zarar vermez, 3 ay sonra da kesilir zaten bulantılar diye etraftan biliyorum, kesilmezse takip ederler merak etme
Mahvediyo bni cok tuzlu yemek istemiyorum ztn cok zayıftım yemedıgım için daha kötü oldum

Özgesin ya seninle aramızda 1 gün var ve senin bu bulantılarını çatlaklarını okuyunca ben korkuyorum valla .ben de henüz hiç bişey yok acaba diyorum ters giden bişeyler mi var ben de
Bnm annem böyleymiş onda catlak olmamış ama diger belirtileri yaşamış cnm olmaması daha iyi bnm burnuma hersey kokuyo şuan hiç bişiy yemiyorum yedıgımde cıkıyo bnce böyle olması seni alt üst edıyo olmaması daha iyi

Ya jeli bende kullanıyorum hala. Bugün bişi farkettim. Normalde jel bende çok akmıyordu. Topak topak bir kaç kere olmuştu. Emiyordu rahmim. İğne Başladıktan sonra bildiğiniz su gibi akıyor geri sabah kalkınca. Demek ki ikisi fazla. Ama doktor beraber diyor. Vardır bildiği
yok cnm bende de ılk once akmıyordu topak topak atıyordu topaklık çok nadır oluyo sonradan su gıbı akıyo ıste :D

gecer ca
Kızlar adet benzeri kasık ağrılarım başladı :KK43: birde bu progestan iğne beni benden alıyor. Resmen sekerek yürüyorum. Gülüyor herkes. Gece sağa sola dönerken hep inlemişim Ağrıdan
nım gecer bendede oldu bir gün gectı sonra :D

Bnce yapma cnm bthcg degeri 8. Gün salgılanmaya başlıyo vücuda sen gününü bekle
mrak edıyorum çatlıycam meraktan ya bide hamileymişim gibi konusuyorum sonra ya deılsem ne yapıon melek sen dıom susuyom :D dengem bozuldu dun de test alcaktık alamadık eltimlere oturmaya gıttık sımdı esım alcak barı test yapıım kendımı avutmalık :D

benim bugün test günüm, 2 gün önce 0.2 idi, bakalım kaç omuş:)) napayım valla ya, bir daha denicez eşimle güçlü karşılamayı becerdik, sonradan kaybetmek daha koyacaktı dedik, daha hazır olalım, mutlu olalım gerisi allahtan gelir inşallah, nasipse, hepinize hayırlısını dilerim kızlar

peh ya bende test yaptım hiç bşy cıkmadı ilk idrar degıl dıyemı acaba amann canım sıkıldı işte benımde

Ben bugün itibariyle progestan iğneyi bıraktım çok şükür, kalçamda yer kalmadı mosmor oldu oturamıyorum valla.iğne yerine crinone jeli sabah akşam yap dedi doktorum.darısı başınıza kızlar...:)

Oh Süper haber. Ben her sabah aksam crinone jel. Her aksam oksapar iğne, 3 günde bir de progestan depot oluyorum yaaa :( kalçamda kolumda yer kalmadı 10. Haftaya kadar da devam edecekmiş poooof :(

mrak edıyorum çatlıycam meraktan ya bide hamileymişim gibi konusuyorum sonra ya deılsem ne yapıon melek sen dıom susuyom :KK70: dengem bozuldu dun de test alcaktık alamadık eltimlere oturmaya gıttık sımdı esım alcak barı test yapıım kendımı avutmalık :KK70:
Yapmaa test gününü bekleeeee :D

Bn hollandadayım cnm doktorum asla serum vermez mümkün degıl cok kötü yapıyo bulantı bni bide dedıgın gbi bebek beslenmez dıye düşünüyorum ne zmn gecer bu bulantılar
Bilmiyordum canım ama eğer tıp bilgilerim beni yanıltmazsa 3.ay bitince azalarak bitiyor bulantılar.we dediğim gibi hiç endişe etme ilk 3 ay bebiş anneden beslenmez ikinci 3 ayın ortalarnda anneden beslenmeye başlar ki sen o zamana zaten düzelmiş olursun Allahın izniyle:))

Kızlar değerim düşmüş 18:KK43:bitimi yani
Ay cok üzüldüm canım.inşallah adet olabilirsin.bide bu sıkıntı var.üzülme ama beraber baslarız.bizim bebiişerimiz yasıt olur inşallaj
benim bugün test günüm, 2 gün önce 0.2 idi, bakalım kaç omuş:)) napayım valla ya, bir daha denicez eşimle güçlü karşılamayı becerdik, sonradan kaybetmek daha koyacaktı dedik, daha hazır olalım, mutlu olalım gerisi allahtan gelir inşallah, nasipse, hepinize hayırlısını dilerim kızlar
canım bence değer yükselmez.daha önce kaybınız mı var ki??

Back