- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.221
Sağol canım,yarın da senden güzel haberler bekliyorum,ayy sonuç kağıdını yazıcıdan kendim aldım soğuk soğuk terler boşaldı üstümden ya çok heycanlıydı o anTebrikler canım tabiki de hamilesindarısı da bizlere insallah
Ben yarın napicam bilmiyorum canım kokorkuyorum 3 kere negatif aldığım için yine öyle olacak gibi geliyorSağol canım,yarın da senden güzel haberler bekliyorum,ayy sonuç kağıdını yazıcıdan kendim aldım soğuk soğuk terler boşaldı üstümden ya çok heycanlıydı o an
Valla kendim pozitif almış kadar sevindim çünkü dün senin umutsuzluğuna çok üzülmüştüm.korkma değerin de artacak Bebeğini de göreceksin.değerin de gayet güzel,herşey gönlünce olsun.Sağol canım dualarımız kabul oldu,Allah'ım tüm isteyenlere göstersin bu duyguyu,inşallah değerim de artar
canım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasınKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Ugurlu geldi merkez bize cok endiselerim vardi ama sukurler olsum evet oglen gidip kan vercm son kez bakalimSağolasın merkezdaşım:)
Aynen inşallah devamı gelir canım ben kaç kez test vercemUgurlu geldi merkez bize cok endiselerim vardi ama sukurler olsum evet oglen gidip kan vercm son kez bakalim
canımcım sabrın sonu selametti azcık daha sabret cuma mubarek günde senden pozitif alalım inşallah..bende pozitifleri görünce heycan yapıom bnmde 6. gunum nasıl dayancam bende ya 8. gun bende kan versemmiki oyhhhhh olanlara maşallah olmayanlara inşallah olur heycandan diyemedım ya bişey
:)))) kız ben çatlarım ki zaten hafıf hafıf kasıklara agrı gırıyo hafıf basım agrıyo bu sefer korku gelıo bana acaba olmadımı dıyeHayıııııııııır sakın yapma. Benimde bugün 6. Günüm beraber yapalımen erken cuma günü 10. Gün oluyor.
canım devlet te mi kan verdin sen. ben acile gittim almadılar kadın doğuma sıra kestirdiler doktordan isteniyo diye halbuki hiç sıraya gerek olmadan acilden verilebiliyor sen gibi. bizimkiler biraz geride kalmış herhal :) genelde 3 gün sonra kan testi tekrarlanıyor canım düzenli artış oluyomu ona bakılıyor. sonrasında bi hafta sonrası ultrasonla bakılıyorAynen inşallah devamı gelir canım ben kaç kez test vercem
amin canım aminn inşallah bekliycem bi sorun olmasında yeterki bekleri m 6 yıl beklemişimcanımcım sabrın sonu selametti azcık daha sabret cuma mubarek günde senden pozitif alalım inşallah..
Bu topik uğurlu gerçekten,heleki en güzel aydayız,Rabbim ramazan Ayında duaları geri çevirmez inşallah,rabbi Hebli mines salihin Çek canım,hastaneye gidinceye kadar okudum akşamdan beri,Allah'ım bana Salih bir evlat nasip et demek Hz.ibrahimin duası,inşallah pozitif olacak..Ben yarın napicam bilmiyorum canım kokorkuyorum 3 kere negatif aldığım için yine öyle olacak gibi geliyor
:))))))))))))))Sizleri gördükçe zaman geçmiyor kızlar.
Hadi hayırlısıyla pozitifi al gel canım,mutluluğumuz katlansıncanım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın
inşallah bu topiğin uğruna inan canım sen ve diğer kızların herkesinki pozitif olacak ben inanıyorum..amin canım aminn inşallah bekliycem bi sorun olmasında yeterki bekleri m 6 yıl beklemişimcuma gunu başladm bu işe cuma gunu bekliim saol canım
inşallah canım şimdi sabıra bekliyorum saat 2 yiHadi hayırlısıyla pozitifi al gel canım,mutluluğumuz katlansın
inşallah canım inşallah değerlerinde bebişlerinde çok iyi çıkarcanım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın
İnşallah Sağol canım Sende sağlıcakla kucağına al bebeğini inşallah dualara devam:)Valla kendim pozitif almış kadar sevindim çünkü dün senin umutsuzluğuna çok üzülmüştüm.korkma değerin de artacak Bebeğini de göreceksin.değerin de gayet güzel,herşey gönlünce olsun.
amin inşallah canıminşallah canım inşallah değerlerinde bebişlerinde çok iyi çıkar
Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Gamzecim hayırlı oldun cnm inş değerin kat kat artar artık üzülüp de bebeklerin morelini Bozma :)Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?