- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.181
kendimi de çok korumak istemiyorum. dikkat edilmesi gereknler daha çok neler. Mesela ben biraz önce oturduğum yerden 10 -15 kilodur heralde arkadaşımın kızını kucağıma aldım(unuttum).Ve şimdi pskolojikman şimdi moralim bozuldu zaten kasık agrım vardı sanki adet olacam gibi bir de gaz sancısı .. Offff şimdi aklım karıştı ama dediğim gibi oturuyordum. Ama ne yapayım kızlar cimcimede beni çok özlemiş yanıma gelir hem kucagıma oturur zaten.... birşey olmaz dimiıcını ferah tut cnm ısın eger cok agır bı ıs degılse hıcbırseycık olmaz sen yeterkı pozıtıf ol ıyı dusun.. benım cuma transferım oldu ballıydımkı h sonu gırdı araya ve ptesı ıse gıttım yanı hıc rapor almak zorunda kalmadım sukur:)
gamzecim hadi hayırlısı dualarım seninle. güzel haberlerini bekliyoruz.Günaydın acilden test verdim,bir buçuk saate çıkar dediler çok heycanlıyım nasıl beklicem
Haftaya semin güzel haberinle başlayalım. Haftaya bugünde biz açacağız. Sürekli bakacağım bugün dın dın dınmnnnn heyecan doruktaGünaydın acilden test verdim,bir buçuk saate çıkar dediler çok heycanlıyım nasıl beklicem
İnşallah cnmGunaydin millet:) bugun kan testi yaptiracak arkdaslar var r hayirlisiyla guzel haberkerle gelin insallah
of hiç sorma banada kızımda vermişti doktorum gebelık testine kadar günde 2 tane bir enjektörde gebelik testine giderken cok afedersin minibüste oturaniyordumKızlar bugün 7 de Progestan iğne vurdurdum. 2 iğne bir kerede. Vururken bişi yoktu. Şimdi vurulan yer acıyor. Hani bi yere çarparsın çürürse acır ya öyle bir acı. Test Gününe kadar 7 gün daha vurulacakmışım. Delik deşik oldu her yanım.
15 tane göbekten oskapar
4 tane göbekten çatlama Önleyici
8 tane göbekten gonal F
1 tane göbekten çatlatma
8 tane kalçadan progestan
Git biyerlerse oyalan canım yoksa geçmezGünaydın acilden test verdim,bir buçuk saate çıkar dediler çok heycanlıyım nasıl beklicem
birşey olmaz oooo olucak olsa annem kardeşlerimi doguramazdı erkek kardeşimin kırkı cıktıktan aonra kız kardeşime hamile kalmıs düşün yani.erkek kardeşimde huysuz kucak istiyen bir bebekti.allaha emanetler canım cokta kafana takıp bu kadarda korumacı olma.iyi değil;-)kendimi de çok korumak istemiyorum. dikkat edilmesi gereknler daha çok neler. Mesela ben biraz önce oturduğum yerden 10 -15 kilodur heralde arkadaşımın kızını kucağıma aldım(unuttum).Ve şimdi pskolojikman şimdi moralim bozuldu zaten kasık agrım vardı sanki adet olacam gibi bir de gaz sancısı .. Offff şimdi aklım karıştı ama dediğim gibi oturuyordum. Ama ne yapayım kızlar cimcimede beni çok özlemiş yanıma gelir hem kucagıma oturur zaten.... birşey olmaz dimi
vuhhuuuuuuuu:)) çok tebrik ederim, devamı sağlıkla gelsin inşallahKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Kaçıncı günün transferden sonra canımKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Gözün Aydın aynen canım aynen hamilesinnnnnnKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Evet evet işte bu.cok sevindimmKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Aynen öyle aminn canım birkaç kışı kaldık rabbim inşallah bizlerede nasip eder.bebişlerimizin fotolarımı paylaiiriz burdanAy hadi maşallah... Kendi kendinize nazar değdirmek istemiyorum ama ben daha once bisürü topik takip ettim bukadar pozitifi biarada görmedim. Mübarek günlerde Allah dualarımızı kabul etti ne güzel,devamı da 9 ay boyunca doğumlara kadar hep birlikte gitmeyi nasip etsin insallah...
Önümüzdeki ay hic aralık vermeden sizleri bekliyoruz.. Allahım dileyen isteyen herkesi duysunAynen öyle aminn canım birkaç kışı kaldık rabbim inşallah bizlerede nasip eder.bebişlerimizin fotolarımı paylaiiriz burdan
tebrikler canım :)kendimi de çok korumak istemiyorum. dikkat edilmesi gereknler daha çok neler. Mesela ben biraz önce oturduğum yerden 10 -15 kilodur heralde arkadaşımın kızını kucağıma aldım(unuttum).Ve şimdi pskolojikman şimdi moralim bozuldu zaten kasık agrım vardı sanki adet olacam gibi bir de gaz sancısı .. Offff şimdi aklım karıştı ama dediğim gibi oturuyordum. Ama ne yapayım kızlar cimcimede beni çok özlemiş yanıma gelir hem kucagıma oturur zaten.... birşey olmaz dimi
Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Allah Yardımcın olsun canım yeterki tutunsun bebişlerde nabacazKızlar bugün 7 de Progestan iğne vurdurdum. 2 iğne bir kerede. Vururken bişi yoktu. Şimdi vurulan yer acıyor. Hani bi yere çarparsın çürürse acır ya öyle bir acı. Test Gününe kadar 7 gün daha vurulacakmışım. Delik deşik oldu her yanım.
15 tane göbekten oskapar
4 tane göbekten çatlama Önleyici
8 tane göbekten gonal F
1 tane göbekten çatlatma
8 tane kalçadan progestan
Tebrikleeeeeeeer. İşte haftaya güzel haberle başladık. Doktorunu ara hemen ve bize haber. TebriklerKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?