- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.241
Kalp atışı 7. Haftada duyuluyo :)Yarın 5 hafta 5. günüm olacak kontrole gidicem, inşallah duyabilirim.:) duyarsam yazarım.:)))
Gamzecim tebrikler. Gözün aydın. Sağlıkla kucağına al inşallahİnşallah Sağol canım Sende sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah dualara devam:)
tebrikler canım süper bir haber çok mutlu oldum.hamilesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
sen ne yaptın uykucu şirineKalp atışı 7. Haftada duyuluyo :)
Kalp atışı 7. Haftada duyuluyo :)
Canım acilde bendende almadılar sonra tekrar gittim Israr ettim okula gitmem gerek diye:)aldılar bi seferliğinecanım devlet te mi kan verdin sen. ben acile gittim almadılar kadın doğuma sıra kestirdiler doktordan isteniyo diye halbuki hiç sıraya gerek olmadan acilden verilebiliyor sen gibi. bizimkiler biraz geride kalmış herhal :) genelde 3 gün sonra kan testi tekrarlanıyor canım düzenli artış oluyomu ona bakılıyor. sonrasında bi hafta sonrası ultrasonla bakılıyor
Demede gelsin pozitifler gelsiiiiiiiinnn... Dua et cok dua et.. Hepimiz ediyoruz Allah kabul etsin insallah sonuna kadar sağlıkla devam edicek hamilelikler nasip etsin hepimizeinşallah bu topiğin uğruna inan canım sen ve diğer kızların herkesinki pozitif olacak ben inanıyorum..
inşallah canım şimdi sabıra bekliyorum saat 2 yi
Yarın ben de kese görmeye gidicem inşallah hayırlı hbrler alırız ya kalp atışını da duysak nolurduuuuu :)Özgeciğim, karından değil de alttan baktırsak o zaman da 7. haftaya kadar bekliyor muyuz.?
Hıcccc sormaaaa bayılıcam uyku diye hiç uyanmasak istiyorumsen ne yaptın uykucu şirinenasıl geçiyo biraz daha iyimisin canım
korkma kız bende bugun korkuyom zaten benımde sol bacagım agrıyo hafıf kasık agrıları var su gıbı akıntım zaten vardı kaç gundur korkma ya sendekızlar kasıklarım cok ağırmaya başladı ve akıntım var korkmaya başladım bu kötü birşey dimii
uyan uyan yemek ye geri uyuHıcccc sormaaaa bayılıcam uyku diye hiç uyanmasak istiyorum
Bence duyuluyor cnm daha ben ne gördüm nede kalp atışını duydum şu ayın 1 gelseydi artık .Özgeciğim, karından değil de alttan baktırsak o zaman da 7. haftaya kadar bekliyor muyuz.?
Yemek de istemiyo artık cnm zorla yiyorum iştahım gittiuyan uyan yemek ye geri uyuDD tembel bebiş mi olcak bunlar annesi
Sanki adet olucam gibi akintimda çok fazla ne bileyim ilk denemem olduğu için hicbirseyden haberim sizlerden duyduklarimla moral buluyorum.inşallah dediğin gibidir.korkma kız bende bugun korkuyom zaten benımde sol bacagım agrıyo hafıf kasık agrıları var su gıbı akıntım zaten vardı kaç gundur korkma ya sendeinşallah bebeğin işaretidir bunlar cnm
miğden bulanmıyosa tep tepiştir valla agzına vıtamınsız kalma anasııııYemek de istemiyo artık cnm zorla yiyorum iştahım gittivalla bncede tembel olucak hiç uyanmayalım diyo
benim ilk gebelıgımde oyle olmustu ha bugun ha yarın olurum derken hamıle kalmıstımSanki adet olucam gibi akintimda çok fazla ne bileyim ilk denemem olduğu için hicbirseyden haberim sizlerden duyduklarimla moral buluyorum.inşallah dediğin gibidir.
8. Gün erken canım cuma yapalım. Hem mübarek gün.:)))) kız ben çatlarım ki zaten hafıf hafıf kasıklara agrı gırıyo hafıf basım agrıyo bu sefer korku gelıo bana acaba olmadımı dıye(( mecbur dayancam en az 8. gune kdr bakalım off yaa çok zor bi surec Allah yardımcımız olsun korku ve heyecan
tmm kuzum bende öyle düşünüyorum bebişleri duyunca heycan yapıp erken yapıyımmı dıom ama beklemekte hayır var beklıyelım cumaya8. Gün erken canım cuma yapalım. Hem mübarek gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?