- 6 Şubat 2015
- 281
- 269
- 23
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
- #1.601
Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Canımm tebrik ederimmm...hadi gözün aydın darısı kalp atışınaaa..ben de cuma rahat rahat ikizlerim var derim inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Ultrasonda 4+3 dedi ama adete göre tam 5+0 2 hafta sonraua randevu verdi
Transfer 6 haziran ..adetten itibaren saydım ama..dr öyle dediNasıl sayıyorsun peki haftalarını? Transferini ne zaman oldun meselaa
malesef o zaman kısmet olmadı inşallah 2016 da anne olmak nasip olur hepimizedemede cnm hayırlı olsun inş sonuna kdr devam eder seni 2015 de dogum yapıcakların topiginden tanıyorum bi jac kez yazmıştın bnde onlara özeniyodum ne gzl hamileler diyodum :)
ayyy maşallah maşallah. canım çok sevindim rabbim ikisinide sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallahKızlarrrrr duyduk duymadık demeyin ikiz kese gördük..inşalllah sağlıkla ilerler de kalp atışlarını da duyarız.
olmaz olmaz canım görünmemesi normal. bidahaki randevun ne zamanAncak daha bebek görünmedi dedi bi sıkıntı olmaz inşallah
Amin çok sağol cnm ...iki hafta sonra gel dedi..olmaz olmaz canım görünmemesi normal. bidahaki randevun ne zaman
Ancak daha bebek görünmedi dedi bi sıkıntı olmaz inşallah
Transfer 6 haziran ..adetten itibaren saydım ama..dr öyle dedi
o zaman hem bebekleri hem de kalp atımları görülür canım. dikkat et kendine bebişlereAmin çok sağol cnm ...iki hafta sonra gel dedi..
Heyyy bayanlar çifter çifter geliyoruz :) darısı kalp atışına iki hafta sonra
Vay arkadas:) cifter ckfter gidiyosunz hayirli olsun cnm rabbim saglikla dogurnayida nasip etsin:)Kızlarryduk duymadık demeyin ikiz kese gördük..inşalllah sağlıkla ilerler de kalp atışlarını da duyarız.
Kimse bana cvp yazmamışmerhaba arkadaşlar pkoluyum agustos adettimle dondurulmuş emriyolarımla 3, denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
bana tavsiyede bulunabilir misiniz? önümüzdeki ay doktora gitmem gerekiyor mu sizce?
test falan isterler mi acaba ? iki denememde de herşey normal görünüyordu ama tutmadı.
ilk denemem tek emriyolu 2,denemem 2 emriyolu oldu. ama tutmadılar malesef
3, deneme içinde sabırsızlıkla bekliyorum.
birde ağustos da tüp bebek yaptrıp eylül sonu gibi uçakla seyahat edebilir miyim sizce? doktora soracağım ama merak ettim.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. bekleyen arkadaşlara da rabbim hayırlısı nasip etsin inş.
Sana da mı öyle dedi artk birlikte duyarız kalp atışlarını da inşallah...ikiz korkutuyo biraz beniAyyy maşallah canımm..benim de kalp atışı iki hafta sonraya kaldı...
Amin inşallah senden de ikiz bekliyorum cicimVay arkadas:) cifter ckfter gidiyosunz hayirli olsun cnm rabbim saglikla dogurnayida nasip etsin:)
Kızlar ağrı sancınız var mı buara.. Benim 2 gün önceye kadar (tahmini adet tarihim yani) kasıklarımda sık ağrılar vardı. Simdi azaldı baya aynı pozisyonda cok kaldığım zaman cok ayakta durdugumda yada cok yattığımda kasıklarımda agrı oluyor, göğüslerim hassas ve cok az uyku uyuyan bi insandım önceden simdi öğlen bikac saat uyuyorum. Bide jel ve folikasitten baska hic ilacım yok. Sizde durumlar nasılVay arkadas:) cifter ckfter gidiyosunz hayirli olsun cnm rabbim saglikla dogurnayida nasip etsin:)
Neden korkuyosun annesi sen ikiz istemiyo muydun:) Allah bana da nasip etse keske saglıklı sıhhatlıSana da mı öyle dedi artk birlikte duyarız kalp atışlarını da inşallah...ikiz korkutuyo biraz beni
Sana da mı öyle dedi artk birlikte duyarız kalp atışlarını da inşallah...ikiz korkutuyo biraz beni