2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

kızlar kasıklarım cok ağırmaya başladı ve akıntım var korkmaya başladım bu kötü birşey dimii

Canım acilde bendende almadılar sonra tekrar gittim Israr ettim okula gitmem gerek diye:)aldılar bi seferliğine

inşallah bu topiğin uğruna inan canım sen ve diğer kızların herkesinki pozitif olacak ben inanıyorum..

inşallah canım şimdi sabıra bekliyorum saat 2 yi
Demede gelsin pozitifler gelsiiiiiiiinnn... Dua et cok dua et.. Hepimiz ediyoruz Allah kabul etsin insallah sonuna kadar sağlıkla devam edicek hamilelikler nasip etsin hepimize

kızlar kasıklarım cok ağırmaya başladı ve akıntım var korkmaya başladım bu kötü birşey dimii
korkma kız bende bugun korkuyom zaten benımde sol bacagım agrıyo hafıf kasık agrıları var su gıbı akıntım zaten vardı kaç gundur korkma ya sende inşallah bebeğin işaretidir bunlar cnm

korkma kız bende bugun korkuyom zaten benımde sol bacagım agrıyo hafıf kasık agrıları var su gıbı akıntım zaten vardı kaç gundur korkma ya sende inşallah bebeğin işaretidir bunlar cnm
Sanki adet olucam gibi akintimda çok fazla ne bileyim ilk denemem olduğu için hicbirseyden haberim sizlerden duyduklarimla moral buluyorum.inşallah dediğin gibidir.

Sanki adet olucam gibi akintimda çok fazla ne bileyim ilk denemem olduğu için hicbirseyden haberim sizlerden duyduklarimla moral buluyorum.inşallah dediğin gibidir.
benim ilk gebelıgımde oyle olmustu ha bugun ha yarın olurum derken hamıle kalmıstım ınsallah oyledır ama ıste bnm de ılk tup bebek denemesı ve korkuyorum adet sancısı olunca ama soylede bsy var ben yumurtalıklarım toplandıktan sonra 2 -3 gun boyunca oyle agrım vardı ağrıyıda hayra yoralım canım nabalım İnşallah bebeklerin yerleşme ağrısıdır

sıkılmadan yazıyorum kızlar ama 99 kere ' Ya Mübdiu' okuyun gecede eşlerinize 20 şer kere okutun elleri göbüşlerinizde olarak ki tutunsun bebişlerimiz Allah ın izniyle

8. Gün erken canım cuma yapalım. Hem mübarek gün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…