• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

günaydın kızlar hayırlı haftalar.
bugün işe başladım. salı gününden beri evde dinleniyorum. bana kalsa ben iki gün sonra başlayacaktım ama kayınvalidem izin al ne olur olmaz dedi. ben de ne yapayım mecburen izin aldım eger zaten allah korusun da eğer hamile kalmazsam o zaman işte calıştın ondan olmadı der. Hatta bugün bile '' bana kalsa bu hafta da çalışma kendini yorma '' dedi. ama burası da bir iş yeri yani ve ben evde çoooooook sıkıldım ev de oturmak ne zor şeymiş.
işin zor ve yorucu degilse bsy olmaz canım bende bır gun ızınlıydım sadece habıre oturuyorum dıye gerek duymadım ızıne evde daha cok yoruluyorum bende :D

Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
oleyyyy :D yaşasın pazartesı bereketi :D Hayırlı ugurlu olsun canımm Rabbım kucagınada almayı hayırlı saglıklı evlat olmayı nasıp etsın gözun aydınnnnnn ... :D darısı bizlere olur ınsallahhh

Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar

Hayırlısı olsun canım..inşallah kat kat artar değerin, bebişlerin sağlıkla büyür....Rabbim mübarek günlerin hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallah..

bende pozitifleri görünce heycan yapıom bnmde 6. gunum nasıl dayancam bende ya 8. gun bende kan versemmiki oyhhhhh olanlara maşallah olmayanlara inşallah olur heycandan diyemedım ya bişey :KK5:
Hayıııııııııır sakın yapma. Benimde bugün 6. Günüm beraber yapalımen erken cuma günü 10. Gün oluyor.

Back