- 21 Kasım 2011
- 839
- 432
- 73
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #1.141
Silik çizgi gördüüüüüüüüüümArkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
GAMZE test günümüz aynı değil mi?Bana da öyle geldi canım silik çizgi görünüyor inşallah pozitif olur,yarın ben de test vercem inşallah
Silik görünüyor gibi, iki dk bekledinmi canımArkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
Cnm ben gordum valla silik cizgiyi:)) hadi bakalimmmm kan testinde de hayirlisiyla cikar insallahArkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
Ben de ayni tarihte test yapicam hayirlisiylakalp atisina 29 unda gidicem bende cok heyecanliyim
Tebrik ederim cnm silik çizgiyi görüyorum benArkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
sanki silik bir çizgi var gibi.. :) haydi inşallah.Arkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
Arkadaslar bugun transferin 10.gunu.sabah kan verecegim ama dayanamadim az once idrar testi yaptim.yok degil mi?
Insallah suphelerin dogrudur. Digilse de bende dort bes gun icinde hastalaninca basliyacam tedaviye. Beraber ilerleriz bu surecte.sayfalar uçmuş gitmişş valla, ama ben hala adet olmadım kendimden şüphelenmeye başladımmbaşlamak istiyorum artık tedaviyeeee
Insallah suphelerin dogrudur. Digilse de bende dort bes gun icinde hastalaninca basliyacam tedaviye. Beraber ilerleriz bu surecte.
24haziran Çarşamba test günüm canım ama ben 9.günüm olan yarın kan testi vericemGAMZE test günümüz aynı değil mi?
İnşallah alırsın canım, darısı tüm isteyenlere olsun inşallah.Testim erken gebelik testi.evet cok silik bir ikinci cizgi var.insallah yarin olumlu sonuc alirim.
Testim erken gebelik testi.evet cok silik bir ikinci cizgi var.insallah yarin olumlu sonuc alirim.
kizlar kims yokmuuu
hrkes yemek yiyo hgralde tek kaldim burdaaa nasilsin cnmmİnş cnm hadi yarın güzel sonuçlarını bek
Olmazmi varrr
Iftar arkasından Bulaşık anca canımhrkes yemek yiyo hgralde tek kaldim burdaaa nasilsin cnmm
Hmmm saol cnm bende neye gore iki uc veriyolar diye mrk ediyodum soramiyorum :)Bende tek kullanıyorum canım dert etme progesteron takviyesi zaten o, senin hormon seviyene göre belirleniyor
hrkes yemek yiyo hgralde tek kaldim burdaaa nasilsin cnmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?