2015 Transferi olucaklar ve 2016 da dogum yapicak hamisler burayaaa

Hayır gaza gelmek yok. Sabırlı olalım. Eşimden gizli yapıcam ben. Pazartesi normalde test günü ya cuma yapalım desem izin vermez)
benimkide şaşırıyo nasıl duruyosun dıye o benden heycanlı
bende bugun korku heycan karışık wala cnm ya

Pamukcuğum inşallah yarın hayırlı haberler alırız..belki duyarız kalp atışlarını da, sürpriz yapar bize bebişimiz.:)
Ay pozitifleri geçtik simdi ucuca kalp atışlarına mı geçtik... Ne güzel ya:) Yarınki süprizler sizsiniz hadi bakalım belki dedigin gibi süpriz yapar bebişler

İnşallah Canim

Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar
allah srdende razi olsum hepiniz karseşim ablalarımısınız ben öyle dua ediyorum sizlere.rabbim inşallah banada bir evlat daha nasip eder.

Ben yarın napicam bilmiyorum canım kokorkuyorum 3 kere negatif aldığım için yine öyle olacak gibi geliyor
Sende hamilesin canım ben öyle hissediyorum
canım tebrik ederim bak sana demiştim çok sevindim yaaa rabbim tamamına erdirsin. bende kan verdim saat iki de çıkacak inşallah benim değerimde iyi çıkar... darısı diğer kızlara pozitif almayan kalmasın
amin inşallah hepimiz hep beraber sağlıklı güzel gebelikler geçiricez

Ugurlu geldi merkez bize cok endiselerim vardi ama sukurler olsum evet oglen gidip kan vercm son kez bakalim
merkez ugurlu geldi ama ekibin yıllardır süre gelem bir başarısı var ben bile pozitif aldıysam kı onca seye ragmen birde sağlıklı doğurduysam bu öncr allahın sonra doktorumun sayesinde gebelık takıbımı ona yaptırmasaydın evladım allah korusun beninle bizimle olmayabilirdi.100 tanede negatifim olsa yinede doktorumla devam edicem o karsa gitsin yinede ona giderim sonsuz güvenim bar ona.çünkü hep dedim doktor değil ablam annem arkadasim o benim.sizlerede ugurlu gelmesine cok sevidim özellikla belindacım sana cünkü ben önerdim aldım seni diğer merkezden nur hanıma yollaım eğer memnun kalmasaydın xok üzülürdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…