• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

tanem87 tanem87 tebrikler. Valla kızlar ne yalan söyleyeyim, gamze 8. Gün çıkmadı dediğinde siz erken olduğu için çıkmıyo dediniz ya, içimden dedim bu kızlar da ne kadar çok umut veriyor, kız hayal kırıklığı yaşamasın diyordum ama bir bildiğiniz varmış :KK70::KK33:

Gerçektenmi o zaman düşünmem yersiz,inşallah katlar değerim
Keyfini çıkar cok cabuk geçiyor günler dün bebekti kızım şimdi 3.yaşini dolduruyor.profil resminde yeni doğmustu tüp bebek doktoruma götürmüştüm.dün gibi.tekrar hayırlı olsun sağlık sıhhatle dünyaya gelsin.mutlu ,huzurlu,sağlıklı bir yasam sürün hep beraber.
Sarisekerannesi Sarisekerannesi tsk ederim canım inşallah senin hissettiğin gibidir
valla ben buara hisler konusunda yanılmıyoum:-) sarıçiçek ve belindayada söyledim hamilesiniz rahat olun diye.bunlar endişeliydi bak hamileler rabbim seninde yüzünü güldüraün inşallah

Aynen cnm hepsini yaşıyorum belirtilerin ama buda iyi degil cünkü ztn vücudum degişicek bide bu belirtilerle daha kötü oldum uyku hali cok kötü yapıyo bni
düzelir hepsi canım evdesın yat uzan dınlen ne guzel bız işteyız uykum var uyuyamıommm :(

tanem87 tanem87 kaçıncı denemendi? Ve sorun neydi canım? Her hamileye sorduğum o klasik soruyu sana da sorayım. :KK70:Boşuna üzülmüşsün dimi olmadı diye.:nazar:
Ilk deneme canım,eşim azospermdi 2yıldır iğne ilaç tedavisi Gördü çok şükür sperm çıkışı oldu dondurduk hemen başladık tedaviye,inşallah sonu gelir Allah nasip ederde

Ilk deneme canım,eşim azospermdi 2yıldır iğne ilaç tedavisi Gördü çok şükür sperm çıkışı oldu dondurduk hemen başladık tedaviye,inşallah sonu gelir Allah nasip ederde
Canim azoyu yenmenize ayrıca sevindim bilirim o derdi benim esimde azosperm Rabbim inşallah tamamına erdirsin

Back