- 9 Haziran 2011
- 682
- 663
- 158
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.201
işin zor ve yorucu degilse bsy olmaz canım bende bır gun ızınlıydım sadece habıre oturuyorum dıye gerek duymadım ızıne evde daha cok yoruluyorum bendegünaydın kızlar hayırlı haftalar.
bugün işe başladım. salı gününden beri evde dinleniyorum. bana kalsa ben iki gün sonra başlayacaktım ama kayınvalidem izin al ne olur olmaz dedi. ben de ne yapayım mecburen izin aldım eger zaten allah korusun da eğer hamile kalmazsam o zaman işte calıştın ondan olmadı der. Hatta bugün bile '' bana kalsa bu hafta da çalışma kendini yorma '' dedi. ama burası da bir iş yeri yani ve ben evde çoooooook sıkıldım ev de oturmak ne zor şeymiş.
inşallah gidiyorum şimdi doktora bakalımÖnümüzdeki ay hic aralık vermeden sizleri bekliyoruz.. Allahım dileyen isteyen herkesi duysun
Kızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
oleyyyyKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
bence en az 10. günü bekleyin ara değer çıkınca stres olursunuzbende pozitifleri görünce heycan yapıom bnmde 6. gunum nasıl dayancam bende ya 8. gun bende kan versemmiki oyhhhhh olanlara maşallah olmayanlara inşallah olur heycandan diyemedım ya bişey
Hepinize teşekkür ederim kızlar, dualar ettiniz benim için Allah Razı olsun Allah kat katını sizlere göstersin bu mutluluğun,bugün 9. Günüm 2tane 3.gün embriyosu,dualara devam inşallah değerim artar
Tebrikler canım tabiki de hamilesinKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Yuppiiii Gamze bak ne demiştim sana boşu boşuna hem kendini hem Bebeğini üzdün.çok çok sevindim cnmKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
kızlar kalp atışı kaç gün sonra duyulur
inşallah canım sizin transfer ne zamandı benim ki 6 haziran ne zaman gitsem karar veremedim eşim geç gidelim diyorYarın 5 hafta 5. günüm olacak kontrole gidicem, inşallah duyabilirim.:) duyarsam yazarım.:)))
Hu huuu iste bu bebek:) hayirli olsunKızlar Değerim 54.0 hamilemiyim yani ne?
Senin de bugün son test dimi canımHu huuu iste bu bebek:) hayirli olsun
Hayıııııııııır sakın yapma. Benimde bugün 6. Günüm beraber yapalımen erken cuma günü 10. Gün oluyor.bende pozitifleri görünce heycan yapıom bnmde 6. gunum nasıl dayancam bende ya 8. gun bende kan versemmiki oyhhhhh olanlara maşallah olmayanlara inşallah olur heycandan diyemedım ya bişey
inşallah canım sizin transfer ne zamandı benim ki 6 haziran ne zaman gitsem karar veremedim eşim geç gidelim diyor
Sağolasın merkezdaşım:)Hu huuu iste bu bebek:) hayirli olsun
Sağol canım dualarımız kabul oldu,Allah'ım tüm isteyenlere göstersin bu duyguyu,inşallah değerim de artarYuppiiii Gamze bak ne demiştim sana boşu boşuna hem kendini hem Bebeğini üzdün.çok çok sevindim cnm
demek ki aynı zamanlarda bana da 10 gün dediler canım hayırlısıyla görelim inşallah2 hazirandı benim transferim canım...testten 10 gün sonra doktorlar çağırıyorlar genelde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?