• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

merhaba arkadaşlar pkoluyum agustos adettimle dondurulmuş emriyolarımla 3, denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
bana tavsiyede bulunabilir misiniz? önümüzdeki ay doktora gitmem gerekiyor mu sizce?
test falan isterler mi acaba ? iki denememde de herşey normal görünüyordu ama tutmadı.
ilk denemem tek emriyolu 2,denemem 2 emriyolu oldu. ama tutmadılar malesef :KK43:
3, deneme içinde sabırsızlıkla bekliyorum.
birde ağustos da tüp bebek yaptrıp eylül sonu gibi uçakla seyahat edebilir miyim sizce? doktora soracağım ama merak ettim.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. bekleyen arkadaşlara da rabbim hayırlısı nasip etsin inş.
Kimse bana cvp yazmamış :(

Vay arkadas:) cifter ckfter gidiyosunz hayirli olsun cnm rabbim saglikla dogurnayida nasip etsin:)
Kızlar ağrı sancınız var mı buara.. Benim 2 gün önceye kadar (tahmini adet tarihim yani) kasıklarımda sık ağrılar vardı. Simdi azaldı baya aynı pozisyonda cok kaldığım zaman cok ayakta durdugumda yada cok yattığımda kasıklarımda agrı oluyor, göğüslerim hassas ve cok az uyku uyuyan bi insandım önceden simdi öğlen bikac saat uyuyorum. Bide jel ve folikasitten baska hic ilacım yok. Sizde durumlar nasıl

Back