• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sana da mı öyle dedi artk birlikte duyarız kalp atışlarını da inşallah...ikiz korkutuyo biraz beni
Ahhh canımm tamam riskli gebelik ama Rabbim nasip etmiş sana ne güzel yaa.hayırlısıyla darısı başımıza insallah.gebeliğinin tadını cıkar at aklından kötü düşünceleri:))

Kimse bana cvp yazmamış :KK43:
merhaba,
bana sorarsan doktora mutlaka git, rahminin durumunu mutlaka öğren, kan değerlerine de bakarlar hem, ona göre ilaç tedavisi bile yapabilirler, bir doktor takip etmiyor mu?
ayrıca ben de bir ara araştırdım-gerçi henüz hamile değilim, bu arada dün 0 a yakın bir değerim çıktı, doktorum 'valla 2 gün sonra tekrar et, 12. gününde, çok acaip şeylerle karşılaşıyoruz dedi, yarın test günüm ama olmadı bence:) neyse atlattım, ilk denememdi, yaşım var ama ümidim de var deyip geçelim:))- neyse uçakla seyahatte sorun yok, rahat ol ama yine de sor tabi sen, selamlar

Amin inşallah senden de ikiz bekliyorum cicim
Hayirlisi valla azcik yusuf yusufum ama artik bi sekilde planimizi yaoacaz:)) senin tup oldugunu biliyolarmiydi nasil soylemek gerek sonucta biz saklamistik ama ikiz olursa soylicez karar verdik aslnda ailelerdn hic cekinmiyorum ama arkdaslarimdan anlamsiz yorumlar gelirmi axaba ne acelen vardi ne cesaret iki koydurdun sorun neydiki vs vs..

Buarada kafayi yemiste bulunmaktyim :) azonce uyandimda ruyamda habire catlak kremi arastiriyodum ruyamda :))))
Gerckten nezaman baslaniyo bu kremlere birde ikiz olursa catlamama ihtimali yok heralde bu da can yani mutlaka catlar dimi

Hayirlisi valla azcik yusuf yusufum ama artik bi sekilde planimizi yaoacaz:)) senin tup oldugunu biliyolarmiydi nasil soylemek gerek sonucta biz saklamistik ama ikiz olursa soylicez karar verdik aslnda ailelerdn hic cekinmiyorum ama arkdaslarimdan anlamsiz yorumlar gelirmi axaba ne acelen vardi ne cesaret iki koydurdun sorun neydiki vs vs..
Bence söyleme Allah iki tane verdi kinseye açıklama yapmak zorunda degılsın morel bozan olur illaki onun için söyleme

Buarada kafayi yemiste bulunmaktyim :) azonce uyandimda ruyamda habire catlak kremi arastiriyodum ruyamda :))))
Gerckten nezaman baslaniyo bu kremlere birde ikiz olursa catlamama ihtimali yok heralde bu da can yani mutlaka catlar dimi
Ne diyosunn bnn şimdiden başladı çatlagım şimdilik bebek yagı kullanıyorum

merhaba,
bana sorarsan doktora mutlaka git, rahminin durumunu mutlaka öğren, kan değerlerine de bakarlar hem, ona göre ilaç tedavisi bile yapabilirler, bir doktor takip etmiyor mu?
ayrıca ben de bir ara araştırdım-gerçi henüz hamile değilim, bu arada dün 0 a yakın bir değerim çıktı, doktorum 'valla 2 gün sonra tekrar et, 12. gününde, çok acaip şeylerle karşılaşıyoruz dedi, yarın test günüm ama olmadı bence:) neyse atlattım, ilk denememdi, yaşım var ama ümidim de var deyip geçelim:))- neyse uçakla seyahatte sorun yok, rahat ol ama yine de sor tabi sen, selamlar

hakkında hayırlısı olsun benimde ilk denemem negatifti ikincilerde inşallah pozitifi görürüz :)) herşeyde vardır bir hayır

Kayınvalidem,annem ve kardeşim biliyor..kimseye de söylemedik biz daha söylemeyi de düşünmüyorum.sorularla canımı sıkacaklar kesinlikle en iyisi kimseye söylememek..bizim ailede 3 tane ikiz var, biraz normal karşılanıyor zaten.:)

:KK45: canım göğüsler şimdiden çatlamaya başlar diye biliyorum ama karın bölgesi bacaklar kalça falan heralde 12 haftadan sonra tedbir almak gerekir.. benim etrafımdakilerden gördüğümm yani ama çocuklu arkadaşlar daha iyi bilir tabii..

Ay ozmn gerckten ben se catlak kremi alayim sukir hicbiyerimde catlak yok bugune kdr amaikiz olursa o gobek zeytinyagi ficisinda beklese catlar bence:) ya ikiz olayida bizim hicbir tarafta ikiz yok bide 1 yili askindir bebegimzn olmadigini biliyo arkdaslarim yani kesin anlarlar ufff hic te bu konuyla ilgili muhattap olmak istemezdim iclerinden gercktn cok patavatsiz bikactane var acaba asilama mi desem :) ay neyse bi keseleri goreyimde derim gibi yaa bisu derlerse de agizlarini kaoatmak lazim...

Canım çok erken değil mi çatlaklar için.? Bizimkiler fay hattı gibi olur o zaman.:))
Cok erkek hmde bnmki tek bebek kalçam tüm olmuş bn acaba ilaçlardan mı dedim zannetmiyorum tüp bebek oldugu için süreç daha bi degişiyo olabilir dedim gögüsümdede olmaya başlıyo şimdi zwitsal bebek yagı kullanıyırum eger gecmezse ve artarsa bio oil var biraz pahalı 50 ml onu alırım . Cünkü bi konuda okudum kadın çatlağı yüzünden cok agrı oluyomuş sanırım artık cok kötü acı agrı oldugundan 2 hafta önce dogum yapıcak

Ay ozmn gerckten ben se catlak kremi alayim sukir hicbiyerimde catlak yok bugune kdr amaikiz olursa o gobek zeytinyagi ficisinda beklese catlar bence:) ya ikiz olayida bizim hicbir tarafta ikiz yok bide 1 yili askindir bebegimzn olmadigini biliyo arkdaslarim yani kesin anlarlar ufff hic te bu konuyla ilgili muhattap olmak istemezdim iclerinden gercktn cok patavatsiz bikactane var acaba asilama mi desem :) ay neyse bi keseleri goreyimde derim gibi yaa bisu derlerse de agizlarini kaoatmak lazim...
De tüp bebek olduğunu ne olacak ki.bi sorun yoktu hemen olsun diye bekleyemedik dersin ;) bende sorular bitsin diye bu sefer herkese söyledim tüp bebek yaptırdığımı yoksa sürekli Doktora gitmiyomusunuz , aşılama tüp bebek denemiyomusunuz gibi sorular bitmiyor...

De tüp bebek olduğunu ne olacak ki.bi sorun yoktu hemen olsun diye bekleyemedik dersin :KK66: bende sorular bitsin diye bu sefer herkese söyledim tüp bebek yaptırdığımı yoksa sürekli Doktora gitmiyomusunuz , aşılama tüp bebek denemiyomusunuz gibi sorular bitmiyor...
biz de eşimle dedik ya söylemeyelim, iyi giderse söyleyelim, ama yatmam gerektiğinden anneme söyledim, annem halama, halam cümle aleme, kayınvalidem geç duyunca bozuldu derken bütün dünya biliyomuş gibi dolandım :)) bir dahaki denememde 'başlıyoz biz, şimdilik bu kadar' diyip kestirip atıcam, sormazlar zaten çekinip

canım sen keseleri gördün mü. ne zaman transferin olmuştu 5. gün mü.

Back