- 2 Mayıs 2015
- 1.361
- 961
- 43
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.161
Siz bitirdiniz bn daha yeni yemek yapıyorum :)Iftar arkasından Bulaşık anca canım
Siz bitirdiniz bn daha yeni yemek yapıyorum :)
İçini ferah tut. Kaçta vereceksin. Ben heyecanlandım bak şimdi senin adınaKızlar rica etsem bugün benim için birer dua okurmusunuz ismime,yarın test vercem ya çok endişeliyim
Sabah erkenden giderim acile veririm canım,senin günün ne zamanİçini ferah tut. Kaçta vereceksin. Ben heyecanlandım bak şimdi senin adına
İnşallah pozitif olur hayırlısıyla bol bol rabbi hebli mines salihin oku karnına üfle bende şimdi tüm kalbimle dua ettim senin içinKızlar rica etsem bugün benim için birer dua okurmusunuz ismime,yarın test vercem ya çok endişeliyim
29 Haziran ama bekleyebilirsen :)Sabah erkenden giderim acile veririm canım,senin günün ne zaman
Okurum canımİnşallah pozitif olur hayırlısıyla bol bol rabbi hebli mines salihin oku karnına üfle bende şimdi tüm kalbimle dua ettim senin için
Saat şimdi 21.05 10 çeyrek gece açılıyo burdaSaat kaç orda
Acile nasil veriyorsun.yapiyorlar mi?Sabah erkenden giderim acile veririm canım,senin günün ne zaman
Off neremiz delik desik olmadiki hele su oskaoar kan sukandirici.. gobegimde binbir delik izi bundan onceki igneleride hep kendim vurmustum ama sknti yoktu bu hep iz yapti sanirim arrik kendim vurmicam ve gebeligin 8.haftasina kdr da kullanilmaya dvm ediyomjs sanirimKızlar bugün 7 de Progestan iğne vurdurdum. 2 iğne bir kerede. Vururken bişi yoktu. Şimdi vurulan yer acıyor. Hani bi yere çarparsın çürürse acır ya öyle bir acı. Test Gününe kadar 7 gün daha vurulacakmışım. Delik deşik oldu her yanım.
15 tane göbekten oskapar
4 tane göbekten çatlama Önleyici
8 tane göbekten gonal F
1 tane göbekten çatlatma
8 tane kalçadan progestan
Benim drum kesti...gebelik testine kdr sadece coraspin kullandımOff neremiz delik desik olmadiki hele su oskaoar kan sukandirici.. gobegimde binbir delik izi bundan onceki igneleride hep kendim vurmustum ama sknti yoktu bu hep iz yapti sanirim arrik kendim vurmicam ve gebeligin 8.haftasina kdr da kullanilmaya dvm ediyomjs sanirim
Iş bitmiyorrrIftar arkasından Bulaşık anca canım
Korkma ne olabilirki. Bazen gecikebilir normal. Insallah allah nasip ederse beraber baslariz.yok canım düşündüğün gibi bebiş değil test yaptım yine iki üç gün önceama korkmaya başladım artık hiç bu kadar gecikmemişti bi de doktorum bekle diyoo offf ( inşallah sana yetişirim beraber bekleriz sonucumuzu
Hadi yaa jele raziyim ama su igneyi benimkide kesse fena olmicak bakalim bugun sonkez tekrsr etmemi istediler kan testini sonra randevu olusturcz belki ozmn bana da birak derdrum kesti...gebelik testine kdr sadece coraspin kullandım
ıcını ferah tut cnm ısın eger cok agır bı ıs degılse hıcbırseycık olmaz sen yeterkı pozıtıf ol ıyı dusun.. benım cuma transferım oldu ballıydımkı h sonu gırdı araya ve ptesı ıse gıttım yanı hıc rapor almak zorunda kalmadım sukur:)günaydın kızlar hayırlı haftalar.
bugün işe başladım. salı gününden beri evde dinleniyorum. bana kalsa ben iki gün sonra başlayacaktım ama kayınvalidem izin al ne olur olmaz dedi. ben de ne yapayım mecburen izin aldım eger zaten allah korusun da eğer hamile kalmazsam o zaman işte calıştın ondan olmadı der. Hatta bugün bile '' bana kalsa bu hafta da çalışma kendini yorma '' dedi. ama burası da bir iş yeri yani ve ben evde çoooooook sıkıldım ev de oturmak ne zor şeymiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?