• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Bende yapıyorum o iğneden korkunç bişi. Cumartesi başladık. Test gününe kadsr vuracakmışım
evet canım ilk denemem ve iki embriyo transfer etti. transferim 15 haziran da yapıldı ve 29 da sonuç almak için test yapıcam.
sana birsey sorabilir miyim. Transferden sonra kalçadan yapılan iğne var ya sen onu ne kadar yapacaksın.

Kızlarr, bebeler ikizmişş.:)) gördüm keselerini..
Cok şükür çok şükür... Beklediğimiz bi sonuctu zaten ama Dr teyiti almak ayrı güzel oldu, Allah kucagına almayı nasip Etsin insallah.. Okadar istemişimdir ki ikiz evladım olsun, sonrasında bu özlemi çekince allahım sen hayırlısını ver demeye başladım. Bakalım nasibimizi görücez bizde

aysena2286 canım ben ve tüm arkadaşlar sana ne dedik hamilesin diye. sen neden negatif hissediyorum diye kendini bebişlerini üzüyorsun..
:KK46::KK46::KK71::KK71::KK71::KK71:bebişler gelsin ..
yaşasın gelsin bebişleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
ya ben de bu kadar güzel haberleri alınca sabırsızlığım on katı artıyor.
Bende bendeee :)

Cok şükür çok şükür... Beklediğimiz bi sonuctu zaten ama Dr teyiti almak ayrı güzel oldu, Allah kucagına almayı nasip Etsin insallah.. Okadar istemişimdir ki ikiz evladım olsun, sonrasında bu özlemi çekince allahım sen hayırlısını ver demeye başladım. Bakalım nasibimizi görücez bizde

Dediğin gibi her şeyin hayırlısı canım..Rabbim inşallah senin de kalbindekini verir.

[QUO"melekk_08, post: 41495841, member: 298687"]17. Si cnm yarin 8. Gun olcak iste 5.gun embriyosu belki erkenden belli eder diye niyetleniom :)[/QUOTE]
Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.

[QUO"melekk_08, post: 41495841, member: 298687"]17. Si cnm yarin 8. Gun olcak iste 5.gun embriyosu belki erkenden belli eder diye niyetleniom :)
Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))[/QUOTE]
benim transferim 16 da oldu yaparsam çıkar mı

[QUO"melekk_08, post: 41495841, member: 298687"]17. Si cnm yarin 8. Gun olcak iste 5.gun embriyosu belki erkenden belli eder diye niyetleniom :)
Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))[/QUOTE]
Damam o zmn aliyorum eve gecerken :) sabah olurmu ya :))))

Aaa 5.gunse edebilir al kiz nolck yap gitsin:) ben 6.gunde yaptim benin kdr erkeni yoktur:)))
benim transferim 16 da oldu yaparsam çıkar mı[/QUOTE]
Senin 9.gunun olmus oluyo yarin genelde 9 da veya 10 da yapiyo zaten herkes canim :) heycan yaptim yine

Back