• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Sağol canım dualarımız kabul oldu,Allah'ım tüm isteyenlere göstersin bu duyguyu,inşallah değerim de artar
Valla kendim pozitif almış kadar sevindim çünkü dün senin umutsuzluğuna çok üzülmüştüm.korkma değerin de artacak Bebeğini de göreceksin.değerin de gayet güzel,herşey gönlünce olsun.

Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
canım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

bende pozitifleri görünce heycan yapıom bnmde 6. gunum nasıl dayancam bende ya 8. gun bende kan versemmiki oyhhhhh olanlara maşallah olmayanlara inşallah olur heycandan diyemedım ya bişey :KK5:
canımcım sabrın sonu selametti azcık daha sabret cuma mubarek günde senden pozitif alalım inşallah..

Hayıııııııııır sakın yapma. Benimde bugün 6. Günüm beraber yapalımen erken cuma günü 10. Gün oluyor.
:)))) kız ben çatlarım ki zaten hafıf hafıf kasıklara agrı gırıyo hafıf basım agrıyo bu sefer korku gelıo bana acaba olmadımı dıye :((( mecbur dayancam en az 8. gune kdr bakalım off yaa çok zor bi surec Allah yardımcımız olsun korku ve heyecan :KK17:

Aynen inşallah devamı gelir canım ben kaç kez test vercem
canım devlet te mi kan verdin sen. ben acile gittim almadılar kadın doğuma sıra kestirdiler doktordan isteniyo diye halbuki hiç sıraya gerek olmadan acilden verilebiliyor sen gibi. bizimkiler biraz geride kalmış herhal :) genelde 3 gün sonra kan testi tekrarlanıyor canım düzenli artış oluyomu ona bakılıyor. sonrasında bi hafta sonrası ultrasonla bakılıyor

canımcım sabrın sonu selametti azcık daha sabret cuma mubarek günde senden pozitif alalım inşallah..
amin canım aminn inşallah bekliycem bi sorun olmasında yeterki bekleri m 6 yıl beklemişim :( cuma gunu başladm bu işe cuma gunu bekliim saol canım

Ben yarın napicam bilmiyorum canım kokorkuyorum 3 kere negatif aldığım için yine öyle olacak gibi geliyor
Bu topik uğurlu gerçekten,heleki en güzel aydayız,Rabbim ramazan Ayında duaları geri çevirmez inşallah,rabbi Hebli mines salihin Çek canım,hastaneye gidinceye kadar okudum akşamdan beri,Allah'ım bana Salih bir evlat nasip et demek Hz.ibrahimin duası,inşallah pozitif olacak..

canım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:
Hadi hayırlısıyla pozitifi al gel canım,mutluluğumuz katlansın

amin canım aminn inşallah bekliycem bi sorun olmasında yeterki bekleri m 6 yıl beklemişim :KK43: cuma gunu başladm bu işe cuma gunu bekliim saol canım
inşallah bu topiğin uğruna inan canım sen ve diğer kızların herkesinki pozitif olacak ben inanıyorum..
Hadi hayırlısıyla pozitifi al gel canım,mutluluğumuz katlansın
inşallah canım şimdi sabıra bekliyorum saat 2 yi

inşallah canım inşallah değerlerinde bebişlerinde çok iyi çıkar :D :21:

Valla kendim pozitif almış kadar sevindim çünkü dün senin umutsuzluğuna çok üzülmüştüm.korkma değerin de artacak Bebeğini de göreceksin.değerin de gayet güzel,herşey gönlünce olsun.
İnşallah Sağol canım Sende sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah dualara devam:)

Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar
Gamzecim hayırlı oldun cnm inş değerin kat kat artar artık üzülüp de bebeklerin morelini Bozma :)

Back