- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.261
Hayır gaza gelmek yok. Sabırlı olalım. Eşimden gizli yapıcam ben. Pazartesi normalde test günü ya cuma yapalım desem izin vermeztmm kuzum bende öyle düşünüyorum bebişleri duyunca heycan yapıp erken yapıyımmı dıom ama beklemekte hayır var beklıyelım cumaya
Canım senin hamilelik takviminde bi yanlışlık olabilir mi. Internetten transfer Gününe göre hamilelik hesabı yaptın mı.Yarın ben de kese görmeye gidicem inşallah hayırlı hbrler alırız ya kalp atışını da duysak nolurduuuuu :)
benimkide şaşırıyo nasıl duruyosun dıyeHayır gaza gelmek yok. Sabırlı olalım. Eşimden gizli yapıcam ben. Pazartesi normalde test günü ya cuma yapalım desem izin vermez)
Cok sukur. Tebrik ederim. Bosubosuna uzdun kendini o kadar. Saglikli guzel bir hamilelik gecirirsin insallahhhhh..Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Hafif bulanıyo gözümü açsam yiyecen açamıyom kiiiimiğden bulanmıyosa tep tepiştir valla agzına vıtamınsız kalma anasıııı
Yarın ben de kese görmeye gidicem inşallah hayırlı hbrler alırız ya kalp atışını da duysak nolurduuuuu :)
Hafif bulanıyo gözümü açsam yiyecen açamıyom kiiii
Korkma ne olabilirki. Bazen gecikebilir normal. Insallah allah nasip ederse beraber baslariz.
Ay pozitifleri geçtik simdi ucuca kalp atışlarına mı geçtik... Ne güzel ya:) Yarınki süprizler sizsiniz hadi bakalım belki dedigin gibi süpriz yapar bebişlerPamukcuğum inşallah yarın hayırlı haberler alırız..belki duyarız kalp atışlarını da, sürpriz yapar bize bebişimiz.:)
Tebrikler çoook sevindimKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Aynen cnm hepsini yaşıyorum belirtilerin ama buda iyi degil cünkü ztn vücudum degişicek bide bu belirtilerle daha kötü oldum uyku hali cok kötü yapıyo bnimaşallah tüm belirtiler mevcut bas ucuna meyve koy gozunu actıkca kalkmadan ye halsiz kalırsın sonra
İnşallah Canimbenim ilk gebelıgımde oyle olmustu ha bugun ha yarın olurum derken hamıle kalmıstımınsallah oyledır ama ıste bnm de ılk tup bebek denemesı ve korkuyorum adet sancısı olunca ama soylede bsy var ben yumurtalıklarım toplandıktan sonra 2 -3 gun boyunca oyle agrım vardı ağrıyıda hayra yoralım canım nabalım İnşallah bebeklerin yerleşme ağrısıdır
Insallah ikiside degildirde. Icinin rahat etmesi icin bir doktora git.canım 15 gün oldu, hiç bu kadar gecikmemişti o yüzden artık acaba kist mi var enfeksiyon mu kaptım falan böle kötü kötü düşünmeye başladım
kaçıncı günü bugün transferinizinKızlar 54 değer iyimi,en az kaç olmalı alt sınır ne,hastanede kimseye sormadan aldım sonucu bir süre bakıştık sonuç kağıdıyla:)deli gibi kimseye sormamışım çıktım geldim.
allah srdende razi olsum hepiniz karseşim ablalarımısınız ben öyle dua ediyorum sizlere.rabbim inşallah banada bir evlat daha nasip eder.Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar
Sende hamilesin canım ben öyle hissediyorumBen yarın napicam bilmiyorum canım kokorkuyorum 3 kere negatif aldığım için yine öyle olacak gibi geliyor
amin inşallah hepimiz hep beraber sağlıklı güzel gebelikler geçiricezcanım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın
merkez ugurlu geldi ama ekibin yıllardır süre gelem bir başarısı var ben bile pozitif aldıysam kı onca seye ragmen birde sağlıklı doğurduysam bu öncr allahın sonra doktorumun sayesinde gebelık takıbımı ona yaptırmasaydın evladım allah korusun beninle bizimle olmayabilirdi.100 tanede negatifim olsa yinede doktorumla devam edicem o karsa gitsin yinede ona giderim sonsuz güvenim bar ona.çünkü hep dedim doktor değil ablam annem arkadasim o benim.sizlerede ugurlu gelmesine cok sevidim özellikla belindacım sana cünkü ben önerdim aldım seni diğer merkezden nur hanıma yollaım eğer memnun kalmasaydın xok üzülürdümUgurlu geldi merkez bize cok endiselerim vardi ama sukurler olsum evet oglen gidip kan vercm son kez bakalim
İyi canım benim kızımda 28 diKızlar 54 değer iyimi,en az kaç olmalı alt sınır ne,hastanede kimseye sormadan aldım sonucu bir süre bakıştık sonuç kağıdıyla:)deli gibi kimseye sormamışım çıktım geldim.
9.günümkaçıncı günü bugün transferinizin
sus kız git yatAynen cnm hepsini yaşıyorum belirtilerin ama buda iyi degil cünkü ztn vücudum degişicek bide bu belirtilerle daha kötü oldum uyku hali cok kötü yapıyo bni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?